Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemzetidegenek nyálverése

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Greyhound és a Falka (a Best of Gyurcsány videó készítője) újra megcsinálta. Igazi csapatmunka volt összerakni ezt a 11 perces filmet összerakni az elmúlt 8 évről, max. elismerés a készítőknek. (Külön blogot is kapott a film: "A mi éveink" blog.) Zárójeles…..
Nemzetidegenek nyálverése 2013.01.31 10:28:21
A világban hatalmi átrendeződés zajlik. Mi is kivesszük a részünk belőle; nemzetközi szabadságharcunkat vívjuk. Küzdelmet folytatunk pénzpiaci intézményekkel, nagyhatalmak elképzeléseivel vagy éppen a brüsszeli technokrata elittel; mégis mi, magyarok a nyugati világ részei…..
Nemzetidegenek nyálverése 2013.01.29 10:24:08
@Vidéki: Magyarországot 2009-re leamortizálták és szinte teljesen felszámolták a kommunista liberális hordák!!
Magyarországot 2009-re leamortizáló, eladósító és szinte teljesen felszámoló, a nyugati államok, és cégek érdekeit szolgálta, a sunyi
nemzetidegen kommunista, liberális horda elkótyavetyélte a magyar nép szinte teljes vagyonát
üzemeit
gyárait
üzleteit
piacait, a külföldi multiknak!!
a sunyi kommunista, liberális rabló hazaárulóktól, örökölt pocsványban képviseli a MAGYAR kormány, a magyarság érdekeit, és laviroz érdekünkben!

Miközben a kommunista liberális csőcselék, folyamatosan ellenünk, kampányol
és további óriási károkat okoz nemzetünknek!!
Miért élnek ezek a patkányok még mindig Magyarországon?
Meddig járathatja le ez a ganaj, csótány banda és néhány elbutult fórumozó a hazánkat??
Orbán Viktor berúgta a 2014-es választási kampány motorját - mondják a hírek. Na, végre, mondhatjuk mi erre kedves Feleim. Innentől lesz igazán móka és kacagás az élet, mert a beszámolókat elnézve bizony a Kedves Vezető igazán odateszi magát, és kis ügyeskedéssel akár…..
Nemzetidegenek nyálverése 2012.10.14 18:20:07
"Az eddig három hitelprogramban (1993-94, 1996-98, 2008-10) résztvevő Magyarország..."
www.origo.hu/gazdasag/h..
Milyen sikersztori is az ilyen? Ja, mint a Dallas, hogy mindig várjuk a folytatást?:)
Az azért Elgondolkodtató, hogy mindhárom hitelfelvevő az mszp-szdsz-mdf kormány.
És vajo nhova tüntek ezek a milliárdok???
... hisz 2008-ban már újra az IMF lélegeztető gépén Magyarország!!!!!!!!!!!
Egyszerre zseniális és undorító. Bődületes siker, luxuskocsin furikázó értékesítők, hatalmas házukat elvesztő, csúnyán bepalizott befektetők. Az MLM-rendszer csúcsra járatása, az ügyfelek szerződés utáni magasról leszarása. Ez mind a Brokernet nevének hallatán juthat az…..
Nemzetidegenek nyálverése 2012.10.11 11:13:58
@Baczonyi: Igaza van , a brókernet függetlensége sem igaz! Ön mint brókernetes mőnősít???
az érve, a főleg a hozzászólók minősítése?? ez aztán sok mindent elárul!
Nemzetidegenek nyálverése 2012.10.11 11:22:15
@Tom Slayer™: Szerintem, Kósa Erika, aki 9 évvel előtte máshol tanulta meg a szakmát, marad ott és az ott megtanultaknak megfelelően folytatja...
... függetlenkét,
az ügyfelek érdekében
teljes körű p.ü tanácsadással kibővítve
Bólogató paprikajancsik tömege kerül ki az iskolákból, ha az oktatási tárca tovább gyengíti a szakiskolák színvonalát. Olyan generáció kinevelése kezdődhet, amely nem rendelkezik az alapműveltség fontos elemeivel, így pedig nem képes összefüggéseiben átlátni dolgokat. Folytatódik a magyar oktatás…..
