Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doktoredgar

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Troy Sanders, a Mastodon basszusgitáros-énekese úgy tűnik nem tud nyugodtan ülni. Van ugye neki a fő zenekara mellett a Killer Be Killed, most meg lett a Gone Is Gone. Ebben olyanokkal zenél együtt, mint a Queens of the Stone Age-gitáros Troy Van Leeuwen, az At the Drive-In-dobos Tony Hajjar illetve…..
doktoredgar 2016.04.16 21:35:59
A HírTv-hez igazolt Veiszer Alinda, Alinda címen indít beszélgetős műsort hétköznap esténként, első vendége Nagy Kriszta Tereskova festőművész lesz, vettük tudomásul rezignáltan, majd robbant a gecizős beharangozó videó, úgyhogy olyan izgatottan ültünk a tévé elé, mintha…..
Tavaly október óta próbálunk GYILKOS néven, a hatszámos bemutatkozó anyagunkat a Supersize Recordsban vettük fel most nyáron. Alapvetően a Cancer Bats- Black Tusk-vonalat szerettük volna erősíteni, de…..
doktoredgar 2015.08.07 13:44:22
Magyarország egyik legjobban futó metálzenekara jelenleg az Apey And The Pea. Ahogy mindenki, jelenleg ők is fesztiváloznak, a Campuson például szombat délután lépnek fel. A szerdán elstartolt debreceni fesztivál előestéjén beszélgettünk Áron „Apey” András frontemberrel és…..
doktoredgar 2015.07.22 18:42:08
@arckönyv: Ha nem őket akarod megbántani, akkor ez mit jelent?

Ez a banda a legkirályabb, amit a magyar rokkmetálándörgránd színtér valaha kitermelt. (Még ott a HAW is, akik ráadásul az okkult marhaságokat is mellőzni tudják, de ők sajnos kevésbé aktívak.)
EFOTT-on a tűző napon, 40 ember között is majd' eltörtem a nyakam a hedbengben. Szóval sok sikert, így tovább!
Ennek pedig minden stonerrajongó sikítozva kell, hogy örüljön. A Fu Manchu simán olyan alapzenekara a műfajnak, mint a Kyuss, szóval ha van kötelező koncert, akkor ez az. Ráadásul az őszi, 25. évfordulós turné során extra hosszú, előzenekar nélküli koncerteket adnak majd, amin…..
Ahogy már többször írtuk, a Kamchatka csütörtök este fellép Budapesten, ami amolyan előzetes lemezbemutató is lesz, ugyanis májusban érkezik az új album. Ennek örömére a Mohai Tamásra hajazó Thomas Juneor Andersson énekes-gitárossal beszélgettünk az új anyagról, a nemrég…..
Íme egy kis válogatás a világ legcsodálatosabb öbleiből.  Navagio-öböl, Zakynthos, Görögország A Navagio-öböl a Jón-szigetvilág egyik leggyönyörűbb látványossága. Zakynthos északnyugati partján fekvő strand csak hajóval közelíthető meg. A hatalmas, több száz méter magas mészkőfalakkal körbevett,…..
doktoredgar 2015.04.01 07:45:54
A most debütáló Solidmen-klipet a tavalyi csöcsös-kokós sikervideó méltó utódjának szánja a zenekar. A dal a szintén friss, háromszámos EP-jük zárószáma, a Nulláról hatvanra. A kislemez most csak annyit, hogy tematikája van, és Korszellem a címe. A felesleges és lélek…..
doktoredgar 2015.03.20 15:08:02
Most láttam egy plakáton, de az interneten alig leltem nyomát, aztán csak meglett (retro zenéhez retro információforrás). Szóval Svédország egyik legjobb rockzenekara április 23-án Budapesten lép fel, a Dürer Kertben. Valószínűleg a kisteremben, nem hinném, hogy lennénk annyian,…..
Minden évben megrendezik a hollandiai Groningenben a European Festival Awardsot, amin magyar fesztiválok közül, különböző kategóriákban, de nyert már a Balaton Sound, a B My Lake és a Sziget is. Utóbbi most már kétszeres győztes (sőt, egyszer két kategóriában nyert, szóval…..
 Itt tart ma az úgynevezett blackmetalnak hívott műfaj.  A Carach Angren a legalja a mainstream blackmetal vonulatnak, tinik példaképei ők, teljesen érthetetlenül. A hamarosan megjelenő This is No Fairytale album There's No Place Like Home című számához elkészítettek egy szöveges…..
doktoredgar 2015.01.03 19:55:00
A hétvégén lezárta jubileumi évét a Tankcsapda, így mi is lezárjuk a vitát, hogy melyik a legjobb Tankcsapda-lemez. Persze ez a vita csak köztünk zajlott. Sőt, nem is igazán volt vita, pedig ha van zenekar, akikről a szerkesztőség minden tagjának van véleménye, akkor az a…..
