Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oleg_Mashkowiak

3 bejegyzést írt és 781 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap megkezdődött a pápaválasztás. Ha olyan gyorsan dűlőre jut a konklávé, mint 8 éve, akár már ma is lehet új pápánk: Joseph Ratzingert kevesebb mint 24 óra alatt választotta meg a bíborosok testülete. 2005-ben a II. János Pál által felállított szabályok szerint az első…..
Oleg_Mashkowiak 2013.03.14 08:32:25
@allegretto23: Egyik sem. Gyurcsány a helyes megfejtés.
Úgy tűnik, hogy az Index kulturális újságírója, Földes András újfent lelkesen rázza a pofonfát. Az Index Kultúr rovatában Munkácsy Mihály meztelen nőt ölő zsidókat festett? címmel megjelent (az url alapján eredetileg a még visszafogottabb Antiszemita pornót festett…..
Oleg_Mashkowiak 2013.03.13 07:09:33
@biboldó: Na, itáliának annyi. A névtelen hősök ennyit tudtak. Mindettől függetlenül kötve hiszem, hogy a Barca majd BL-t nyer.

A rituális emberáldozatok tekintetében súlyosan tévedsz. Mondtam már, figyelmesebben olvasd a Torát. Persze, nem ártana némi antropológiai ismeret sem. Az isteni utasításra végrehajtott gyilkosságok mind rituális gyilkosságok. A szakrális indokok teszik a gyilkosságot rituálissá. A Torában több helyen van leírva, hogy Isten éppen melyik város lakóit kéri lemészárolni. Isten parancsát elvégezni, Istennek tetsző cselekedet véghezvitelét jelenti, amiért isteni elismerést várnak. Az isteni elismerés lehet eső, bő termés, gyermekáldás, stb. Ezért rituális gyilkosság. Egyesek túl sok idióta amerikai filmet néztek, és azt hiszik, a rituális gyilkosság egyfajta szertartás, amelynek menete mindig ugyanaz. Persze, természetesen van olyan is, és az is rituális gyilkosság.
Oleg_Mashkowiak 2013.03.13 07:16:44
@Alfőmérnök: Nem ismerjük a kor viszonyait. A történelmet meghamisították, így legfeljebb feltételezésekbe bocsátkozhatunk. A gyermek szemtanú nem éppen a legmegbízhatóbb szemtanú. Nem kétséges, hogy látott valamit, csak nem biztos, hogy azt, amiről beszámolt. Aztán összekapcsolta egy másik, számára felfoghatatlan élménnyel, és készen is volt a rituális gyilkosság.
Tegyük fel, hogy nagyon is élő emberek valamilyen szakrális jellegű performanszát látta, ahol lehetett egy olyan nőalak, amely emlékeztette őt a később előkerült vízi hullára. A vízi hulla látványa is felzaklatta, mert hasonlóan értelmezhetetlen volt számára, mint az a cselekvéssor, amit korábban látott. Aztán gyártott a két eseményből egyet.
Oleg_Mashkowiak 2013.03.14 08:30:32
@Mj: Gyermekkoromban a Labancz Anna-gyilkosság tartotta lázban a népeket. Ott sem került elő az elkövető soha, legenda lett belőle. Pedig zsidók sem szerepeltek benne. A tiszaeszlári esetnél is a nagy igyekezetben egymásnak ellentmondó állítások, vélelmek, közvetett bizonyítékok kusza halmaza keletkezett, és senki nem akart a végére járni.
  Ma kora délután kocsival próbáltunk hazajutni a józsefvárosi piacról, de a Deák térnél elakadtunk, mert keresztbe a József Attila utcán rég nem látott tömeg vonult magyar zászlókkal, transzparensekkel, egyebekkel. Pár ezren biztos voltak, vagy fél órát rostokoltunk a…..
Delphoi jósda XXIII. 2012.10.14 15:52:51
Oleg_Mashkowiak 2012.10.28 20:55:33
@MézesRozi: @tölgy: Elfogadom, meggyőztetek.
Oleg_Mashkowiak 2012.10.28 21:03:42
@Alfőmérnök: Az. Egyetértek. :-)
Mostantól, ha kérdés van felém, kérek mindenkit, hogy az oleg.mashkowiak@gmail.com e-mail címen tegye fel. Természetesen készséggel válaszolok legjobb tudásom és lehetőségeim szerint.