Ez már a legalja, érzi az ember amikor a Jobbikosok akasztófát állítanak Debrecenben. Most érték el a mélypontot a farmerkabátos szakállmatyi után aki az uniós zászló égetésen a fenekét törölte a zászlódarabbal. (Sajnos eltűnt a netről a kép...) Minden okuk megvan a…..
Tegnap reggel Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője a köztelevízióban a választási feliratkozásról beszélt, és többek között ezt mondta: „A regisztráció, azaz a feliratkozás egy új intézmény lesz a magyar választójogi eljárásban, és ami a legfontosabb, hogy jóval…..
Előre elnézést kérek a normálisan gondolkodó devizahitelesektől illetve mindazoktól, akik rendesen fizetik a hiteleiket, de nem tudok szó nélkül elmenni az ilyen-olyan devizahiteles pertársaságok mellett. A legtöbb ugyanis azt sem tudja mit akar, csak "történjen már valami!" alapon…..
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.20 10:33:19
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: (baszki, hogy a beltenyeszet micsoda mutaciokat tud okozni:-DDD)
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.20 10:34:33
@caesar: a hitelre, a mindig mások kirablására, a külföldi adósságra épült emberellenes szocialista eszme rendszer tönkretette Magyarországot, és a családokat!
A NEMZETIDEGEN külföldi ügynökök, a nemzetáruló foximaxi szocialista-liberális csapat… 2004-től folyamatosan Összejátszva a KÜLFÖLDI TULAJDONÚ BANKÁROKKAL
... az ország működő vállalatainak átjátszása, az ország, az önkormányzatok, a magyar vállalkozások eladósítása után
... MÁR, A LAKOSSÁG TULAJDONÁBAN LÉVŐ INGATLANVAGYONOK ÁTJÁTSZÁSÁT KÉSZÍTETTÉK ELŐ, a könnyen hozzáférhetővé tett, igencsak akciós, devizahitelek elterjesztésével is...
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.20 10:36:54
@caesar: A gyógyszeripar egészségügy szerinted baszki?? Csak nem a külföldiek kezében van minden gyógyszergyárunk?? Orvos látott?
Miközben kormányzati PR szinten a tyúktartásban látják a mélyszegénység elleni küzdelem egyik lehetséges megoldását, valójában egyre több, évtizedek óta tyúkot tartó vidéki család adja el (vagy eszi meg) az állományt és hagy fel véglegesen a kapirgálók…..
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.18 09:20:07
@bucbuc: A nagy KÉRDÉS, ennyi szakértő, szekértoló okoskodóval .. 2008-ban, a NAGY a jólétben dübörgő pannon-PUMA... Magyarországa, MIÉRT VAN már az IMF lélegeztető gépén??
A NAGY a JÓLÉTBEN... 2008-ra MÁR emberek milliói éheznek, MÁR milliók munkanélküliek, a családok, vállalkozások, önkormányzatok, a végletekig eladósítva devizaalapú megélhetési-hitelekkel!! Ezt kapta AJÁNDÉKBA a magyar nép,… EZT ÖRÖKÖLTE a magyar kormány a nemzetünk ÁDÁZ ellenségeitől, a MAGYARSÁG kirablóitól,… a külföldi multik ügynökeitől, és az őket hatalomban tartó ÉLŐSKÖDŐ slepptől.
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.18 09:32:52
@látjátok feleim szümtükkel: ... képzelje el tudnak... és még gondolkodni is képesek.... nem mindenki a hereverő.. mint a sok okoskodó, mindenben a kifogást kereső... mit és miért ne?? Szegények... valaki majd etet benneteket... vagy éhen dögletek?!
Az utóbbi hetek törvényjavaslataiból furcsa világ tárul elénk: „különleges jogrend időszakában és egyéb válsághelyzetekben” -javaslat, „központi vagyon-visszaszerzési és lefoglalt dolgokat kezelő hivatal kialakítása és hatáskörének biztosítása”- javaslat,…..
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.16 10:12:17
@Penivaldes: a baloldalhoz köthető gazdasági „szakértők” azt hajtogatták, ha idén márciusig nem lesz megállapodás az IMF-fel, csődbe megy az ország.
