Regisztráció Blogot indítok
Adatok
9Kitti2

34 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magányos lovas vágtat sebesen a hajnali New Providence földútjain, titkos úton jár! Egy romos tanyához tart, amely mellett (titkos) lejárót talál a ház pincéjébe. Ott fegyverek vagy arany helyett, egy (tikos) dokumentumot vesz magához. Az egész nagyon titokzatos! De a hűséges…..
A Paramount Channel nálunk is bemutatta a Black Sailst, ennek örömére elővettük a hogyvoltokat, nehogy valaki kimaradjon a jóból. Lesz egy Facebook-játék is a sorozat örvén, tessék majd figyelni a hogyvoltot, és nyerni kalózkardot vagy koponyát, vagy mittudomén mit. Az előző…..
A Paramount Channel nálunk is bemutatta a Black Sailst, ennek örömére elővettük a hogyvoltokat, nehogy valaki kimaradjon a jóból. Lesz egy Facebook-játék is a sorozat örvén, tessék majd figyelni a hogyvoltot, és nyerni kalózkardot vagy koponyát, vagy mittudomén mit. Az elején…..
9Kitti2 2014.07.10 21:00:44
@Pácsó Ármándó: juhííí, tök, jó, h írod a hv-t, eszméletlen jó!! :) elején kicsit vonakodtam a sorozattól, de az írásaidtól megjött a kedvem hozzá, köszi :D
9Kitti2 2014.07.11 00:52:12
@Pácsó Ármándó: Nos, vonakodásom elsősorban valóban a Spartacusból adódott, gondoltam, mit akar tőlem egy ilyen volumenű sorozat után a Starz, láttam én már mindent, ennél jobb úgy sem lehet ez a Black Sails. Meg aztán, ha kalózok, (tudom, hogy közhely :D ) akkor nekem mindig Johnny Depp szédületes alakítása a mérce és azt gondoltam, hogy a színészi játék helyett majd izmos-és-szexi kalózfiúkkal akarnak engem megvenni kilóra, illetve formás cickókkal a legényeket. Az első részbe bele is kukkantottam, de tényleg csak belepörgetgettem, szinte dacból sem néztem végig, egy orgiába viszont sikerült belefutnom és nyugtáztam is, hogy NANÁ, hogy igazam volt. Aztán amikor láttam, hogy lesz hv, gondoltam adok még egy esélyt a dolognak, főleg, hogy te írod, így még jobban megjött a kedvem. :)
Már az első írásod után annyit nevettem, gondoltam, hogy tuti pont a poénos részeket pörgettem át, vagy nem tudni mért nem fogott meg. Aztán most ezután a harmadik rész után már tényleg meg is néztem őket, és szerencsére nagyon nagy tévedésben éltem eddig a Black Sailsszel kapcsolatban. A sok sok jó dolog mellett, amit már magad is említettél, én még kiemelném a sorozat zenei világát, ami egyszerűen zseniális, nem is tudok rá jobb szót.
Lényeg a lényeg, nézni fogom továbbra is, illetve olvasni téged, mert ez is egy külön élmény, hálás köszönet érte!! :)
Az éjjel álmot láttam, melyben a felkelők parókát húztak és mikrofont ragadtak, majd előadták Gloria Gaynor – I will survive című slágerét és mindenki boldog volt. Most pedig vissza a szomorú valóságba. Spartacus, sorozatzáró epizód. Nem fogok bőgni, nem fogok, NEM fogok...oh…..
9Kitti2 2013.06.17 22:51:45
@B3T3G: Oenomaus végül beállt a felkelők sorába, S2E10-ben halt meg, Glaber egyik embere, az Egyiptomi ölte meg.
9Kitti2 2013.06.18 12:53:02
@Gabba: köszi szépen, volt benne meló, de nagyon örülök, hogy be tudtam fejezni, vizsgák meg minden mellett :)
9Kitti2 2013.06.18 19:59:22
@Prof. William: Teljesen rendben van, amit mondasz, de sztem azért eléggé váratlan fordulat volt ez Crassustól, azok után, amit a sátorban tett, mert nemhogy nem bántotta Korét, de egyenesen rosszul érezte magát Tibby ostoba cselekedete miatt, bocsánatot kért a lánytól, megcsókolta stb.. Aztán következő kép Koréról, hogy a kereszten szenved, Crassus meg tök közönyösen mondja, hogy oszt' ez van. Nekem leesett az állam.
