Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bimbóca

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megpróbálom tömören összefoglalni az elmúlt közel egy hónap eseményeit. Akartam írni, tényleg, már címet is adtam a kis irományomnak, aztán a múzsám cserbenhagyott (a dög). De rájöttem, hogy talán jobb is, ha nem írok minden héten, mert így csak a leglényegesebb dolgokat…..
Szinte hihetetlen, de ez már a 3. hetem kint! Múlt hét óta hurcibálom magammal a tornazsákomat a suliba, hátha rá tudom venni magam, hogy órák után lemenjek az egyetemi sportcentrumba. Tegnapelőtt végre lejutottam! <önelégült vigyor> A sportcentrumot a mcgilles diákok ingyen…..
Lorkihoz és Balihoz hasonlóan én is blog-írásba kezdek, meglátjuk, meddig tart a lelkesedés:) Arról firkálgatok, hogy milyen is az élet itt, Montreálban, ahol 4 hónapot fogok eltölteni mint a McGill Egyetem cserediákja. *** Újra szép az élet, ugyanis ma végre (mintha olyan…..
Reka menni Ámeriká Szösszenetek 2012.09.07 20:33:45
Tisztelt O.V.! Legyen szíves a forint gyengüléséből adódó többletköltségeimet külföldi tanulmányaim idején méltányossági okokból megtéríteni. Vagy kevesebbet széllel szemben vizelni. Köszönettel: Egy hamarosan éhező honfitársa.  *** USA dollárral jöttem Kanadába…..
Reka menni Ámeriká Anyu, élek!! 2012.09.04 05:24:09
Fúúú, hihetetlenül izgalmas-mozgalmas volt az első hetem Kanadában. Lényegében csak aludni jártam haza, épp ezért elég nagy csönd övezett itt a szájbertérben vagy hol..:D Nagyon örülök, hogy sokan olvastátok az előző bejegyzést, szóval íme a folytatás.  Ott hagytam abba a…..
Itt az ideje, hogy beszámoljak a hét eddigi történéseiről. Minden reggel már korán ott kellett lennünk az egyetemen, volt hivatalos eligazítás, és ilyen gólyatáboros dolgok. Gyakorlatilag ugyan az a dolog megy itt, mint otthon a Corvinuson. Csak a Corvinuson sokkal szervezettebbek.…..