Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FEDex

0 bejegyzést írt és 757 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " A sportfogadásnál mindenre oda kell figyelni. Nem szabad lenézni egyik csapatot sem! A meccs soha nem dől el a mérkőzés elött pár órával, hanem mindig a pályán és a játékosok…..
FEDex 2014.03.18 15:55:54
sziasztok,

mai adag izgalom:
kepfeltoltes.hu/140318/ma_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Este a Galatának szerintem nem sok babér fog teremni, szerintem már az első félidőben eldönti a chelsea, minden szinten jobbak:

- Galata borzalmas idegenbeli szereplése (bajnokságban is)
-chelsea szinte makulátlan hazai mérlege
- Mourinho > Mancini
lehetne még sorolni a játékosokat is de felesleges.

A madridi meccsen pedig a mindkét csapat tartalékolni fog pár fontos játékosát de pont ezért a Real pad sokkal erőssebb mint a schalke padja. valószínűleg Szalai fog kezdeni, aki nem tudom hogy idén lőtt-e egyáltalán gólt, max Draxler lehet veszélyes de sima hazai győzelem lesz szerintem.
Amúgy az elmúlt 3 El Classico előtti hazai meccsét a real mind megnyerte (Juve 2-1, 5-1 Deportivo La Coruna, Getafe 4-0), ez sem elhanyagolható adat.
A jó, színvonalas bajnokságokban a kiszámíthatatlanság azt jelenti, hogy bárki LEGYŐZHET bárkit, míg a színvonaltalan, gyenge bajnokságoknál viszont bárki KIKAPHAT bárkitől. tulajdonképpen ugyanazt jelenti, mégis hatalmas a differencia.Míg az előbbinél tökéletesen tisztában vagyunk a " kockázatokkal…..
FEDex 2014.03.16 22:22:29
FEDex 2014.03.16 22:27:26
@FEDex: meccs előtt az összes szelvényemen megjátszottam, de most az első két game alapján már biztos vagyok benne hogy sima verés lesz itt kiosztva a szerbnak. jelenlegi formájuk alapján sima federer
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A fogadóiroda célja és egyben feladata az, hogy a fogadó ne gazdagodhasson meg belőle. A játékosnak viszont arra kell nagyon figyelnie, hogy ne tegye magát tönkre anyagilag. Meg kell…..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, hanem szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer " (FortuneBet)  ..
FEDex 2014.01.23 02:20:48
@ibracadabra09: üdv, sztem 80-90%
FEDex 2014.01.23 02:26:53
@ibracadabra09: max Wawrinka nyerhet 3-0-ra
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " ... ez a kosár az egyetlen sportág,amiben az 1,01 és 1,05 közötti oddsokért is imádkozni kell, vért izzadni, izgulni, vérnyomás közben 200 és még az sem mindig elég, hogy nyerjél."…..
FEDex 2014.01.22 15:10:44
@T0rr3nt3: szia, ha biztos vagy benne hogy nem lesz egyiküknek sem 3-0 akkor tedd 3,5 szett fölé, kb 1,40 lesz a szorzó, csak még nem állapították meg.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
FEDex 2014.01.21 13:57:23
@mENNYI 2168as szorzó legjobb csapat?BOAVISTA: a Murray meccs után kiderül hogy érdemes-e Nadalra tenni. Ha Fed nyer és úgy játszik mint Tsonga ellen akkor megverheti Rafát is mert ilyen szinten utoljára 2012-ben láttam Wimbledonban, akkor meg is nyerte elég simán. Az a jedi szint amivel alázta a világot 2008-ig. Viszont ha nem játszik jól és kikap vagy 5ben jut csak tovább akkor egyből meg kell fogadni hogy Nadal nyeri az AO-t.
FEDex 2014.01.21 22:12:08
@Walter Sobchek: szia, Murray nem azért hagyta ki a VB-t hogy felkészüljön ide ausztráliára, hanem mert hátműtéte volt!!! nagyon nem mind1, egy full egészséges Murrayre nyílván nem 2-es odds lenne. Szerintem teljesen reálisak az oddsok, Fed nem csak megverte Tsongát, hanem agyonverte, 1 bréklabdát adott neki ami nagyon durva. Murraynek meg meccshiánya van, nem játszott egyetlen értelmes ellenfél ellen sem, nálam egyértelműen Fed a favorit.
FEDex 2014.01.21 22:31:01
@dani154: reméljük nem a múlt évi formáját veszi elő fed:D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Aki nem rak minimális téttel meglepi szelót minden nap bár egyet, akár kombinálva is, az nem tanult a saját hibájábol." (Derbi)..
FEDex 2014.01.20 11:12:58
@FEDex: pipa
Federer -5,5 2.0
FEDex 2014.01.20 11:23:42
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Csak akkor leszel jó vadász, ha nem mindenre lősz, mi mozog! " (tuti1x2)..
FEDex 2014.01.18 19:07:51
@Robinho86: szia, jó meglátás, ekkora oddsért egy próbát megérhet, de azért meg kell jegyezni hogy GS-en csak 1x találkoztak, a USOpenen ahol nyert Robredo de 2006ban volt amikor Wawrinka még sehol sem volt a világranglistán. Ami még Wawrinka ellen szól hogy az előző fordulóban nem játszott (+ az elsőben is csak 1,5 szettet) és ez ilyenkor sokszor rosszul hat, mert kieshet a játékos a ritmusból. Mindenesetre teljes mértékben Wawrinkán fog múlni a meccs mert ő magasabbra tudja emelni a szintet Robredonál.
Szerintem a 3,5 szett over garantált (1,57), nekem ez ment, és majd élőben fogok fogadni a győztesre. Ha 5. szettbe torkollik akkor Robredo rutinja aranyat érhet mert 17ből 14db 5 szettest nyert karrierje során, legutoljára 2008ban kapott így ki Djoko ellen.
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Amit ténylegesen megjátszik az ember, az legtöbbször bukó. Amit megszeretne játszani, az meg rendszerint nyerő. "  (oldrider)..
FEDex 2014.01.15 11:41:02
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Mindig az jön, amire nem is gondolsz  ! " (leon a proli)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem !" (spyghost)..
FEDex 2014.01.13 01:53:11
egy kis saját beharangozó erről az AO-ről:

