Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Texas Bill

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Állítólag mindenkinek létezik hasonmása a Földön, sőt, nem is egy, hanem legalább hét! Ez, lássuk be, elég logikusnak tűnik, hiszen, bár génállományunk rendkívül változatos, a kinézetünket meghatározó lehetséges variációk előfordulásainak száma véges, nagyjából 16 millió különböző változat fordulhat…..
Texas Bill 2017.01.24 17:06:43
Mivel a legtöbb embernek a téli időszakban sokkal szárazabb a bőre, mint az év más szakaszaiban, most mutatok egy filléres házi testápolót, amihez csupán három összetevő kell, és még a kicserepesedett ajkakra is jó.  Hozzávalók: 1 csésze shea vaj fél csésze…..
Azt mondják, egy ártatlan kis piercinggel indul, aztán az embert könnyen elkapja a gépszíj, és jönnek a tetoválások is. Van aki a sebészeti beavatkozásoktól sem retten vissza, és különböző implantátumokat helyeztet el arcbőre alá...
A komposztálás egyszerűbb, mint gondolnád. Minek dobnál ki egy csomó cuccot, ha még hasznodra válhatnak? Spórolsz a szemétszállításon, és még hasznosba is fordítod a szemeted. A komposzt utána csodát tesz a kerttel. Sokan csak a háztartási maradékokkal próbálkoznak, pedig a…..
A konyha veszélyes hely. Forró víz, forró olaj, forró sütő, tényleg. De van az emberi bénázásnak az a fokozata, a józan észnek a teljes hiánya, amire már nincs mentség. Bár becsúszott az összeállításba pár pinterest fail is, de legyünk őszinték, a képen látható alkotás…..
A látványelemek és a zene mellett egyre több üzlet, kávézó és étterem próbálja minél hatékonyabban csábítani a vásárlókat illatok segítségével. Amerikában például a fogyasztók már egyenesen illatkavalkádban találják magukat, ha egy bevásárlóközpontban válogatnak,…..
Texas Bill 2014.06.11 20:32:36
Szükségletek közösségben A hétköznapjaink szerves része a munka. Minimum napi nyolc órát töltünk a munkahelyünkön, így elkerülhetetlen a WC-használat. Persze mindenki próbálja megoldani az otthonában eme szükségleteit, de ez nem mindig sikerül. Kénytelen-kelletlen…..
Cocu megjárta, hogy férjével közös számláját a CIB-nél nyitották, de az ő nevét rá sem írták, így vásárolni sem nagyon tud az interneten: Maratoni történetemet próbálom emészthető hosszúságúra faragni (ennek sajnos néhány epizód áldozatul esik, és talán kevéssé…..
Texas Bill 2014.02.04 16:56:02
@agresszív kismalac: franciául konkrétan "felszarvazott". Poszt toló feltehetőleg valóban Lajos.
A 15 éves Shareefa Ali Shuwai kényszerből beleegyezett a házasságba a 90 éves Haider Bin Ali Mashrival, mert nyomorgó családjának szüksége volt a hozományra. A lány szüleivel és 12 testvérével élt Szaúd-Arábia dél-nyugati részén. A család egy szalmából készült házban…..
Texas Bill 2013.01.16 22:25:37
@vladimir964: Szerintem teljesen normális, ha egy 11 éves lány menstruál. Úgy értem, egy bármilyen rasszhoz tartozó lány, a félreértések elkerülése végett.
Texas Bill 2013.01.17 21:06:58
@vladimir964: Attól, hogy valaki biológiailag érett, még nem kötelező nemi életet élnie, pláne gyereket szülnie. Utánanéztél, hogy hány éves korban normális, ha egy lány menstruálni kezd? 11-17 éves kor között teljesen normális, ettől függetlenül én azt sem szeretném, ha az én 15-16 éves lányom teherbe esne.
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
globalicum Kötöttfétis 2012.08.22 06:46:42
egyszersmsind trendivat sarok Az alkotóről többértt klikkide..
Texas Bill 2012.08.25 18:44:43
globalicum Anno Domini rovat 2012.08.24 08:31:17
Mimikri ..