Oleg_Mashkowiak 2012.10.28 21:09:21
@picur3ka: Megengedik neked a gazdik, hogy röhögj, ostoba korcs?
Belsőség Megríkatott minket 2012.10.27 13:39:40
1974. Az pontosan 38 évvel ezelőtt volt és ha tudnak, gondoljanak vissza, vajon milyen autók alkották az utcaképet akkoriban? Bárhol a világon, nem csak nálunk. Mi után fordultak meg az emberek? Mondjuk egy Mk.2-es Capri, egy-egy dobozforma izomautó vagy kólaüveg-Corvette? A Porsche 911…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
Delphoi jósda XXII. 2012.10.01 16:58:59
Oleg_Mashkowiak 2012.10.17 19:00:17
@Tündér_Lala: Tudom, hogy nem köszvény. Csupán azt mondom, hogy a gyulladt ízületek és porcok a salakanyag lerakódása miatt is fájnak. Nem tudom, mennyire szoktál laborba járni, de nézesd meg a húgysav szintedet is. Biztos, hogy magas, és ezt hívják köszvénynek. A köszvény együtt szeret bulizni a reumatikus betegségekkel. Az anyagcsere rossz működése miatt van.
Ne add fel, légy elszánt! A legképtelenebb ötlet is jó lehet. tudom, hogy az anyagiak sajnos befolyásolják a lehetőségeket, de akkor sem szabad megállni. Amikről írtam, jó szívvel ajánlom. Biztos vagyok benne, hogy lenne hatása. A gyógynövények esetében ügyelj rá, hogy te magad szedd, mert a bolti darálékokat általában felütik hatástalan füvekkel.
Oleg_Mashkowiak 2012.10.17 19:26:46
@Alfőmérnök: @Tehetetlen Dodó: A macska vagány állat. Nekem is van néhány, ahogy kutya is. Engem az állatok közelsége megnyugtat.
Oleg_Mashkowiak 2012.10.17 19:32:58
@Tehetetlen Dodó: Ha tényleg az lesz, majd küldök neked. Nem fénypostán!:-))
Privátban megdumáljuk.

@S=klogW: Van egy társaság, akikkel mindig leteszteltetem az árut. Kizárólag minőségi anyagot készítek. A főzőm bevizsgált, van certifikációja, vagy a mi a túró. Ötven litert meg sosem főzök, úgyhogy a NAV bekaphatja.
Douchev-Janics Natasa hozott egy döntést a családjáért, hazatér férjével Szerbiába. A választás talán az ő számára lehetett a legnehezebb, hiszen őt ismerik Magyarországon, ám bolgár férje a szerb szövetségnél kapott állást. Mit lehet ilyenkor tenni? „Nehéz döntés volt…..
Oleg_Mashkowiak 2012.10.12 11:52:34
@jose maria padilla: Ne bratyizz, adócsaló!
Oleg_Mashkowiak 2012.10.12 15:29:17
@rinaldo-rinaldini: És mi a helyzet a havi rendszeres juttatásokkal? Azt akarod mondani, hogy a német sportolók éheznek? Hülye-e vagy-e?
Oleg_Mashkowiak 2012.10.12 15:30:47
@jose maria padilla: Mindig bevallotta, kimutatást vezetett róla. Szerinted apád hol lett szifiliszes?
*Köszi...
Oleg_Mashkowiak 2012.10.11 21:55:41
@Alfőmérnök: Szerinted a mandisok legalább sejtik, mekkora húzás ez a kis kaikamahine?
A minap elektronikus levelet kaptam a Fehér Kéményseprők jogvédő szervezettől. Korábban ők írtak engem is érintő ügyekről, amelyekben dr. Zsiga Zsolt, ingatlanokkal kapcsolatos bűncselekmények elkövetőjeként ismertté vált ügyvéd volt a főszereplő. Természetesnek tartottam,…..
Oleg_Mashkowiak 2012.10.10 15:08:20
Beszélhetnék itt emberközeli tudományról annak kapcsán, hogy a világ legismertebb, és legelismertebb tudósa, Stephen Hawking gyakorlatilag celebnek számít. Előadásaira szinte képtelenség bejutni, olyan gyorsan elkelnek a helyek. Bizonyos körökben akkora rajongótábora van, mint…..