A sorsolás egyértelműen Djokovicnak kedvez, elég röhejes ága van, Wawrinka lehet necces a negyeddöntőben (ha addig eljut a svájci) esetleg kaphat egy Gulbist előtte, de az elődöntőben a Ferrer/Berdych párosból várható oda valaki, aki esélytelen lesz ellene.

Aztán ott a felső ág ami brutál lett, Nadalnak rögtön jön Tomic, aztán jöhet 3. körben Monfils hogy megismételjék a Dohai döntőjüket, utána pedig kaphat egy csupaszív Hewitott, aki otthon nagyon jól szokott játszani és nem árt megemlíteni hogy Federert verve nyert már idén egy versenyt Brisbaneben. Ez a 3 név nem kell hogy óriási gondot okozzon egy jó Nadalnak, valószínűleg nem is fognak de a spanyol sokszor nehézkesen kezdi a GS-eket úgyhogy nem lepődnék meg ha szettet vagy szetteket bukna eddig.
Utána jöhet Del Potro a QF-ben akinek nagyon jó éve volt az előző és idén megnyerte Sydneyt Tomicot lemosva a pályáról. Szerintem Del Potronak meg van a játéka ahhoz hogy újra GS döntőt játszon, de itt az AO-n nem szokott brillírozni. Nadallal biztosan jó meccset tolnának.
Ezután az elődöntőben a Murray/Federer ágról kaphat valakit Nadal. Murray hosszabb sérülés után tért vissza, nem túl meggyőzően és kijelentette hogy maga szerint nincs esélye győzni ezen a GS-en. A skót Isnerrel találkozhat a QF-ben ami már meleg lehet, majd Federer vagy Tsonga jöhet. Szerintem a Federer-Tsonga győztese meg fogja verni Murrayt, és elődöntőzhet Nadal/Delpo kettős valamelyikével. Federer új ütőt használ idén és Edberget felkérte edzőnek pár hónapra, ami azt jelzi hogy újra komolyan gondolja a teniszt, de pechére egy sérülésből visszatérő Tsonga jön aki mindig jól játszott az AO-n és idén is veszélyes lehet szeritem bárkire (+ verte már többször is Fed-et).
Tehát jól látszik hogy a felső ágon ha valaki döntőbe jut akkor nagyon nehéz meccseken kell túllennie és szerintem jóval fáradtabb lesz mint Djokovic. A szerbnek ez a kedvenc GS-e, zsinórban 3 éve folyamatosan megnyeri a tornát, és az elmúlt év végén - a USOpen után - nem talált legyőzőre. Kérdés hogy tud-e újra azon a szinten teniszezni, ehhez Boris Beckert fogadta fel valamilyen edzőjének. Nem véletlen hogy 1,80-at adnak végső győztesként Djokora, óriási meglepetés lenne ha nem jutna döntőbe. Idén a többiekkel ellentétben nem játszott meccset, tehát lehet hogy az elején bele kell melegednie de tökéletes ellenfeleket kapott ehhez.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Sosem másban kell keresni a hibát, hanem saját magunkban!" (Buldozer99)..
FEDex 2014.01.05 12:59:20
@HAKALA: szia, én tényleg csak statot néztem, úgyhogy neked lehet igazad. Ami mondjuk még eléggé zavar a dologban hogy a St.Mirren olyan csapatoknak lőtt gólt/gólokat otthon akik kapnak is rendesen idegenben, míg az Inverness vagy Hiberniannak nem tudtak lőni akik keveset kapnak idegenben, mint a Celtic. Sztem megvárom én a meccset és élőben ránézek
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
FEDex 2014.01.04 18:56:50
@zsetonos: a +2,5 is és az most 2,00
FEDex 2014.01.04 18:57:39
@Forza Juve: ez melyik iroda? :D
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Ez a sportfogadás a legzseniálisabb dolog :O Ahol lehetne meglepi, simán jön (Betis, Sevilla, Celtic, Juve), aminek meg simán kéne jönni, az elmegy !" (vécés jóska)..
