Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fábián Bence

2 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
logan Nagy fel, Richard Pryor! 2010.12.01 16:12:00
Hetven éves lenne az egyik legmocskosabb szájú komikus. Isten éltessen, te szarházi!..
Fábián Bence 2010.12.03 01:07:03
MegaBrutal blogja Terminátor 2009.08.03 23:25:00
Mostanában igen erősen perszeverálom a Terminátor univerzumot. Júniusban megnéztem az összes filmet, továbbá nézem a Terminátor: Sarah Connor krónikái című sorozatot is. Szép és megható történet (vagy inkább történetek), nekem úgy alapvetően tetszik. Emlékszem, hogy még…..
egyszervolt ÉN könyv 2009.08.21 13:40:00
Sokszor megígértem, hogy írok az ÉN könyvről, és lőn csoda végre írok az ÉN könyvről. Először is szeretném elmondani, hogy miért nagyon fontos, hogy összeállítsunk egy ÉN könyvet autizmussal élő gyerekünknek (vagy esetleg saját magunknak). Személyes tapasztalatból…..
egyszervolt Csapatjátékos 2008.10.13 18:14:00
- Ma már tanultuk a v betűt... legrégebben az a, i, ó-t tanultuk, utána meg az m, t, s-t... és ma volt a v is... Az egész osztály Kata nénivel dolgozott.- És Te mit csináltál, nem dolgoztál az osztállyal?- Nem, én nem szeretek a többiekkel dolgozni, én magammal szeretek dolgozni,…..
Fábián Bence 2008.10.20 09:31:37
Hát igen, itt tartunk, ez van, ilyenek az emberek... Egy bejegyzés, de inkább a kommentjei ajánló, nem meleg szívvel... hajrá sok megértő ember, veletek "szebb és kerekebb" a világ az biztos, mert ti "tökéletesek" vagytok... Akkor is amikor nem gondolkodtok...
Melyik lakótelepi lakás legkisebb szobájában hallatszódhatott ez a borzasztó zene annyira jónak?  A Budapest TV - tudjátok a legjobb televíziócsatorna az egész világon - lecsapott a két balettnadrágos fiúra. Az énekes fiú több szólamban is tud énekelni, érdekes fej és…..
Fábián Bence 2008.07.08 15:43:10
egyszervolt A nulla 2008.06.10 07:48:00
Ez péntek óta megoldásra váró kérdés kis családunkban, és amennyit utána olvasgattam, úgy tűnik még nem nagyon sikerült megfejteni, így lehet, hogy a kérdés megfejtése a kérdés feltevőjére hárul majd idővel...És a kérdés:- Anya, a nulla páros vagy páratlan szám?Én…..
Attis Naplója Feloszlott a TOTO! 2008.06.09 13:43:00
Steve Lukather a minap jelentette be saját weboldalán, hogy a világ legjobb zenekarából kilép, így a Toto feloszlik. Béke poraikra. Öröm volt hallgatni a lemezeiket, hihetetlenül professzionális koncertjeiket. „Egyszerűen képtelen vagyok már arra, hogy felmenjek a színpadra…..
egyszervolt Április 2008.04.18 19:38:00
Bolondság Az ENSZ határozata alapján 2008-tól kezdődően április 2 --> Az Autizmus Világnapja. Nem tudom, hogy miért pont erre a napra esett a választás, mi alapján döntötték el, hogy pont április 2 legyen a nap, nekem mindenestre szemet szúrt az a vicces tény, hogy az április…..
2008. február 24-én vasárnap a Dózsa Művelődési Házban, a Dobosok Farsangján jártunk. Az idei rendezvényen is mindenki dobosnak vagy ütősnek öltözött... :) Az egy négyzetméterre jutó zenészek száma biztosan elérte az országos rekordot: lányok-fiúk, kicsik-nagyok,…..
Tal Wilkenfeld egy mindössze 22 éves ausztrál leányzó, aki 16 éves korában otthagyta a sulit és elindult Amerikába szerencsét próbálni. Négy évvel ezelőtt a gitározás helyett azonban basszusgitározni kezdett és Los Angeles-ből átköltözött New Yorkba. Úgy…..
A tavaly sajnálatosan elmaradt buli idén végre bepótlásra kerül a fent említett helyen és időpontban. Piros pont a Livesound-nak, tényleg le a kalappal előttük az ilyen nevek miatt! KÖSZI!! Bővebb info később...
Fábián Bence 2008.02.24 20:21:01
MOST JÖN A TIZEDIK!!!Richard Bona, a fenomenális kameruni/francia/amerikai basszusgitáros-csalogány 2008. április 7-én 20 órától a Pécsi Tavaszi Fesztivál keretében lép fel együttesével - hazánkban immáron tizedszer - a PTE Orvosi Kar aulájában.Richard…..
Ebben a visszatérő rovatban mindig az adott hónap előadóját vagy előadóit szeretném bemutatni Nektek. A teljes pályafutás ismeretetése helyett mindig az aktualitásokra és a legérdekesebb dolgokra igyekszem helyezni a hangsúlyt.Februárban ez a személy:…..
A klasszikus, első lemezes, hítofdömómentes felállásban turnézó ASIA május 30-án minket is útba ejt! Pár éve jártak már itt, ám akkor John Payne-nel, így igazi csemege lesz ez a buli minden klasszikus dallamos rock hívőnek!..
Szintiszőnyegekben gazdag karácsonyt és szinkópált újévet kívánunk minden kedves látogatónknak! David Foster westcoast-atyaúristen és az aranytorkú Natalie Cole dalban mondják el...
Megint kegyetlenre sikeredett az előadók névsora Svédország legnagyobb rockfesztiválján. Azt hiszem, fájhat a szívünk rendesen, ugyanis ez must see kategória..lenne... Csak egy pár húzónév:WHITESNAKE (UK), DEF LEPPARD (UK), JUDAS PRIEST (UK), JOE SATRIANI (US), BLUE ÖYSTER CULT (US),…..
Az alábbiakban egy friss interjú olvasható Robert Lamm-mel, a Chicago egyik alapítótagjával, aki megrendítő őszinteséggel beszél a Chicago-ról, az ott betöltött szerepéről, zenésztársairól, producerekről, David Foster-ről, szólókarrierjéről és sok minden másról.…..
A Ward Records gondozásában december 5-én lát napvilágot DVD-n Japánban az az élő videoanyag, amit még 1994-ben rögzítettek a Jay Graydon Allstars Band "Japan/Scandinavia Tour" elnevezésű koncertsorozatának egyik japán állomásán. A turné felállása a következő volt:…..
Idén már a második Winger DVD jelenik meg a dallamos rock rajongóinak nagy örömére. A Making of Winger IV után most egy koncertanyagot adtak ki a fiúk, amit a az idei Egyesült Államok-beli turnéjukon rögzítettek 10 kamerával. A 105 perces dvd a következő számokat tartalmazza:…..