Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.F.

6 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmbook Fantasztikus labirintus 2011.09.12 16:35:46
"Ha arrafelé menne, rögtön a várhoz jutna, és máris vége lenne a filmnek." Kiskamasz koromban láttam egyszer ezt a filmet, illetve tulajdonképpen csak a második felét, akkor eléggé tetszett, és most jött el a ideje, hogy újra meg tudjam nézni. A Legendánál jobban sikerült,…..
A Helsinki Bizottság mindig nagyot alakít. Ha demokrácia-féltésről van szó, ők elsők a sorban, akik farkast kiáltanak akkor is, ha bárányok gyűlnek össze.A napokban is elkiáltotta magát az Indexen a Norvég Helsinki Bizottság: veszélyben a magyar demokrácia! Mindig óriásira…..
Olvasónk tanulságos beszámolója a Hallgatói Hálózat tegnapi - és ma is folytatódó - egyetemi blokádjáról, és a lépten-nyomon "demokráciát" követelő szervezet nem éppen demokratikus módszereiről.  A minap leckét kaptunk demokráciából. De nem ám akármilyet: a…..
S.F. 2013.02.13 18:37:52
Fizetett trollok, rózsa misi kommandó. Mindig ugyanazok. :D

Itt meg már nyílt erőszakkal is fenyegetőznek, fene az egy irányba érzékeny kettős mércés ne0nliberális lelküket.

"Budapesten közel 100 ezer egyetemistából 500 embert tudtak összeszedni a mai demonstrációjukra is." idézet olyantól aki ott volt és látta

Kérdés, hogy a hahásoknak miért nem jó a Jobbik segítsége, és viszont miért jó libajnaié, sorosé, ron werberé!!!!! A Jobbik is kiállt a diákok érdekeiért kezdettől fogva, ahogy a HÖOK vagy a Váralja Szövetség is. A hahások mindhármat sziszegő gyűlölettel fogadták, elutasították. Érdekes a haha állítólagos párt vagy inkább ideológiai függetlensége, mert a köztudottan szoclib blogok és híroldalak kifejezetten imádják őket, mint ahogy a balliberális politikusok is akikkel többször összeborultak.

A magyar társadalom nem dől be nektek, mondom nektek és nem a céloknak melyekre próbáltok rátelepülni.

Hataloméhség menete után most a burzsujcsemeték vonulnak a barikádokra. xD A korabeli bolsikhoz hasonlóan a hahás szoclib szülők gyerekei is kifejezetten gazdagnak mondhatók. Művelt ember tudja kik robbantották ki a kommunista forradalmakat, nem igazán a legszegényebbek - a szervezéshez pénz, pénz, pénz kell, ahhoz pedig hogy címlapon hozzon a népszabóság, index, hvg, az uralkodó neoliberális ideológia iránti lojalitás! Na vajon mennyire hiteles mondjuk egy piacbolsevik posztokkal teleírt liberális (és valószínűleg fizetett) blog szerzője, ha kimegy tüntetni a tandíj ellen?

Valódi, hiteles rendszerellenes törekvéseknek a rendszer médiája sose ad teret! A rendszer nem azonos a kormánnyal, a rendszer mint politikai, gazdasági, és kulturális erőtér manapság már nemzetközi jellegű. Aki külföldön és belföldön támadja - mocskolja a magyar érdekek érvényesítőit, az a rendszer része! És szó szerint hazaáruló, mert kiárusította, kiárusítja, vagy kiárusítaná hazáját. A szabad piac legnagyobb dicsőségére.

Hallgatói Hálózat, Szülői Hálózat, Tanári Hálózat, nahát, Szabad Kezdeményezések Hálózata ez alakult át szabad demokraták szövetségévé. Nem hiába hívnak benneteket hálózatosnak (is), szadeszfanok.

szabadriport.wordpress.com/2013/01/17/hangado-hallgatok-avagy-kik-mozgositjak-a-diakokat/

Noé Krisztináék gyűlölik a teljes jobboldalt, elzavarják a pedig szintén diáktüntető Magyar Tavaszosokat. www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2oTfQKhDzVs

www.mars3696.hu/new/index.php?tk=Xvqw23&fo=humorok_ees_anekdotaak&mellek=szdsz_szootaar

A "független" és "civil" ebben az országban azt jelenti : szdsz-es és/vagy mszp-s. Szervezkedéshez pénz kell, médiához pedig párt/érdek kapcsolatok.

