Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Magyar Legós

23 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenkinek! Egy örömteli hírrel köszöntelek benneteket! A Lego Flood blog ismét aktív! Gibbons mester folytatja remek képregényeit! Ez már csak akkor lenne még jobb ha a Kockagyár is újra indulna! :D Na ne habozzatok, irány a www.flood.blog.hu..
Újabb Lego képregény! Egyébként ha túl kicsinek találjátok a feliratokat csak kattintsatok rá a képre és megjelenik nagyobban sőt ha ott kattintotok a képen akkor rálehet még jobban közelíteni! :) ..
Kötelezően Gyűrűk Ura Fanoknak! :) ..
Baaad Movies Rövid szünet 2013.05.04 08:00:07
Biztosan észrevettétek, hogy az előző két napon nem volt semmi aktivitás a blogon. Ennek oka, hogy éppen egy költözés kellős közepén vagyunk, és semmilyen módon nem tudtam internet közelébe jutni (igen, majdnem úgy éreztem magam, mint egy ősember :) ), videót készíteni meg…..
Magyar Legós 2013.05.06 06:52:06
Amúgy imádom a zombi témát, szóval ez nem fikázás! Egyébként ha túl kicsinek találjátok a feliratokat csak kattintsatok rá a képre és megjelenik nagyobban sőt ha ott kattintotok a képen akkor rálehet még jobban közelíteni! :) ..
Úgy tűnik valaki túl sok Gyűrűk Urát nézett... Vagy olvasott! :D ..
Te is elgondolkoztál már a lét értelmén? Nos ők igen... :)    ..
Útjára indítom ezt a kis sorozatocskát egy Legó képregényt. Azt, hogy pontosan milyen rendszeresen jelenik meg nem tudom de az is lehet, hogy akár naponta jön egy két új kis strip. :) Íme itt az első ahol a Legó építés mestereit láthatjuk! :)  ..
Magyar Legós 2013.05.02 17:34:33
@Konyvtaroslany: Legközelebb már úgy lesz.

Ó igen a Flood.blog az egy jó oldal volt. Kár, hogy vége már egy ideje. Remélem, hogy azért az én oldalam is megfelelő lesz. :)
Üdv! Nos mint láthatjátok már nincs naponta új  bejegyzés a blogon, ez azért van mert természetesen nálam is beindult az élet a szeptemberrel! :D Persze majd próbálok ide is írogatni és persze azt se bánnám ha néhány vállalkozó szellemű ember küldene valamit esetleg! Nos addig…..
Magyar Legós 2012.09.25 16:57:33
@Darth Brick: Örömmel várom! :)
Íme egy videó amiből megtudhatjuk a LEGO Monster Fighters készletek sztoriját! Jó szórakozást hozzá! ..
Üdv ismét videókat mutatok, ám ezúttal nem stop motion technikával készülteket hanem igazi renderelt animációs videókat. Alább beraktam néhány régebbi videót az újabbak pedig elérhetőek ezeken a csatornákon ITT és ITT Jó szórakozást a videókhoz! A videók megtekintéséhez…..
Ismét egy bemutatóval jelentkezem, ezúttal már egy nagyobb készlettel. Persze ez is egy régebbi darab még 1996-ból a Town témán belül a Racing altémából. Ez a készlet volt a sorozat egyik legnagyobb darabja így mikor gyerekként megkaptam az áhított készletet nagyon örültem…..
Nos íme a harmadik csatorna amely a Custard Productions amit csak ajánlani tudok. Hihetetlenül jól megvannak csinálva a videók nézzétek meg őket! :) Íme a csatorna amelyet ITT érhettek el és itt van a mostani legújab videó is! ..
Nos a tegnapi bejegyzés kapcsán jutott eszembe, hogy van még egy csatorna amelyen megint csak remek lego filmek vannak, ráadásul ez az akciódúsabb fajtából ahol gyakran még lego "vér" is folyik. :D A videókat készítő gondolom testvér pár neve TOMJOETWINS. A csatornájukat ITT…..
