Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomigonzo

0 bejegyzést írt és 177 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Huami egyike a világ legnagyobb viselhető eszközökre szakosodott vállalatoknak. Termékcsaládja az Amazfit, a kiváló felszereltségű, minőségi anyagokból készített termékekre koncentrál. Az Amazfit Pace volt a gyártó első nagy dobása, ami hatalmas sikereket ért el, alacsony ára, korrekt tudása a…..
  Linczényi Márkot egy ország gyűlölte, amikor néhány éve arról nyilatkozott, hogy vidéken gyakran találkozni mocsári szörnyekkel. Az eset azután történt, hogy a Kolin zenekar frontembereként saját koncertjén verték meg a színpadon, Pécsen. Az elkövető egy ingerült férfi…..
tomigonzo 2015.06.17 23:42:49
Szerdán számolt be az index az USA Today cikkére hivatkozva arról, hogy „majdnem egymillió Trek biciklit hívnak vissza Kanadában és az Egyesült Államokban”. A visszahívás okaként több balesetet említenek, köztük egy bénulással járó esetet is. Utánajártunk miről is van…..
tomigonzo 2015.04.25 22:51:23
@Emmanuel Goldstein: neked mar beakadt a gyorszar parszor ugy latom
tomigonzo 2015.04.25 23:43:45
@Emmanuel Goldstein: de kemeny vagy, orvos latott mar???
tomigonzo 2015.04.25 23:49:57
@Emmanuel Goldstein: jah, te magaddal sem allsz szoba olyan nagykepu vagy
A 90-es évek egyik legfontosabb könnyűzenei alakja közel 3 millió dollárért vett magának házat Los Felizben. Az minket kicsit meglepett, hogy mekkora ingatlanguru a elektronikus zene meghatározó alakja. Nem sokkal azelőtt, hogy 12,4 millió dollárért eladta volna a Beachwood…..
Kovács Zoli olvasónk küldte át ezt a három linket. Mindhárom egy készülő film promóciós-beharangozó anyaga. És ha azt mondom, hogy hosszú percekig szájtátva-bólogatva, könnybe lábadt szemmel néztem, akkor nem hazudok. Mert ami a Forma-1-ben a Ferrari, az a túraautók között a…..
Tímár Péter vígjátéka már 1990-ben, a rendszerváltozás hajnalán elkészült azonban csak 1992-ben mutatták be. A történet 1989-be, a kommunista rendszer bomlásának végnapjaiba kalauzol el minket. A társadalmi nyitás humoros megközelítése egy roppant szórakoztató abszurd…..
Óriási az örvendezés az Apple illetve a U2 háza táján. Az euforikus hangulat oka természetesen az, hogy milyen rohadt sokan, több százmillióan töltötték le az írek új lemezét. Persze, letöltötték, mert az ember ha akarta ha nem, ott volt az iTunesában, illetve egész pontosan az…..
tomigonzo 2014.09.14 11:05:25
Egész télen kellemes 20-22 fok, napsütés, tengerpart, hegyek, vulkánok, olcsó szállások és éttermek. A Spanyolországhoz tartozó Kanári-szigetek kézenfekvő úti cél ahhoz, hogy eldobjuk a kesztyűt és a sálat, a zord, vagy épp locspocsos tél helyett a tavasz és nyár közti…..
Belsőség Bonyolult, mint a faék 2014.08.26 14:01:34
Gianni kitalálta. Két pohár bor között, bal kézzel rajzolt egy egyszerű gépet, egy éket. Mielőtt az esti AS Roma meccsre kapcsolt volna a Rai1-ról, még azért csavarintott rajta egyet, ezért nem lett fából az az ék. Nem aggódott, hisz mi baj lehetne? Az ék akkor is egyszerű, ha…..
tomigonzo 2014.08.27 10:31:29
A legutóbbi posztban ott hagytam abba, hogy keréken állt a gép, és számok szerint jónak kellett lennie. Azóta sikerült kipróbálni, és minden várakozás bejött, tulajdonképpen ennyire jól sosem éreztem magam bringán. Fejleszteni való persze akadt még bőven, de sosem gondoltam…..
tomigonzo 2014.06.21 10:22:18
@castroll: ha ilyen szovegertesi kepesseged van neked is teljesen felesleges barmit is elolvasni
tomigonzo 2014.06.21 12:56:28
@castroll: en nem hulyeztem senkit, ellenben veled, mintahogy azt sem irtam, hogy a cikk nem tetszik,
tomigonzo 2014.06.21 19:55:14
@ommm: a beszednstilus egy adottsag de olvasni meg lehet tanulni
Ennyi pénzt adnak francia cégek, ha biciklivel megy valaki munkába. Hat hónapos kísérletbe kezdett Franciaország, amivel növelni akarja a biciklivel munkába járók arányát. Húsz cég és szervezet (összesen tízezer alkalmazottal) döntött úgy, hogy 25 eurocentet (76 forintot) fizet…..