A nemzetközi tulajdonú média sem független, így természetesen az index, origo, axel springer és társaik nem nézik jó szemmel a nemzeti közösségi (szociális) érdekeket érvényesítő kormányokat, pártokat, egyéb mozgalmakat. Ennek megfelelően örök céljuk a jobboldal lejáratása! Akár hazugságokkal, nekik mindegy, ez háború, a média is hatalmi ág. Ehhez nem kell atomtudósnak lenni, csak úgy mondom. :Đ
Történt egy szép, havas februári délelőttön, hogy a Hallgatói Hálózat orcáján csúnyán elkenődött a „független egyetemista érdekképviselet" amúgy is elég gyatrán felmázolt sminkje. A Jobbegyenesen ugyan mi már egy ideje tépjük a szánkat, hogy itt bizony csúnya átverés…..
S.F. 2013.02.11 19:34:57
HaHa, öncélúan balhézó "68-as" csőcselék? Annál is rosszabb - szadesz újdegeneráció akik parancsra csinálják a balhét, komolytalanok a követeléseik is - valójában libajnainak kampányolnak. Régen szdsz-esek lettek volna, most e/2014/ párt van helyette. :)

Meg egyáltalán mit követelőznek? Fegyelmit nekik. Szoclib kötődésű és emiatt sajnos zömmel gazdag családokból jönnek, világos hiszen mozgósítható kapcsolati tőkéjük ezekből a körökből származik, talán ezért hiszik hogy eléjük terített piros szőnyeg KELL várja őket mindenhol az életben. A magyar társadalom kárára és hátrányára persze. Amilyen arrogáns módon viselkednek ezek a helytartópalánták ha ellenvéleménnyel találkoznak, már figyelmeztető jel hogy IDEGENEK. Annyira nem egyszerű a történet hogy "büdös zsidók", ez egy jól körülhatárolható nemzetidegen érdekű társadalmi osztály.

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=61816

"maguk a hallgatók szólították fel távozásra a tiltakozókat" na ők a nem szadeszos diákok akik mellesleg többségben vannak. Lesz ez még cifrább is, a társadalom normális részének már nagyon elege van a szocionisták gyűlöletkampányából. ron werbert nem kell bemutatni gondolom.

Direkt nem bölcsészeztem, én is humán beállítottságú vagyok. ;) A legitim diákönkormányzattal megegyezett a kormány, tandíj mostmár tényleg nincs, viszont ha mindenki elmegy külföldre akkor nem lesz orvos, nem lesz aki adókat-járulékokat fizessen - ingyen ebéd nincs, a társadalomnak befektetés a taníttatásuk tehát elvárható hogy itthon maradjanak - vagy fizessenek. Némi anyagi ösztönzés, minimálbér emelések melyek az általános bérszínvonalat is felviszik, erősödik a belső piac meg ilyenek. Szolidaritás és szinergia helyett színtiszta önzés viszont nem menő. Tudom hogy a "modern liberalizmus" tagadja a társadalom érdek és értékközösség létét, de szélsőséges individualizmusra, önzésre nihilizmusra és cinizmusra viszont nem lehet még egy nyamvadt demokratikus köztársaságot sem építeni.

szabadriport.wordpress.com/2013/01/17/hangado-hallgatok-avagy-kik-mozgositjak-a-diakokat/

"Amerikai stratégák készítik fel az Orbán-kormánnyal szembeni ellenállásra a hazai baloldalhoz kötődő Hallgatói Hálózatot (HaHa). A szervezet tagjai belső levelezésükben február 11-éről a forradalom napjaként írnak, azzal a mottóval, hogy „égjen a város, azaz Budapest”. Aznap jár le a HaHa kormánynak adott ultimátuma. Az amerikai trénereket egy olyan szervezet hívta Magyarországra, amelyet Soros György üzletember, pénzügyi spekuláns is támogat."