Néhány római katona nyulat sütöget nyárson, az egyiküknek valamiért hangoskodni támad kedve, aminek meg is lesz az eredménye, egy égő nyílvesszőt lőnek keresztül a fején. Na nem a társai, hanem a lázadók, akik Spartacus vezetésével megtámadják őket. Az öldöklés után…..
9Kitti2 2013.05.31 21:40:22
@siskalaszlo: Megsasoltam, de még mindig nem mondják 100%-ra a készítők, hogy lesz Caesar spin-off, bár eléggé nyúzzák őket mindenfelé, szóval szerintem elképzelhető, hogy csinálnak pl. egy miniévadot, mint amilyen a Gods of the Arena is volt.

@agika88: Nekem sajnos a következő rész is tele volt ilyen jelenetekkel, nem tudom hogy lesz erőm megírni a hv-t, nem akarom nagyon érzelgősre venni a figurát, de tuti bőgni fogok. Megint.
9Kitti2 2013.06.01 23:02:45
@eßemfaßom meg áll: mármint a hv-ban volt sok a picsogás? ha arra gondoltál, akkor elnézést kérek, pedig nagyon igyekszek mindig, hogy ne legyen sok benne a jajjj, megint bőgök duma, de hiába :D
Én egyébként nagyon megszerettem ezt a sorozatot, csak védeni tudom, tehát azért nem foglalok soha állást, hogy most érdemes-e megnézni a második vagy éppen az aktuális harmadik évadot, mert sajnos nem tudok elfogultság nélkül beszélni róla. Annak ellenére, hogy lány vagyok, imádom a Spartacust, kategóriájában messze a kedvencem, pedig történelmi darabokból én is nézem a Borgiákat, Tudorok, Róma is megvolt. De a Spartacus nekem Nr.1 marad szerintem örökre.
Pedig milyen jó volt még december környékén NBC-fejesnek lenni: a Voice-Revolution páros simán nyerte az őszt, 18-49-ben körberöhögték a Foxot, az ABC-nél csak szerettek volna olyan újoncot, mint az áramkimaradásos Revolution, és csak a CBS tudta megszorongatni a pávás adót.…..
Bevallom őszintén, nagyon nehezen ültem neki ennek a résznek, holott kétség nélkül kijelenthetem, ez a kedvenc epizódom az évadból. A csatajelenetek kiválóak, a színészek brillíroznak, a zene még mindig lenyűgöző, de akkor mért ódzkodok annyira tőle? Mert fáj és megbőget a…..
A Melia-hegység lábánál elterülő árkot szép lassan feltöltik a benne található hullák. Spartacus hiába állapította meg igen ügyesen, hogy a gödör megmászhatatlan, ráadásul a másik felén rómaiak tanyáznak, páran mégis megpróbáltak valahogy átkelni rajta. Aki nem fagyott…..
Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Caesar kajánul vigyorog, mivel megérkezett az erősítés, a velük szemben álló három germán viszont kétségbeesetten veszi tudomásul, hogy Spartycity-t visszafoglalták a rómaiak. Jobb ötlet híján úgy dönt a trió, hogy mégis megpróbálják…..
A mai részt azzal nyitjuk, amivel zárni szoktuk az átlagos Spartacus epizódokat, rengeteg vérrel és halott rómaiakkal. Spartacus nagyon szomorúnak tűnik a sok levágott római láttán, Nasirnak és Donarnak meghagyja, hogy tisztítsák meg a holttesteket és sózzák be őket, hátha még…..
Spartacus indiánszökdeléssel ünnepli, hogy lesz kaja, roskadásig, bezzeg Crixus megint harapós kedvében van, ő képes fénnyel és levegővel táplálkozni, csak hadd mehessen már gyilkolni. Heracleo hamar letörli a vigyort főhősünk arcáról, mivel a legutóbbi utazásukról leginkább…..