Oleg_Mashkowiak 2012.10.05 09:53:06
@Tehetetlen Dodó: Mint fentebb írom, megnéztem több előadását is. Sehol nem mozog a keze. DE! Ha mozogna is, mit számítana? Ugyanis a szeme hol lecsukva, hol meg az ég felé néz, teljes a kontrollálatlanság. Annyit meg nem mozog a keze, hogy gépírónőként klaviatúrán pörögjön. S ha lenne is szemkontaktus, akkor sem lenne képes folyékony beszédre, csak akadozóra, hosszabb-rövidebb szünetekkel, elvégre az angol nyelvben is van jó néhány szó, kifejezés. Hacsak nem feltételezzünk, hogy minden előadásában szóról szóra ugyanazt mondja. Akkor is elég élénk fantázia kéne azt képzelni, hogy a fickó bármit is csinál tevőlegesen.
Oleg_Mashkowiak 2012.10.05 10:58:53
@Tehetetlen Dodó: Látod, engem meg pont az nem érdekel, mi lett volna, ha nem nyomorodik meg. :-)
Amennyire tudom, már egészséges korában is vezető tudósnak számított. Persze, nyilván szenzációszámba megy, hogy torzóként is miket ki nem talál.

A beszédszintetizátora gyártóját is becitálhatom, de akkor sem lesz képes két ujjal beszédet szintetizálni, mivel a szeme nem nézi a monitort. A szintetizátor készítőjének nyilatkozatait is megnéztem. A Hawking által gyakran használt szavakon alapszik. Kezdőbetűből következtet a szóra. Már bocs, de hány szó van az angolban, ami egyazon kezdőbetűvel indul? - Szerintem elég sok. Még olyanok közül is, amit Hawking gyakran használ. Tehát a monitorra irányuló szemkontaktus kötelező, hogy a kis ujjacskájával korrigálni tudjon szükség esetén.
Oleg_Mashkowiak 2012.10.05 11:06:25
@Tehetetlen Dodó: Azért én kíváncsi lennék azon emberek lelkivilágára, akik cirkuszi látványosságot csinálnak belőle. Tud tiltakozni? Ha tudna, és megtenné, mindjárt elfogynának az ellátására adott pénzek, és néhány nap alatt felfordulna. Ez visszataszító.
A kajak-kenu a kedvenc sportjaim egyike. Sosem mulasztom el a fontosabb versenyeket, és nagyon büszke vagyok sportolóinkra, hogy a világ legjobbjainak számítanak, ők a szuper elit. Na, meg persze a németek! Azért őket se felejtsük el. Bizony, a nagy rivális sokszor tört már borsot az…..
Oleg_Mashkowiak 2012.10.04 21:25:56
@Hipper: Én úgy tudtam, hogy Fazekas a jövőben új hazája színeiben kíván indulni. Ne érts félre, engem ez nem zavar. Különösen azért nem, mert én is az USA-ban élek, és csak munkám miatt járok haza többet, mint szeretnék. Szóval, nem a nagy magyarkodás miatt, csak a többi, Magyarországon boldogulni akaró sportoló érdekében protestálok. Illetve már azt sem, mert úgy tűnik, Kriszta mégsem usánkázik.
Oleg_Mashkowiak 2012.10.04 21:27:30
@Hipper: Jaj, bocs, nem váltottam nicket. Én vagyok Mr. Falafel is, de azt a nicket csak itt használom, a saját blogomban. Most pedig máshol kommentelgettem, és ott Oleg vagyok.
Oleg_Mashkowiak 2012.10.05 11:04:40
@biboldó: Úgy tudnék fogalmazni, hogy csupa jó fej náci van. Alap és természetes az antiszemitizmus. A fővonulat ezen felül habsburg-imádó. Az ideológiai szál szerint a szabadkőművesség a kabbalából ered, és a kabbala az ördög műve. El Topo nicknév nekik a sátán virtuális reinkarnációja, ezért olykor én is megkapom, hogy az ördöggel cimborálok. A lényeg, hogy nincs moderálás. Amint lesz, én húzok. A mandinert is ezért mellőzöm. Amióta trollszelídítés címen sok régi nicket kivágtak, nem különösebben érdekelnek.

