Regisztráció Blogot indítok
Adatok
il_mio_nome_é_nessuno

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rokaffy Farkas Vétó a vétónak 2020.11.16 19:32:05
  Olyan esemény történt ma, ami ebben a formában példa nélküli; két uniós tagállam is megvétózta az Európai Uniói 7 éves költségvetését. Magyarország és Lengyelország élt azon szuverén jogával, hogy ne fogadja el ezt az elkövetkezendő időszakot kontinentálisan meghatározó büdzsé tervezetet benne a…..
il_mio_nome_é_nessuno 2020.11.17 06:40:37
@MAXVAL birсaman közíró: Kalapod sosem volt, ergo nem veheted le. A nadrágod told le, hogy a gazdád hátulról bedugja a központi agy csatlakozóját! Agyatlan birka te!
il_mio_nome_é_nessuno 2020.11.17 11:38:41
@felső határ nincs: olvasd egy kicsit tovább azt a táblázatot amit linkeltél. Vannak ott érdekes dolgok, de mivel az nem illeik bele az elgondolásodba, ezért nem másoltad ide ugye? Annyira kicsinyes vagy fidesztroll, hogy még....
il_mio_nome_é_nessuno 2020.11.17 12:13:58
@felső határ nincs: nagyon okos vagy, ja nem! Szellemileg fegyvertelen vagy, így a nem vitázom veled, mert nincsenek érveid.
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
il_mio_nome_é_nessuno 2020.11.09 14:07:38
@RTB: Nos a vendéglátásban ( és sok más ágazatban dolgozók ) dolgozók megélhetését el lehet venni, a profi sportolóét nem? Érdekesen gondolkodsz minden esetre. Arról nem beszélve, hogy a futballista nyugodtan játszhat zárt kapu mögött, néző nélkül, attól még fizetése lesz. ( bár én egy fillért nem adnék nekik )
il_mio_nome_é_nessuno 2020.11.09 14:44:22
@Zsolteee: És neked van fogalmad arról, hogy a magyar foci piaci alapon nem tudna működni? Én például rühellem, hogy az én adómból is kapnak fizetést futballistának nevezett bohócok. Majd ha a Fradi a jegy és bérlet értékesítésből eltartja magát, kitermeli a játékosok fizetést, a stadion fenntartási költségeit, akkor újra lesz magyar foci. Addig minden amit itthon te focinak hívsz, az egy kalap...sz@r!!!
Tudtad, hogyha minden reggel 500Ft-ot beledobsz a perselybe, akkor egy év alatt 182.500 Ft megtakarításod is lehet? Ha gazdagságról esik szó mindannyian szeretjük azokat az ötleteket, hogy legyenek milliók a bankban, de az emberek többsége nem veszi észre, hogy nem a rengeteg pénz keresése teszi…..
Mi van akkor, ha a megvásárolt terméket nem webshop forgalmazza, hanem a partnere? Kinek könyörögjön olvasónk a hiányzó dokumentumokért? A jó hír az, hogy a magyar jogszabályok értelmében önmagában a garancia jegy hiánya nem képezi a jótállási/szavatossági igény érvényesítésének akadályát. 2018…..
il_mio_nome_é_nessuno 2019.08.03 07:05:10
@MAXVAL bircaman közíró: Sikerült megragadnod a lényeget. Gratulálok!