9Kitti2 2013.04.12 20:32:13
@Fejesrob: Köszi, örülök, hogy tetszett, nekem mindenképp, mármint a villantás :D

@dettybee: köszi a linket! :)
9Kitti2 2013.04.13 01:06:46
@Pácsó Ármándó: Igen!! Nagyon örülök neki, hogy még több háztartásban lesz ezentúl elérhető ez a remekmű, az elejétől kezdve :):D Nézd!! :)
Spartacus nagy reményekkel vág bele saját városkájának irányításába, Attius továbbra is mint főkovács tevékenykedik, a levetett bilincsekből csinál kardokat. Gannicus parádézik az első néhány percben, a legjobb szöveget megint neki írták, egy lovely képet tudok róla…..
9Kitti2 2013.04.04 21:58:32
@Emanuelle: Én azért eddig is találtam magamnak nézegetni való pasikat a sorozatban, de tény, hogy az utolsó évad nem titkolt szándékkal közönség-ajnározós lett, próbálnak minden igényt kielégíteni :)
Naevia az önjelölt suttogónkkal edz, Diotimos hamar beismeri, hogy döglött lovakkal könnyebben megbirkózik, mint egy kardot forgató nővel. Ráadásul harc közben Naevia egyre jobban kezd hasonlítani Crixusra, ha más nem a feje, de az mindenképp. Spartacus hívatja magához Diotimost, a…..
Az HBO jóvoltából mostantól szinkronosan is követhető lesz dédelgetett gyermekünk, a Spartacus harmadik, egyben záró évada (Elátkozottak háborúja). Az előző évad utolsó epizódjának összefoglalója itt. Stílusosan vértengerrel és agyvelővel csapunk bele az új évadba,…..
9Kitti2 2013.03.28 00:39:21
@Yooha: Több interjút is megsasoltam ezzel a félisten Steven DeKnight-tal (a Spartacus atyja), mindig azt hangoztatja,hogy amennyire csak lehet, próbál az eredetiség és történelemhűség mellett maradni, a józanság keretein belül, de az is fontos neki, hogy izgalmas és nagyon látványos legyen a sorozat...szóval, talán reménykedhetünk pár túlélőben :)

Amúgy abszolút egyetértek Crassus méltatásával, nagyon jó a színész meg a karakter is. Igazából Tiberius karaktere is fantasztikus a maga nemében, egy köcsög, de ez a lényeg benne, ez a JB-s hasonlat pedig nagyon találó! :D
A sejtések beigazolódtak, a Vesuvius csúcsán valóban egy szívás az élet. Elég volt hozzá néhány hét, hogy rájöjjenek szökevényeink, biza hidegebbek az éjszakák itt fönt, mint a templomban, tűzifa már alig van, na és kaja, az már végképp nincs. Ezt megelégelve néhány…..
Donar éjszaka az erdőben próbál könnyíteni magán, a mellette elsuhanó római ruhás alakoknak ez nem tetszik és leütik. Nasir és Lugo is hasonlóan jár, ők a falon gubbasztva őrködtek. A három katona könnyedén hatol be a szökevények táborába, egyedül Naevia nem alszik, ő kezd…..
A mai listánkban összeszedtük azokat a színészeket, rendezőket, akiknek nem gyütt Oscar bácsi, és nem azért, mert fullba nyomták volna a kretént.... Hanem mert a szakma éppen más filmeket, színészeket, rendezőket díjazott,  vagy éppen nem volt túl jó a reputációjuk a film…..
Gannicus végig vonszolja az erdőn frissen szerzett trófeáját, Ilithya bekötött szemmel kullog utána, hamar kijátssza a „terhes vagyok ám" kártyáját, de hasztalanul. Útonállókba botlanak, Gannicus szerelmespárnak adja ki magukat, a férfiaknak felettébb gyanús, hogy egy olyan…..
9Kitti2 2013.01.24 01:06:10
@Budapesti Szeretkezési Vállalat: Hú, a komid alapján, velem ellentéteben te nagyon okos lehetsz, ezért csak ajánlani tudom, hogy a becsmérlő kommentelés helyett szerezz magadnak saját sorozatot, amiről posztolhatsz, természetesen hiba nélkül.