delphoijosda.blog.hu/2012/10/01/xxii_898#comment-form
Elevenítsük fel a történet első részének főbb mozzanatait!Dr. Zsiga Zsolt ügyvéd, a Raiffeisenbank Grosswilfersdorf eGen. bank képviseletében eljárva felajánlja, hogy értékesít részünkre egy ingatlant. Az adásvétel tekintetében Eladó tulajdonjogának bejegyzése az illetékes…..
Oleg_Mashkowiak 2012.09.18 23:29:37
@biboldó: Ne aggódj, küzdök minden fronton. Csak tudod, mit nem értek? - miért pont velem történnek ilyenek? Az elmúlt 8 évben olyan események részese lehettem, ami egy falura való embernek is sok lett volna egy életre. Ismeretlen ember nem hinné el, hogy mindaz igaz, amit el tudnék mondani erről az időszakról. Talán a magyar állam elleni három perem beszédes valamelyest. De azokban is milyen harcot kellett megvívnom! A feleségem lefogyott 37kg-ra. Gondolhatod, mennyire megviselt minket, amik történtek. És mégis győztesen kerültem ki. Pedig az állam ellen küzdeni embert próbáló feladat. Szóval, van jogalapom, már csak alkudozunk, és olyan nincs, hogy nem fizetnek, mert elfogyott a pénz.
Ez a banki történet csak a hab a tortán. Még egy bankkal kötött üzletemben is ilyen fordulat állhat be. Talán tényleg nem kéne kimennem az utcára, mert a fejemre esik egy tégla, vagy mit tudom én.
Bírósági keresetünkben kértük a Tisztelt Törvényszéket, hogy az ügyvédi munkadíjak tekintetében vegye alapul alperes által szorgalmazott ausztriai ügyvédi munkadíjakat. Ausztriában 100-tól 500-ig van az óradíj. Minimum 200 ezer euro óradíjat számolunk fel. Arról nem szólva, hogy csupán az alapösszeg, duplummal és kamataival eléri a 10 milliót, és hol van még a kártérítés! Márpedig kártérítést is kérünk, mert az ingatlannal célunk volt, ami meghiúsult alperesek jogellenes magatartásának következtében. Mindent összevetve legalább 30 milliót kérünk. ami az ingatlan értékének kétharmada.
Oleg_Mashkowiak 2012.09.19 08:14:34
@biboldó: Ma már túl vagyok a mélyponton. Talán egyszer elmesélem egy-két pohár kóser szilva mellett. Azon is gondolkodom, hogy megírom könyvben, mert készítettem naplót a legborzalmasabb időszakban. Szerencsére képtelen vagyok lehajtott fejjel a vágóhídra menni, és ez most is meghozta az eredményt. Elveszítettem a hazámat, és néhány évet az életemből, de nem bánom. Mindig mindennek ára van, és én megfizetem, ha kell.
Bizonyos Szné készített egy bírósági feljegyzést, amelyben engem jellemez. Fölényes, magabiztos, stb. Lehúzni próbált a szerencsétlen hülye, de fordítva sült el. Hozzáteszem, merő hazugság, amit írt, de az utókornak így marad fenn, és én simán bevállalom. Pedig akkoriban nagyon meg voltam törve. Borzasztóan örülök, hogy ez nem látszott.
Most papírom van róla, hogy a magyar államot két vállra fektettem. Igaz, az összegszerűség tekintetében folyó alkudozás még megy, de a jogalap a lényeg, és az megvan. Biztos, hogy nem akarnak majd annyit fizetni, amit kérünk, és az ebben döntő bíróság alighanem az ő pártjukon áll, hisz kenyéradói, de nem számít. Elmegyünk Strasbourga is, ha az kell, és ott bőven megállja a helyét a követelésem. Szerintem egy félmilliárd éves bevételű cégcsoport tönkretételéért nem sok 85 milliót kérni. Aztán majd meglátjuk, mert január 8-án lesz az első tárgyalási nap (remélem, az utolsó is egyben).
Delphoi jósda XXI. 2012.09.16 14:09:21
..
Oleg_Mashkowiak 2012.09.30 11:53:13
@Alfőmérnök: Hogy egy klasszikust idézzek, az Ángyán család egy valóságos agrárügyi dinasztia. Már az oviban traktor volt a jele. A nagy harcában aztán nem tudja, hogy aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. Ángyán elment panaszkodni a zsidókhoz, és ezzel kiírta magát a jobboldalról. Ez független attól, hogy a Fidesz oligarchái hogyan szereznek földeket.