Már egy ideje annak, hogy rátaláltam erre a Youtube csatornára de a blog kapcsán gondoltam megemlítem. Nagyon jó kis lego videók (ha nem a legjobbak) találhatóak itt. A készítő Michael Hickox és csak gratulálhatok neki! Linkelem a csatornát ITT és a jelenlegi legújabb videót.…..
Nos nem rég kelt szárnyra az a pletyka, miszerint a lego 2013-ban piacra dobná a Tini Ninja Teknőcök kocka másait. Persze ez korántsem biztos mivel eddig a LEGO nem erősítette ezt meg. Személy szerint annyira nem fogott meg a hír mert a Tini Ninja teknőcökkel is úgy vagyok, hogy régen…..
Íme egy remek MOC a The Brick Time Team-től akiknek a többi munkáját itt megnézhetitek! Írhatnák még pár sort de szerintem a kép önmagáért beszél! A képre kattintva még jobban szemügyre vehetitek az építményt! ..
Íme egy kis Lego Stop-motion video amit a BrotherwoodWorkshop készített! Itt kiderűl, milyen az Orkok "valódi" természete!  :D Mellesleg elindúltunk a Facebookon is szóval jöhetnek azok a likeok! :D ..
Különleges születésnap az idei; 80 éves a LEGO Csoport! Az esemény megünneplésére egy rövid animációs film készült a LEGO történetéről , mely az 1932-től 1968-ig terjedő időszakot öleli át. ..
Íme itt egy jó kis Kockagyár féle végigjátszás mely ha az említett oldalon jelent volna meg akkor az olvasó játszik című rovatba került volna. :) Nagyon örültem neki amikor megláttam, hogy valaki küldött egy végigjátszást hisz a blog még csak nem rég indult. Nagy örömömre…..
Úgy tűnik végre lesz egy igazi nagyszabású LEGO mozifilm amelyről eddig nem túl sokat tudni de azért vannak már információ morzsák sőt még a megjelenését is tudni már a filmnek, holott még a szereplők sem teljesen biztosak! A történet középpontjában Emmet fog állni akiről…..
Maga a Ninjago téma nekem is bejön habár ez az amit igazán a kisebbeknek találtak ki. Főleg a pörgettyűs részét, amivel én nem tudok mit kezdeni. Szerintem marhára nem passzol ez a búgócsiga harc a Legohoz, engem arra a Bayblade vagy mi a fene nevű sorozatra emlékeztet leginkább.…..
A Castle téma mindig is a kedvenceim közé tartozott így annak ellenére, hogy a Fright Knights nem éppen mondható a sorozat fénypontjának egész hangulatos kis altéma lett. Én úgy vagyok vele, hogy ha a középkori környezetet összehozzák a legóval az nekem bejövős. Kattints a…..
Üdv mindenkinek aki véletlenül ide tévedt! Nos e sorokkal indul remélhetőleg hosszú útjára a blog és ráadásul egy jó hírrel kezdhetek neki! Egy magyar videósnak Senshinek hála megtudtam, hogy megnyílik Magyarország első LEGO BOLTJA! Igen jól hallottátok! Az üzlet ha minden igaz…..
Magyar Legós 2012.08.25 13:25:29
Magyar Legós 2012.08.27 10:29:27
@Kiss Karcsi: Elnézést kérek ha nem jól írtam le az információt. Utánanézve tényleg nem jól írtam a nyereményjátékkal kapcsoltban. Viszont ha azt írom ki amit maga a bolt is állít akkor nem értem miért ne lenne helyes. Oké tudom, hogy vannak boltok ahol lehetett kapni legót vagy csak legót lehetett kapni de azok nem hivatalos LEGO Monobrand boltok voltak. Így ehhez a kijelentésemhez tartom magam miszerint ez az első!
Magyar Legós 2012.08.27 10:34:45
@Kiss Karcsi: JAVÍTVA