9Kitti2 2013.01.27 10:43:13
@paveway: @Mekk Meister: Köszönöm :) Igazából már megszoktam, hogy minden harmadik részhez idetéved legalább egy nyelvtannáci, de nem baj, az ilyen emberek az életben nagyon el vannak nyomva,itt élik ki magukat, hogy másokat oltogatnak, egészségükre!

ÓÓ és péntek este már kijött a harmadik évad első része, láttátok?? :)
hogyvolt Spartacus 2x07 - Szentség 2013.01.17 12:00:00
A capuai keménylegények legújabb húzása egy rabszolgákkal teli hajó felderítése Neapolisban. Lucius lanistának adja ki magát, így Agronnal együtt zavartalanul lejutnak a hajó utasterébe. Amíg az öreg lent alkudozik a szolgakufárral, Spartacus és Donar szép csendben…..
Nagy a buli a táborban, Spartacus visszatér a kiszabadított rabokkal, csak Rhaskos veszett oda, Chadara közepesen szomorú a hír miatt. Agron és vadiúj kedvese csókkal köszönti egymást, úgy látszik, ez most már mindig így lesz. Luciusé a feladat, hogy összefércelje Oenomaust, az…..
A repülőgép ronccsal lezuhant Boone-t Doki igyekszik életben tartani. Sun asszisztál mellette, Hurley-t is mozgósítja, ülésért küldi el őt, Kate pedig Sawyer cuccaiból kell hoznia a fertőtlenítéshez alkoholt. Boone csak hörögni tud, a tüdeje összeomlott, ezért Jack beledöf egy…..
Eljött az ideje, hogy a ludusban raboskodó szökevényeket kivégezzék, az arénában, ahogy illik. Oenomaus, Rhaskos és Crixus megláncolt kézzel, egykedvűen sétál be a homokra, de csak azért, mert még nem tudják, hogy Varinius egy régi jóbarátot hozatott nekik, hogy fejüket vegye.…..
9Kitti2 2013.01.02 12:19:33
@Big-B: valahogy túlélte, hogy átdöfték a méhét, mert kellett a második évadba is! :D
9Kitti2 2013.01.03 15:54:19
@maxval, a gondolkodni próbáló birca: nem rossz ötletek, jobban örülnék bármelyiknek is, mint amire fel kell készülnünk lelkileg, hogy történni fog szegénnyel.. :( :DD
9Kitti2 2013.01.04 11:41:33
@Prof. William: Igen, én is meglepődtem, hogy csak úgy, minden előzmény nélkül lekapta Agron a fiút, győztem visszakeresni a közös jeleneteiket, hogy milyen rejtett utalások voltak rá eddig, hogy tetszenek egymásnak,ha volt is, hát nem sok az tuti.
Egyébként a Glabert játszó színészt érdemes figyelni, marha jól játszik, csak eddig elnyomták, de a kövi részekben igazán kibontakozhat, jó lesz!
A magyar bulváripar lendületesebben kezdi az évet, mint Overdose azt a pár futamot, ami előtt nem sántult le, VV Boglyasfejű Évi videóklipje például nagyon odabasz, meg is mutatjuk, tessék: Csobot Adélból revüsztár lett az Ofreumban, és jobban járt az egész X-Faktorozással,…..
9Kitti2 2013.01.03 16:23:10
@vorhenycore: szerintem felénekli az egészet és a könyv mellé csapján ajándék cd-n :D
Hihetetlen, mennyire közönséges picsaként bír viselkedni Kathy Griffin, amerikai komikus, akit már több húzásáért kis híján keresztre feszítettek és csak azért nem köveztek meg, mert nem mindenkinek jutott álszakáll. Korábban vette már le a pólóját élőben, káromkodott és…..
Glaber katonái az erdőben tovább üldözik a bányából meglépett rabokat, akik az avarban a levelek közt bújnak meg. A rémült Naevia buktatja le őket, aki nem bírja idegekkel, hogy fél méterrel a fejük mellett haladnak el a rómaiak, felpattan, és sikítva szaladni kezd. Mira utána,…..