mno.hu/ahirtvhirei/haha-egjen-a-varos-azaz-budapest-1134605 a kapcsolódó hírek is érdekesek

Ennek a töredéke szoci időkben "kísérlet alkotmányos rend erőszakos megváltoztatására" és "terrorizmus" címszó alatt pár év bírósági ítélet nélküli előzetest ért volna !!!
A nemzet krónikása a facebookon ossza meg a tüntetésken, kilakoltatásokon és egyéb eseményeke készült felvételeit. Itt keressétek: www.facebook.com/sodi.film ..
A Csányi Sándor vezette Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a FIFA elvárásainak megfelelve, kitiltaná az stadionokból az Árpád-sávos zászlókat és a Nagy Magyarország szimbólumokat. Amikor ezt a hírt olvastuk, azt hittük csak rosszul látunk és valami furcsa időutazásban veszünk…..
S.F. 2013.01.17 20:54:37
@Bronislav Kaminski: előbb néztem a "szaftos" yt oldaladon miket kommenteltél, lolcat ^_^

Spanyolokról jut eszembe : a brazilok akkor is jobb játékosok voltak nálunk, mikor sokkal szegényebb volt az országuk akár a mienknél. Amúgy nem létezik, hogy anyagilag sokkal igényesebb sportágakban ott vagyunk, fociban meg sehol sem. Ez így valahol szándékosságot feltételez.

Ismerve a tényt, hogyan reagáltak a baloldal-közeliek az olimpián elért sikereinkre, a rájuk jellemző leírhatatlanul cinikus sértő pökhendiséggel, biztos nem örülnének egy új Aranycsapatnak mert az is a nemzeti büszkeséget erősítené. Így ahogy most állunk, tényleg csak idegen országoknak lehet szurkolni, választani egy-két kedvencet közülük. :)
Személyesen vele sem találkoztam sosem, mégis, mintha ismerném. Néha nagyon barátságtalan volt hozzám, vagy a moderátori nickjén, vagy a másik, ismertebb nickjén, amit direkt nem akarok megnevezni… néha egész vad dolgokat írt nekem, mégis, legtöbbször csak…..
A Medián 14 százalékos támogatottságot mért a teljes népességben a felmérést megelőző napokban alakult Együtt 2014-nek (a biztos szavazó pártválasztók között meg 22 százalékot). Az eredmény nagyon meglepett. Nem azért, mert kétségbe vonnám, hogy valós választói igény…..
Blogger legyen a talpán, aki az elmúlt napok fénysebességgel változó tandíj-frontján kiigazodik. De, hát azért firkász az ember, hogy legalább megpróbálja. Egy a napnál is világosabb: át akarnak verni minket. A kormány – és az ellene tüntetők egy része is.Orbán Viktor…..
Magyar Opera Opera 12.12 RC 2012.12.11 15:02:09
A fejlesztők szerint az új kiadás méltó befejezése lesz a 2012-es esztendőnek. Most akár azt is gondolhatnánk, hogy az Opera 12.12 már holnap meg fog jelenni (12.12.12), de a "norvég hagyományok" szerint lesz még egy kiadásra jelölt verzió ezen a héten, ami még pár változtatást…..
A védőoltásokról nem egyszer beszéltem már. Íme a következő fejezet: Betiltottak egy influenza elleni oltóanyagot - index.hu "A Swissmedic svájci gyógyszerügynökség csütörtökön azonnali hatállyal betiltotta a Novartis svájci gyógyszergyártó cég néhány influenzaellenes…..
Először felfelé a Burj Khalifához, utána életveszélyes helyeken lefelé a múltba. Gyerekeket a nyakba, ők persze ezt élvezni fogják, mi pedig töltődünk a kulturális élménnyel. Nem kevesebb, mint kétszázmillió évet megyünk vissza az időben. A Kálvária-domb egy szóval:…..
S.F. 2012.11.12 17:26:56
www.oocities.org/televisioncity/3741/tata5.htm