Bayer és Gréczy között fontos különbség, hogy Bayer nem a magyarok ellen uszít, Gréczy pedig nagyon is.
Oleg_Mashkowiak 2012.09.30 15:26:18
@Arma Gedeon2: Ó, a nagy zsidóvadász megsértődött! Hova szarjak?
Látom, nem jött le neked, hogy ki vagyok. Úgy tűnik, a konspirációs teóriák gyártása közben elment a maradék eszed is. Sosem másolok senkit, még Padillát sem. Miért tennék ilyet? Saját szavaimmal is elküldök bárkit a kurva anyjába, ha hülye. Veled éppenséggel nem ez volt a szándékom, de ha már magadra vetted, viseld.

Ángyán patkány. Tökéletesen irreleváns, hogy igaza van, és ő szerinted egy Gracchus (muhaha), az ellenséghez ment sírdogálni. Nem volt annyi tartás benne, hogy házon belül harcoljon meg az igazáért, a gazdák igazáért. Ezért nem erkölcsi győztes. Ütőkártyát adott az ország ellenségeinek kezébe, a "zs" betűvel kezdődők kezébe. Neked adresszált írásomban kizárólag a lényegre fókuszáltam, és ez a lényeg. Szánalmas, ahogy a kisemberek hőst keresnek maguknak. Márpedig ebben a történetben nincs hős. Pozitív hős semmiképpen. Nincs értetek harcoló nagy agrár hérosz.

Amikor olyan bugyuta panellal próbálkozol nálam, mint az öngyűlölet, csak lejáratod magad. Én inkább önimádó vagyok, mint minden exhibicionista. Amikor Ángyán vagy más, a politikai elithez tartozó személy származását egy szóval írom le, jelzem, hogy Magyarország szűkös lehetőségei mellett nem jó születésű elvtársaknak nincs pozíció. Te itt lezsidózod még Samut, a vértesszőlősi előembert is, de valahogy nem hiszed, hogy a magyar döntéshozók is azok. Illetve a neked szimpatikusok azok lehetnek.

Egyébiránt bármilyen kultúrához tartozni identitás alapján lehet, sehogy máshogy. Nincs genetikai körülmény, nincs állampolgársági ok, csak identitás van. A politikai nemzeted egy fasza zsidó duma, amit beszopsz élvezettel. Szerinted az mennyire előkelő?
Oleg_Mashkowiak 2012.09.30 16:55:52
@Arma Gedeon2: Lefogadom, hogy informatikus vagy!:-)
Mert, hogy az embertudományok legalapvetőbb terminológiái is gondot okoznak.
De azért kedvellek, ezt tudd.
Delphoi jósda XX. 2012.08.28 11:22:58
Oleg_Mashkowiak 2012.09.16 07:59:55
@Arma Gedeon2: Oké, ez rendben. Ettől nem lettek kedvesebbek nekem a habsburgok. Szerettem Ottó bácsit, mert bevállalta, hogy James Bond filmeket néz, nem Fellinit vagy Bergmant. Még azt sem bántam volna, ha királyunkká koronázzák. A fia már más tészta, az egy zsidószopó barom. Ellenben 1949-67 ig itt olyan vérontást rendeztek, amit megbocsátani lehetetlenség. Leszarom a nézeteiket, a tény az, hogy magyarokat öldöstek ész nélkül. Trianon kapcsán pont annyira bűnösek, mint a vörös hadsereget a tavaszi hadjárat után szétkergető Kohn Béla. A habsburgok révén Ausztria magyar területeket kapott, mintha győztesként fejezte volna be a háborút, s mi vesztesként. Mindenki, aki részt vett Magyarország elpusztításában, ellenségünk. Mindörökre.
Oleg_Mashkowiak 2012.09.16 12:11:46
@S=klogW: Igen. Most látom, hogy elírtam.
Oleg_Mashkowiak 2012.09.16 12:17:44
@Arma Gedeon2: Haynaut vajon az illuminátus küldte? Az aradi vértanúkkal mi a helyzet, ők is gonosz kabbalista kőművesek voltak? Hogy a Baradlai fiúkat már ne is említsem!:-))
Amúgy fogalmam sincs, mit jelent a teketória. Biztos valami marhaság. Hirtelen ez a bugyuta szójáték jutott eszembe a Terrorelhárítási Központ (TEK) legutóbbi akciójáról. A fiúk nem sokat tököltek, azonnal elfogták Luke Skywalker, magát jedi lovagnak kiadó személyt, és…..