Most szeptember közepe van, megállapodás még nincs, mégsem mentünk csődbe.
Sőt, a forint erősödött, az állampapírpiac pezseg, a foglalkoztatottság nőtt.
Történt ez amellett, hogy az idősek értékálló nyugdíjat, mellé törvény szabta emelést, a gyermeket nevelő családok pedig jelentős kedvezményeket kapnak.
A devizaadósok mentése jól halad.
---> A bankok, a multinacionális cégek végre valóban kiveszik a részük a közteherviselésből, az állam ismét stratégiai részesedést szerzett a Molban, és lehet, hogy sikerül visszavásárolni az E.ON-tól a gázüzletágat.
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.16 10:12:59
@Penivaldes: A választók értelmest többsége által elzavart szocialista liberálisok miatt rossz a helyzetünk, mert amit nem loptak el, azt külföldieknek odaadtak bagóért. Most meg jár ám a bagólesőjük! Felháborító, hogy egy hiteltelen párt még bírálatot fogalmaz meg.
A választók értelmes többsége által elzavart bukott HAZAÁRULÓ TOLVAJ szocialista nemzetáruló-banda, egyszerűen nem tudja feldolgozni a kétharmadot - ész nélkül átkozódik minden cikk alatt!
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.16 10:16:22
@Penivaldes: A "szocializmus" - a nemzeti és az internacionalista - a szocialista horda, totális rombolást, halottak tömegét és lepusztult elnyomorított,
szétrombolt országokat „alkotott” csak
... ezen a kilátástalanságon koronaként díszelgett és díszeleg a trükkös-hazugság kultusza.
Tovább gyűrűzik a Safarov-botrány! Megvan a baltás gyilkosság első vezéráldozata! A Vincentblog kormányközeli forrásokból szerzett értesülései szerint a kora reggeli órákban Martonyi János benyújtotta lemondását a miniszterelnöknek. Távozása nyilvánvalóan összefügg a…..
Szanyi Tibor törvényjavaslatot nyújtott be az előzetes feliratkozásról és az előzetes választási regisztrációról - már csak az a kérdés, a magyar átlagszavazó sírjon vagy nevessen, üdvözölje a javaslatot vagy remélje, csak vicc az egész. Esetleg Örkény újra köztünk…..
A Külügyminisztérium háttérintézményeként működő Magyar Külügyi Intézet nem nyilvános, ám mégis kiszivárgott háttértanulmányába javasolta ezt az immáron híressé vált mondatot a magyar diplomáciának a „baltás ügy" kommunikációjához:  „merjünk buták lenni!"A…..
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.12 10:42:20
@Link Elek: biszku elvtársadról remélem pozitív a véleményed, azért mert több tucat magyar gyilkosa,
a többi illegitím,
külföldi katonai segédlettel hatalomba került kommunista=szocialista, bűntársával..
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.12 12:30:07
@Link Elek: Remélem,... feljelented van annyi eszed és nem leszel bűnpártoló, ... vagy most is csak vagdalkozás, nyálverés megy szokás szerint...
Gyurcsány csinált pár vállalhatatlan gazdasági trükköt, és elismerte, hogy hazudott. Az eredmény: folyamatos tüntetések, zavargások, Gyurcsány pedig (megérdemelten) örökre pária lett a magyar politikában, próbáljon bármilyen blikkfangos akciót kitalálni azért, hogy…..
Ahogy várható volt, elementáris erővel hatott a nyilvánosságban Gyurcsány Ferenc tegnapi késő esti bejelentése: Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Kolber István társaságában éhségsztrájkba kezd a választási regisztráció, és ezáltal az Orbán-rezsim antidemokratikus…..
Édes Néném, mindig érdeklődéssel figyeltem azokat a szelíden óvatos elemzéseidet, amelyekben a legordasabb és -cinikusabb húzásokban is képes voltál meglátni a lágyító humánum lehetőségét, és az „egyrészt-másrészt” dekázással döntetlenre menteni a menthetetlent…..
