Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lanti

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amatőr világjáró 0.fejezet 2014.09.17 22:07:21
Esküvőnk után nem nagyon voltunk nászúton, örültünk, hogy luk van ott ahol kell lennie, és nem vágytunk másra, csak egy kiadós döglésre, amire az egyik illusztris belföldi wellness intézmény tökéletes választásnak bizonyult. Terveink voltak, hogy majd januárban nyomatunk…..
Úgy kellett ez nekünk, mint egy falat kenyér. Persze, mert hát cirkusz az kell a népnek nem mondom, csak hát ugye szar előadásra az ember nem vesz jegyet, már ha van egy csöpp esze ugyebár. Valószínűleg a kormányzat kultúráért felelős káderei úgy gondolták, hogy az ilyen…..
A fentebb leírt felkiáltó mondatot az öncenzúra legkisebb jele nélkül egy ismerősöm tette közzé facebook üzenőfalán, feltehetően végső elkeseredésében a jövő évi adótervek nyilvánosságra kerülése után. Az unortodox miniszter géniuszra én speciel nem tudok haragudni,…..
Laurent La Gamba igazi rejtőzködő nagymester, afféle városi kaméleon, művészetének legfőbb gerincét a camouflage effektus megvalósítása jelenti. Katonai célokra sajnos nem használható, mert kivitelezése erősen időigényes és csak a nem mozgásban álló tereptárgyakhoz…..
Yoghürttel, a hazai street art stencilművészével, Múzeumok Éjszakáján futottunk össze az Opera előtti kisföldalatti megállóban. Annak ellenére is jót tudtunk beszélgetni, hogy éppen az M1 alagútban alkottak volna - ha hagyjuk. Egy igazán szerény és türelmes embert ismertünk…..
lanti 2009.10.05 21:22:37
@ginho: a válaszom határozott NEM! számításaim szerint a héten kinn lesz, és sorry a szarakodásért..
A címben szereplő hármas elég jó alap ahhoz, hogy egy szép, drága és neves bringa legyen a szöveges matekpélda eredménye. A sokszorosTourgyőztes, rákbólfelépülő, sosemdoppingoló Armstrong művészi bringáiról már írtunk régebben, de akkor kihagytuk, hogy a britek egyik…..
lanti 2009.09.10 12:17:25
Nincs a földön olyan megrögzött lemezmágus, vagy magát mérvadó szelektornak tartó, de 'ne adj isten' okj-s DJ vizsgával nem rendelkező hazai vagy külhoni szórakoztatóipari szakember, aki ne vágyna otthonos klubfeelingre a nappalijában. Ha a bárányok között nem csak egy akarsz…..
Egy belvárosi kultkocsmában futottunk össze a hazai street art egyik fenegyerekével, Kovács Budha Tamás képzőművésszel egy késő kedd délutánon. Rögtön kiderült, hogy a problémakörrel, miszerint mit is fogunk majd kérdezni tőle, nem kell sokat bíbelődni, mert emberünk nem…..
A szokásos éves graffitiverseny, mondhatnánk kissé unottan, de miért is tennénk? A megszokásnak legalább megvan az az előnye, hogy a rutin egy stabil színvonalat is feltételez, plusz csak örülhetünk, hogy idén is mi rendezzük a kelet-európai döntőt. A résztvevő országok:…..
Nemrégiben írtunk dizájnolt filmes könyvborítókról, most pedig 100 olyan filmplakátot szeretnék mutatni, amit a gagyihorror műfaja termelt ki. Szigorúan 70-es, 80-as évek környéke, vérfröcsögéssel, inkább vicces mint ijesztő maszkokkal és effektekkel, nameg olyan filmremekekkel,…..
lanti 2009.03.12 16:18:15
Mutattunk már a mindennapin Custom made Lamborghini-t, de ez a Sharpie-val készített Gallardo túlmutat minden elképzelésen a vizuál tuningot illetően. A képeken látható BW színben pompázó modell mintegy 2 hét alatt készült el a floridai Miamiban, és valósággal sokkolta első…..
lanti 2009.02.15 16:50:16
Hölgyem! Ha netán nyomozó vagy illetve helyszínelő, akkor a fenti vicces ruhadarab szinte kötelező neked! Uram! Végre itt egy férfias kiegészítő a barátnődnek, amit a férfiasan kreatív agyunk is képes értékelni és gondolkozás nélkül megrendelni innen 4500 forintért...