Van isten, a hátsó gumik csak az Akropolisz Rali utolsó szakaszán lehelték magukból ki az utolsó szisszenetet. Persze, nem versenyezni voltunk ott, nem is jártuk be az egész útvonalat, csak két, nagyjából 15-15 kilométeres részt, de most már azért van némi fogalmam arról, miért…..
Én mondtam! Na de most már gyere ki, SOFORT! Valamivel hét óra előtt értünk ki a Premier Outlet-területére és nem mondom, átfutott a fejünkön, hogy ez a mai buli halálra van ítélve. Szakadt az eső, a sildes sapkánkról arcunkba csöpögött a víz, amíg felraktuk a…..
[Fotó: cink.hu] Jaj, gyerekek, ez annyira nyomi. És főleg azért esik nagyon pocsékul, mert én tényleg örülök a Várkert Bazár felújításának. Ugyanis épp harminc éven keresztül mindenki tett rá, hogy itt rohad a város kellős közepén egy Ybl-műemlék. Még az sem…..
Végre eltelt ez a nyomasztó négy év, vesztettünk sok illúziót és csalódtunk nagyokat. A cikluszárás apropóján összegyűjtöttük azokat a figurákat, akiknek zsírosbödön körüli sündörgése kitűnően jellemzi a rezsim működését. Hihetetlen, hogy holnap az fog kiderülni:…..
Egy amerikai kerékpáros fejkamerás videót készített downhilles túrájáról, így örökíthette meg filmen, ahogy – a körülményekhez képest szerencsés kimenetelű – balesetet szenvedett. Gareth van Dyk a coloradoi kisváros, Crested Butte fölé tornyosuló 3700 méteres hegy…..
Mit csinál egy ember, aki kitalálja, hogy márpedig ő mostantól zenélni fog, és ráadásul még nem is olyan, mint Kurt Cobain, aki egyes pletykák szerint nem nagyon tudta elviselni, hogy szeretik őt, hanem még be is akar futni? Vagy legalábbis törekszik arra, hogy minél több emberhez…..
Valami rossz viccnek gondoltam, mikor olvastam a HVG-n a Református Szeretetszolgálat közleményét, miszerint „Felejthetetlen estét” szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és „más közéleti személyiségekkel”, sajtónyilvánosan egy budapesti…..
A végeredmény az, ami megjelenik a képernyőn és a neten, de természetesen rengeteg minden kimarad- és elmarad a hosszú folyamat során. Rézmányi Balázs készített is egy werkfilmet legutóbbi nagy, SUV-összehasonlítónkról. Fogyasszák egészséggel! ..
tomigonzo 2013.11.04 20:23:01
A Malévot nem Váradi Wizz-góré  nyírta ki azzal, hogy felnyomta az uniónál, normális piaci versenyben tök esélytelen volt a lezüllött, szétlopott nemzeti légitársaság. Hagyjuk most már azt, hogy lehetett volna helyette indítani egy újat, egy faszántost, de Viktorék vagy…..
Dzsoni és Dini kilenc éves koruk óta szipuznak, remélik, hogy megérik a harmincat. Vasazásból, kéregetésből, kisebb lopásokból tartják fenn magukat. Egy hétig kísértük őket kameránkkal. Horváth Balázs filmje. Ez a 2009-es dokumentumfilm is részt vett a Jameson…..
Az európai Sundance-ként is emlegetett miskolci Jameson CineFesten nyolc Indexvideós dokumentumfilm debütált. A héten levetítjük ezeket az Indafilmen: első nap Horváth Balázs 2oo7-es filmjét mutatjuk be, a 120 centi tömény erőszakot. A sorozatok 2oo7 és 2o12 között…..
Tényleg, már szinte el is felejtettem, hogyan nézett ki Karotta, amikor hazajött Amerikából. Mint egy krumpli, amit héjastul a kelleténél tovább felejtettek a sütőben. Ő is nevetett volna az egészen, csak nem mert, mert szétrepedt volna az arcán a bőr. Természetesen irigyeltük…..