FEDex 2014.01.03 17:51:50
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /: én inkább a fűre gyanakszom :D
@Jemi: szia, na az is szép..az indiai páros 3 meccslabdáról kapott ki otthon full noname teniszezőktől :D
FEDex 2014.01.03 17:59:38
@Robinho86: attól függ hogy a hullámvasút melyik pontján vagy...
FEDex 2014.01.03 18:35:40
@LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /: a magyar szpesöl ván :D
@Jemi: és lehet hogy nem 200 ft-tal :D
@Scraby RM: én sztem ezt a meccset hagyni fogom, pont ezért mert tegnap betegre dobálták magukat + nem olyan gyenge ez az atalanta
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " A jégkorong a focihoz hasonlóan az utolsó másodpercig tart, egy legutolsó balkezes ütés is meghozhatja a megváltást."  (LyonnaisFan1 , SÜN! ( Биля ) / Mirasty /)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  "A kockázat pusztán a lehetőségek ára!"  (infógyüjtögető)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Álalában jönnek a megérzések a nagy szorzókra ... de, ha egy kicsit vacillok, akkor nem teszek" (milanello70)..
FEDex 2013.12.30 17:49:38
@big960917: Ferrer jó! Női teniszt szezon elején 1,28ért nem nagyon tennék
FEDex 2013.12.30 17:59:37
@FEDex: *de ha létezik valaki aki el szokta hülyéskedni az ilyen meccseket, az monfils* :D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    "Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve ! " (tuti1x2)..
FEDex 2013.12.27 19:37:11
@Nordzso: MIN Timberwolves -6,5 vagy -6.0

A Washington nem fog sztem zsinórban 4x nyerni idegenben, esélytelenebbként + a farkasok 9 idei hazai győzelméből csak 1 db nem érte el a -6-os hendit, és az az első mecccsük volt
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
FEDex 2013.12.23 21:07:03
@Ezio Auditore da Firenze: teljesen értem a kupon szabályait, lényegében 3000 ftért fogadhatsz élőben a meccsre ami neked nem kerúl semmidbe ha alapból is fogadtál a meccsre. Én 5ezret tettem a meccs előtt hogy 5,5 alatt lesznek a lapok és 3000ért az 1.fi 0 gólt
FEDex 2013.12.23 21:10:14
@Ezio Auditore da Firenze: köszi, kellemes ünnepeket neked is!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Aki nem rak minimális téttel meglepi szelót minden nap bár egyet, akár kombinálva az nem tanult a hibájábol." (Derbi)..
FEDex 2013.12.21 17:54:41
@saabela: egy BL döntős Dortmundnak illene 2-3 gólt rúgnia hazai pályán a Herthának annak ellenére hogy most nagyon jól fut a Hertha meg beparkoltak a busszal, de ezt nem lehet a hiányos védelemre, meg a fiatalokra fogni.
FEDex 2013.12.21 18:14:19
@milanello70: Szia, én ugyanígy látom a meccset, ezért már tegnap meg is raktam hogy nyernek, de pont ezért egyszerűen nem értem miért nem esik a szorzó, és ez kezd gyanús lenni.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni!" (Disemal)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!  " Az alapelvek a legfontosabbak, az, hogy meg legyenek szabva a korlátok. Enélkül önmagunkhoz sem maradunk hűek, így mit várunk el a szelvényünktől. Sok mindent próbáltam már…..
FEDex 2013.12.14 17:03:07
@JC: te jó ég... ekkora galádságot nem tudom mikor olvastam de nagyon régen.