Magyar vagyok, magyarnak születtem / magyar földön magyar ember lettem / a múltunkat cipelem a vállamon / de magyar vagyok, úgyhogy vállalom A klip: A szereplők: #babu #nagytibi #martap #apátiandris #indián #vellai #szőnyizs #harcsarr #harcsan #torghelle #krisi #kollanyizs #vigha…..
Ritka alkalom, hogy egymástól függetlenül sikeres és legendásnak számító előadók összeálljanak egy új szupercsapattá. Pedig 2013-ban erre szánta el magát a Cypress Hill jellegzetesen orrhangú frontembere, B-Real és az underground körökből feltört, hollywoodi filmes karrierrel…..
Minek a rövidítése az EFOTT? a. Egyetlen Fűrészem Otthagytam a Tüzép Telepen b. Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója c. Egyetemi Földrajzhallgatók Országos Térképészeti Tábora Melyik évben rendezték meg először az EFOTT-ot? a. 1948 b.…..
A történet nagyon egyszerűnek hangzik. Both Miklós és barátja, Csoóri Sándor fogta magát, felkutatott tíz tehetséges zenészt az országban, összeálltak zenekarrá, és dalokat írnak, adnak elő. A történet ott bonyolódik, hogy Both Miklósék csak úgy beleindultak a vakvilágba,…..
Semmi közelebbit nem tudunk, csak a zenekar Facebookján megjelent üzenetet idézhetjük: "Elhunyt Blézs... Mély fájdalommal tudatjuk, hogy tragikus körülmények között elhunyt Polgár Balázs barátunk/zenésztársunk. Nehéz szavakat találni... Mélyen megrendültünk... Nyugodj…..
Divatos közhely lett, hogy "régen minden jobb volt". Ha elolvassuk a lenti cikket szomorúan fogjuk azt is hozzátenni ehhez, hogy "semmi se az már, aminek eddig hittük". Hiperszuper blackmetal konteó Vikernessel, Savanyú Leventével, lángoló templomokkal, góbésan. (A nyitókép csak…..
doktoredgar 2014.05.06 22:42:45
  Ezt itt fent. Lesz rá lehetőséged, ugyanis James Blunt megint jön Magyarországra. Október 27-én lép fel a Budapest Sportarénában. Itt van alább a teljes sajtóanyag. Az első sikerei után James Blunt visszatér Budapestre, új Moon Landing elnevezésű turnéjával október…..
A Kyuss tagjai szeretik a tribute zenekarokat. Josh Homme gitáros helyére is így szereztek gitárost a most már Vista Chinóként működő csapatba, most pedig John Garcia is így szerzett gitáros maga mellé a szólóanyagához. Az énekes ráadásul egy magyar zenekarból, a Green…..
doktoredgar 2014.03.25 20:15:34
Igen, létezik a Wolfmother. Ugyan a legutóbbi hírünk az volt velük kapcsolatban, hogy a név nyugdíjba vonul, és Andrew Stockdale gitáros-énekes-főnök a saját neve alatt folytatja ugyanazokkal az emberekkel, mert minek wolfmotherezne itt, ha már úgyis mindent ő csinál, de ez…..
doktoredgar 2014.03.23 12:19:03
Szerdán késő este látott napvilágot Nicki Minaj új klipje, a Lookin’ Ass Nigga, amely a kísérőszöveg tanúsága szerint egyszerre két lemezt is beharangoz. A szilikoncsoda rapper csaj The Pink Print című albumán kívül a dal szerepelni fog egy Young Money válogatáson is, amely a…..
doktoredgar 2014.02.15 15:46:18
Ráadásul nem ők kéredzkedtek oda, hanem állítólag maga a Deep Purple választotta őket a február 17-ei, budapesti koncertjük bemelegítő csapatának. A rockzenekar természetesen nagyon örül. „Amikor hetedikes diákként megkaptam a Made In Japan című lemezüket, elsőre tudtam,…..
Dresch Mihály életműve hatalmas, a nyolcvanas évek közepe óta közel húsz albumot adott ki szólóban, duóban, vagy az aktuális quartetjével. Leginkább ez utóbbiakkal. Ennél is több a közreműködések száma, de most ne merüljünk el biográfiájában, a honlapján minden…..
Az afrikai zene kapcsán az embernek óhatatlanul is a vidám kalimbákkal és bongókkal tarkított afro-pop ugrik be, amelyre fűszoknyás lányok táncolnak, széles mosollyal az arcukon. Afrika azonban hatalmas, és még az okostelefonok korában is joggal mondhatjuk ismeretlennek. A Fekete…..