Volt arrafelé valamikor egy falu. A domb sokkal nagyobb lehetett, nemcsak a sziklafal felől bányászták, magasabb is volt. Régi Tata környékét ábrázoló rajzokon kisebb dombokat ábrázoltak a tófarok környékére, talán arrafele ahol ma a Fáklya utca környéke, és a tavat megkerülő sétaút van, A mai Baromállás dűlői fenyőerdő és kiskertes rész felé ment a régi Bécs-Buda út, amin az állatokat hajtották "exportra".

Lazán kapcsolódik, ha nem privatizálják ki annak idején Remeteségpusztát, most nem sznob-klub lenne, amit nemhogy tatai polgár de még magyar turista sem igen látogat... lehetett volna csinálni belőle állatkertet (jé, ha belegondolok a közelben ilyen nincs is), vagy akármit.
Az első évszázadokban elszórtan, egymástól függetlenül, a birtokukban lévő, a Szentlélek sugallataira készült leírások alapján és a Szentlélek irányításával illegálisan működtek a Krisztus egyházának közösségei: őskeresztényei. Tökéletesen betöltötték a…..
Egyes jobboldali források szerint az sem kizárt, hogy a radikális író nem halt meg, csak „azok” eltávolították és most „ott” van. Erre utal halálának szombati napja is. A halálhír bejelentését követően számos összeesküvés elmélet látott napvilágot,…..
Ezennel megnyitom...
S.F. 2011.12.26 21:20:28
@Nyomokban mogyorót tartalmazhat: De az általános alany. Az index.hu viszont egy konkrét jogi személy. :Đ

Bár az n1tv elvitte megkérdezés nélkül is azt a felvételt. Nomeg embeddelni is szokás ide-oda yt videókat, és ehhez se kell közjegyző, meg ügyvéd...
Unom az ittlétet. A szagtalan, íztelen, sőt ízetlen tömeget. A személyiséget mellőzö, megfáradt, kiélt embertömeget. A mellkitevős, vagy épp farkamutogatós ostoba nőket és férfiakat. Kevés itt az érték, egyre kevesebb....S vagyunk páran, normális, értelmes emberek, akik franc…..
S.F. 2009.06.06 14:58:40
@Atro: (és a többeik) Pedig Atronak igaza van. Aki meg nem ilyen, az ne vonatkoztassa az általa leírtakat saját magára. ennyi
„Összességében azt a képet kaptam, hogy jól képzett, széles látókörű emberekkel van dolgunk” (Bencze Józseffel ORFK és Tóth Gáborral (BRFK) való találkozóról) Magunkfajták 2008 szerző: Morvai Krisztina   Két hétig látszott a lövedék nyoma a hátamon…..
"Akkor passzold el ingyenesen! Hogy most így zajlott az egész, azt nem tudom, de tény, hogy a Streets Racerből ezek szerint túlkínálat van. Legalábbis konor94 észrevett valami érdekeset Mai napon bementem a legközelebbi 576-ba és vettem 3 az 1-ben akcióba .Az egyik játékon a…..
A szobor megszólal: Jimmy Wales, a Wikipédia alapítójának nyilatkozata itt. A Wikipédia, mint minden jó ötlet, dícséretes kezdeményezés volt, de megállíthatatlanul elindult a züllés útján lefelé. Én kb. három évig szerkesztettem a Wikipédia magyar és más nyelvű szócikkeit,…..
Néhány hangadó körül kezdett kialakulni egy MSZP-SZDSZ szimpatizánsokból álló csoport, akik főleg abban értettek egyet, hogy az Orbán, a Fidesz, a KDNP, egyáltalán a kereszténydemokrácia, a kereszténység mellett kiálló marylou elfogadhatatlan. Ők azok, akik szerint sosem…..
S.F. 2009.02.17 06:46:27