ez a cikk egyenesen röhej, látszik hogy a szerzőnek, illetve az írásod alapján neked sincs túl sok közöd a valószínűség számítás és gyakoriságszámításhoz.

Rengeteg dolgot tudnék mondani a témában mivel 6 éve pokerezek, fulltilten 100 dollárból 4500at építettem mtt-kkel és sngkkel csak a szerver lekapcsolása után már se motivációm se időm nem maradt hogy folytassam. Mivel jelenleg is tanulnom kell nem fogok sokat írni, inkább ajánlom hogy olvasgasd a pokerakadémia honlapját ha magyar szakirodalmat szeretnél erről olvasni.
Az alapvető lényeg hogy kis tőkéből nagyon nehéz vagy lehetetlen szinte nagy rollt építeni de ez a sportfogadásban is így van. Az említett példádban először azt számold ki hogy 100 hand alatt mennyi az esélye hogy AA-t vagy KK-t kapsz (nem sok!) illetve utána rengeteget számít a lapod megjátszása is az esélyek alakulásában... tehát semmi ilyet nem lehet kijelenteni. Ha már a valószínűségszámítást szóba hoztad, nem ártana megismerned a variancia szó fogalmát sem. Aki rengeteg időt, energiát tol bele az online pokerbe (köztük rengeteg olvasás, hand elemzés stb.) és sok asztalon játszik ugyanolyan játéktípust, illetve van köze a matematikához az nagyon nehezen tud veszteséges lenni ebben a játékban.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " A fogadó, ha nyerni akar, először a saját korlátain kell, hogy túllépjen " (Special One)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
FEDex 2013.12.10 17:57:01
Olympiakos-Anderlecht:
Nyílván nagyon hazainak néz ki DE 1,30ért semmi érték nincs ebben... akkor már HT/FT 1/1 1,80ért vagy élőben nagyobb oddsért hazai. A görögöknek nem tudom mennyire fog feküdn hogy nem ők nekik kell nyerni ami ellen jól kontráznak.

Benfica-PSG:
A kedvencem... óriási tömegtipp lesz a H amit abszolút nem értek. A Benfica idén jóval haloványabb mint múlt évben és most egy olyan szituációban játszanak amiket múlt évben rendre elbuktak. (nyerni kell, mint a Porto ellen a bajnokságban vagy EL döntő, mindkettőt bukták) Emellett ott a PSG aki idén valami baromi erős, és ha számítana a meccs akkor röhögve húznám V-re de amennyiben B csapattal játszik a PSG már full 3 esélyes a meccs, de ne gondoljátok hogy Cavani vagy Lavezzi majd kihagyja a kontrából a helyzetét azért mert nem kötelező nyerniük. Ezt én lehet V-re fogom húzni, mert a Benficának ki kell támadni a végén ha X-re állnak.

Plzen-CSZKA:
Inkább H mint V de mivel nyerni kell a cseheknek így könnyen gólt kaphatnak ami után nem lesz könnyű nyerni. Élőben ha jó odds lesz rá menni fog a Plzen gól.

Koppenhága-Real:
Real fullos csapattal, de hozzá kell tenni hogy a Koppenhága nem kapott még ki SOHA a BL-ben hazai pályán... Ennek tudatában + Dániában gondolom nem túl mediterrán idő lesz -> NOBET

Sociedad-Kuzen:
Nyerni kell a németeknek de az ilyen győzelmek a legnehezebbek főleg idegenben. Inkább V mint H de DV-t kis oddsért semmiképp nem raknám mert ha a végefele D lesz akkor kitámadhatnak amire jöhet egy kontragól onnantól meg nyer a Sociedad.