Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dandoadi

17 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szevasztok! Újabb Whitesnake dátum biztos: 2008.07.10. - Eszék (Osijek), Horvátország Már az Eventim oldalon is fent van az info: www.eventim.hu/index.asp Mivel 8-án a Def Lepivel nyomják Romániában, gondoltam rákeresek, hogy itt is számíthatunk-e mind2 banda fellépésére, és minden…..
Hihetetlen programot ígér a holland fesztivál, ami Június 15-én, a Goffertpark-ban Nijmegen-ben kerül megrendezésre. Mindössze egy nap leforgása alatt olyan nevek fognak egymás után fellépni, mint:DEF LEPPARDJOURNEYKANSASKISSREO SPEEDWAGONTWISTED SISTERWHITESNAKESzavakkal leírhatatlan!…..
A tavaly sajnálatosan elmaradt buli idén végre bepótlásra kerül a fent említett helyen és időpontban. Piros pont a Livesound-nak, tényleg le a kalappal előttük az ilyen nevek miatt! KÖSZI!! Bővebb info később...
A klasszikus, első lemezes, hítofdömómentes felállásban turnézó ASIA május 30-án minket is útba ejt! Pár éve jártak már itt, ám akkor John Payne-nel, így igazi csemege lesz ez a buli minden klasszikus dallamos rock hívőnek!..
Ha mindig ilyen jó hírrel térhetünk vissza sok szünet után, akkor ígérem nagyon keveset fogok írni ezentúl. Ugyanis a Talisman, az Yngwie Malmsteen's Rising Force, az Eyes, a Takara és nem utolsósorban a Journey legutóbbi hangja kis hazánkba látogat március idusa után, így hát…..
Hát kedveseim!!Ez gyönyörű, isteni, vadállati, varázslatos... az egyik legzseniálisabb koncert, amit eddig láttam, sőt talán ez a legjobb.. stúdióminőségű ének, gitározás, dobolás, bőgőzés... szóval minden a helyén van úgy ahogy kell.... szinte nincs üresjárat, és sok…..
dandoadi 2007.12.31 18:55:16
Ismét egy rossz hír... Nem is részletezem saját szavaimmal, itt van a közlemény, íme:"Elmarad a december 13-ra, csütörtökre, a Budapest Sportarénába meghirdetett FOREIGNER koncert az együttes alapítójaként ismertté vált Mick Jones gitáros-dalszerző betegsége miatt. Jones…..
Megint kegyetlenre sikeredett az előadók névsora Svédország legnagyobb rockfesztiválján. Azt hiszem, fájhat a szívünk rendesen, ugyanis ez must see kategória..lenne... Csak egy pár húzónév:WHITESNAKE (UK), DEF LEPPARD (UK), JUDAS PRIEST (UK), JOE SATRIANI (US), BLUE ÖYSTER CULT (US),…..
Örömmel adom hírül, hogy a vasárnapról csütörtökre virradó hajnalra elkészült a Candy Shop MySpace oldala!Életemben először csináltam ilyet, jó trehány lett, azért igyekeztem, remélem sokan jelölgetitek majd őket befele! Az oldalon 5 dal hallható, köztük a már jól ismert…..
5 nap hallgatás után nem ilyen szomorú hírrel szerettem volna megtörni a csendet, de az élet közbeszólt... 52 éves korában elhunyt Kevin Dubrow, a Quiet Riot legendás énekese. Las Vegas-ban találtak rá a hotelszobájában, halálának oka ezidáig ismeretlen. A hírt Frankie Banali a…..
Nohát!! Ez aztán nem piskóta kérem, új Europe, új nóták, kicsit más felfogás, de a régi Norum...szóval..hallgassuk, mert jó....nagyon...(vagy csak én kattantam rá erre a nótára indokolatlanul, így 20:30-kor??) !..
A fent említett időpontban (jövő hét pénteken) tehát ez a két - hazánkban oly ritkaságba menő dologként a - dallamos rockot képviselő zenekar lép majd fel, de sajnos két külön helyen :( Így hát mindenki döntse el maga, melyik bulit választja. A Dózer az FMK-ban (1096 Bp,…..
Color: Úgy Kell (1982) Senator: Te Őrült (1986) VM Band: Valakire Várva (1986) Griff: Más Nem Jutott (1989) Moralisa: A Nap Lánya (1991) Slam: Szívemből Szól Ez A Dal (1996) Lancelot: Fény És Árnyék (1996) ..
Hejj! Köszöntünk mindenkit az ország első és egyetlen (és valószínűleg utolsó) csak és kizárólag AOR zenékkel és ezen muzsikák rokonműfajaival foglalkozó oldalán! Az oldal elindításakor fő célunk az volt, hogy korlátok felállítása és erőszakos kategorizálások…..
dandoadi 2007.11.21 02:00:39
A Ward Records gondozásában december 5-én lát napvilágot DVD-n Japánban az az élő videoanyag, amit még 1994-ben rögzítettek a Jay Graydon Allstars Band "Japan/Scandinavia Tour" elnevezésű koncertsorozatának egyik japán állomásán. A turné felállása a következő volt:…..
Az alábbiakban egy friss interjú olvasható Robert Lamm-mel, a Chicago egyik alapítótagjával, aki megrendítő őszinteséggel beszél a Chicago-ról, az ott betöltött szerepéről, zenésztársairól, producerekről, David Foster-ről, szólókarrierjéről és sok minden másról.…..
Több mint 30 dalrészlettel bővült az oldal A-tól Z-ig, szó szerint!A Jukebox igény szerint bővülhet, várjuk a kívánságokat is!Ezzel a jó pár nótával reméljük elleszünk/ellesztek egy darabig! Frissités legközelebb, amikor úgy alakul!..
Nos, arról, hogy mi is az AOR, többféle vélemény, megközelítés létezik. Az AOR kifejezés, vagyis az “Adult Oriented Rock" rövidítése számomra 2 műfjat jelöl. Elég sok az átfedés a kettő között, így nyilván rokonműfajokról beszélünk, azonban mégis…..
Idén már a második Winger DVD jelenik meg a dallamos rock rajongóinak nagy örömére. A Making of Winger IV után most egy koncertanyagot adtak ki a fiúk, amit a az idei Egyesült Államok-beli turnéjukon rögzítettek 10 kamerával. A 105 perces dvd a következő számokat tartalmazza:…..
dandoadi 2007.11.17 10:36:58
dandoadi 2007.11.17 10:53:48
Aki még nem tudná, az AOR/Hard Rock muzsika egyik legnagyobb királya látogat el hozzánk egy kis előkarácsonyi ajándékként.  A felállás egészen más, mint a klasszikus időkben, mégis olyan illusztris nevek alkotják, hogy az ember álla leesik. Az alapító gitáros mester, Mick…..