Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sarolta_carolina

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Itt volt a PÓK......  blog.freestart.hu BBB: Bárkivel,Bármiről,Bármit!!! 2007-09-27 14:54Anonymus jelentkezz!!!hozzászólások száma: 32 szerző: carolina46 cimkék: levél, nyilvános Anonymus jelentkezz!Anonymus KEGYELMEZZ !Tovább >» Szerkesztés |…..
e-Vita T-bolygó 2009.03.28 13:02:00
Hát, csak kapkodom a fejemet, fogalmam nincs, hol csapjak a lecsóba... Ugyanakkor olyan mélyen vagyok magam alatt, hogy már én magam se találom magamat. Teljesen el vagyok veszve... Mindenesetre ezúton is közhírré teszem: egy szavazat pártot keres. Vagy valami ilyesmit: akikre…..
Lett egy macskám, mondom anyámnak, kicsi és foltos. Minek, kézdezett vissza jogosan, sose szeretted a macskákat. Te kutyás vagy. Igaza van valahol, mert évtizedeken át meg voltam arról győződve, hogy a macska csak azért van a világon, hogy a nyugdíjasok ne unják halálra magukat, erre…..
Sarolta_carolina 2008.11.10 16:05:24
Gyakorló "blogger(nő) vagyok, s így kommentelek is rendesen, de most elsősorban mint Szonja-macskám...öööö....mit mondjak...a gazda szó nem jó ide,...TÁRSA (esetleg: anyja ?!) írok neked!
Szóval a macska tényleg: szuperdolog! Mondjuk, azt jó, ha begyakorolod,hogy a szád melyik felén eszel! A másik felén ugyanis macskaszőröket fox kihalászni, az fix!!! Szerintem a macskák körül sokkal több a (macska)szőr, mint rajtuk! Fene tudja, miképpen csinálják!!
Alufólia gombóc azért nem a legjobb játéknak, mert ha elrágja elpusztulhat tőle!!
Az alomra nagyon gyorsan rá fog szokni a fentiekben leírt módszer szerint (kis ürülékat tegyél a tiszta alomba, s egy keveset a kislapáttal húzzál rá az alomból!!) !!
Arra ügyelj, hogy a nem megfelelő helyre sikeredett korábbi nyomokat teljesen tüntesd el, nem árt a helyét egy kis dezodorral lefújni!

Ja!! S tedd a WC-dbe az egész alomládát, elképzelhető, hogy WC-re szokik a macska! Nálunk egy korábbi macsek Micu wc-re járó volt!!

A névválasztás itang könnyű!! Egyszer olyan elmélázós hangulatban teljesen rákoncentrálva figyeld egy darabig, s jön a név magától!

Nálam volt már: Vászka (folyton fel akart kapaszkodni kölyökként a legnehezebben elérhető helyekre, s ott nyivákolt keservesen: Így lett a "Haggyálógva Vászka" című film alapján a neve!

A Szonja nagymamáját Taszárra csempészték Oroszországból! Mire a macsek ide Taszártól 80-km-re ide lett szállítva , meglett a neve is!!