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.10 09:34:47
@mirigy187: Ami megfigyelhető Magyarországon,
hogy azokon a területeken a legnagyobb a szegénység, a nyomor és munkanélküliség, a lakosság eladósodottsága,
--> ahol mindig nagy volt az mszMp, majd az mszp támogatottsága!!!
... főleg Borsod, Nógrád, Szabolcs megyékben.. ezeken a területeken adták el leghamarabb a dogozók,
--> a komcsik által, nagy becsben-hazudott „munkásosztály” alól <--- a munkahelyeiket, szénbányákat, vegyi üzemeket, a kohászatot... ezeken a területeken váltak legtöbben, - milliók- munkanélkülivé... Meglepő módon… vagy nem is meglepő
.. ezen területeken található a legtöbb alul iskolázott fiatal és felnőtt is!!
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.10 09:37:02
@mirigy187: nem unod a magyarellenességed!!
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.10 09:38:58
@dr. mesterseges szinezek: Tisztességes embernek a NEMZETIDEGEN,
külföldi katonai segédlettel, évtizedeken keresztül hatalmon lévő szocialista maffiával szemben,
ártatlan áldozatok oldalán a helye,
a cselekvés oldalán, közös értékeink,
a demokrácia, az erkölcs és az igazság oldalán,
szemben a kirekesztéssel,
a gyűlölettel, a diktatúrával, az erőszakkal!!
Immár 4. napja nem tudnak hozzáférni az ügyfelek a pénzükhöz interneten keresztül az AXA Banknál. Ez már a végső kivonulás kezdete, vagy csak technikai málőr? Azért írok, hogy nehogy más is elkövesse azt a hibát amit én, hogy az AXA Banknál nyit bankszámlát. A számlát…..
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.05 14:50:57
@Krinyo: próbáld ki a Gránit Bankot. Havi 100 Ft a betétszámla költsége, ezért havi 4 ingyenes pénzfelvétel, 4,75% kamat jár... ha megtanulod használni!
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.05 15:04:00
@zsedro: hát biz az a nem igaz, hogy működik... pedig kint a tájékoztató. Biztos a netbank nem olvasta ezt! Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy iBanq2 szolgáltatásunk ismét teljes körűen működik.
Türelmüket és megértésüket köszönjük!
Nemzetidegenek nyálverése 2012.09.05 15:09:25
@Krinyo: csak közöltem veled, hogy van másik is... erre a beírásodra. "... bar mutass meg egy teljesen ingyenes szamlat, ami latra szoloan ad 3,75% kamatot akar 1000 forint utan is." igaz a hozam 4,75%
Tegnap óta töröm a fejem, hogy hol lehettek Orbánék nyaralni? Mert az üzemkészre töltött akkumulátorokkal felvértezett Viktorunk első megnyilvánulásaiból nekem a Seholsziget gyanús, ahol Lévai Giling-galang tömte a fejébe a tündérmesét, és elhitette, bármilyen csodához elég…..
Nemzetidegenek nyálverése 2012.08.25 13:16:41
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a korrupt szocialista-liberális FOXI-MAXI vörös maffiózók, amikor "TRÜKKÖK SZÁZAIVAL" csalással, hamisítással, hatalomba csalták magukat, a néhány 10 ezres SLEPPEL, azonnal teljes erővel megkezdték Magyarország és a magyar családok kifosztását!... 1997-re az ország VAGYONÁT és GAZDASÁGÁT, PIACÁT ÁTJÁTSZOTTÁK, a KÜLFÖLDI MULTIKNAK, teljesen kiszolgáltatták és a végletekig eladósított hazánkat a külföldnek, 2004-2009 között az ÉHEZŐ LAKOSSÁG már megélhetési deviza hitelekre kényszerült, a vállalkozásokat is devizában adósíttatták el, összejátszva a külföldi tulajdonú bankokkal... 2006-2009 közt már A LAKOSSÁG TULAJDONÁBAN LÉVŐ LAKÁSOK, HÁZAK, FÖLDEK ÁTJÁTSZÁSÁT KÉSZÍTETTÉK ELŐ, ezáltal teljesen kisemmizték volna a magyar családokat... szerencsére a 2010-s választáskor az értelmes magyar többség elzavarta e gazember élősködőket!!