A nyári szünetben hallgatásba burkolózott a blog, de most elő kell állnom az igazsággal. Július óta birtokomban vannak az IMF-nek a magyar kormánnyal szembeni titkos feltételei. Pár nappal a tárgyalások után egy névtelen levelet kaptam, a feladó pedig csak annyit árult el…..
Oleg_Mashkowiak 2012.09.14 22:44:35
@Doberdo: Istenkém, a kétségbeesett művelt világ! Ezt mitől vizionálod, rebenok? Anyád nem mondta, hogy állj le a szárított teveszarral?
Miért tartom szükségesnek, hogy miután minden elmeháborodott véleményt formált a témában magam is megemlékezzek róla? Talán azért, mert a bulvár szintjén kivesézett eseményt érdemes szakmai (politikai, jogi, antropológiai) szempontokat összegezve is megvizsgálni. Ismerjük az…..
Oleg_Mashkowiak 2012.09.05 07:02:49
@biboldó: Csak nem zsidó a kedves ír gázoló, hogy így óvod őt? Közlöm, a Zoltai család is zsidó, egy nagyon rendes zsidó család, és legalább magyarok.
Oleg_Mashkowiak 2012.09.05 21:58:50
@biboldó: Látom nagyon szenvedsz. Ennek igazán örülök.
  Íme a hír.   Szerzs Szarkiszján örmény elnök a nemzetbiztonsági tanács ülése után bejelentette, hogy utasította a hadügyminisztert arra, hogy helyezze rendkivüli készültségbe az örmény hadsereg alakulatait, és egyben bejelentette, hogy megszüntetik a diplomáciai és…..
Oleg_Mashkowiak 2012.08.31 21:42:24
@Link Elek: Szerintem úgy voltak vele, hogy ebbe bele sem mertek gondolni. Valahogy ódzkodnak a gondolkodástól.
Orbán Viktor szerint a jelenlegi négymillió helyett öt-öt és fél millió magyar munkavállalóra és adófizetőre van szükség a következő egy-két évben ahhoz, hogy ne maradjon törékeny Magyarország gazdasága. (fidesz.hu) Elemezzük Orbán Viktor iránymutatását!…..
Oleg_Mashkowiak 2012.08.31 11:04:29
@jog-ász: Úgy tűnik, a 2006-os tömegbe lövetés meg a legszarabb. Az idén már ne egyetek szőlőt, nektek az kibaszott savanyú lenne. Sőt, jobban jártok, ha soha többé nem esztek.
Oleg_Mashkowiak 2012.08.31 11:33:18
@szempontpuska: Mi az off ebben, rebenok? Jog-ásznak válaszoltam, hogy, amennyiben Orbán 88-as megveretése jó befektetés volt, úgy a 2006-os szemkilövetés meg rossz. Nemhogy off nem voltam, de a téma eleven húsába vágtam. Legfeljebb annyi róható fel részemre, hogy tényekből képes vagyok levonni helyes következtetést. Az bűn, rebenok? Úgy véled, a 2006-os eseményeknek nem volt köze ahhoz, hogy a baloldal lenullázta a magát?
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
Oleg_Mashkowiak 2012.08.31 10:58:14
Delphoi jósda XIX. 2012.07.31 11:06:39
Oleg_Mashkowiak 2012.08.26 14:55:02
@Tündér_Lala: A kisstílűség inkább a te ismérved, rebenok. Lássuk azonban a lényeget! A kormányok vezetése és céljai is változnak, így az általad vázolt metodika szerint rájuk sem lehet bízni egy erőszakszervezetet. Erre egyébként a 2006-os események rá is mutattak. Jelenleg Magyarország rendőrsége alkalmatlan feladata ellátásra. Egy morálisan lezüllött csürhe, amelynek főnöke az ország legaljasabb gengsztere.

Kétségtelen tény, nehezíti a kormány cselekvését a haza liberálisok akadékoskodása, de nem olyan mértékben, hogy ne lehetne hathatós intézkedéseket tenni. Például mi a túróért kellett engedni a gárdát masírozgatni a Hősök terén? Ez mire volt jó? Volt ennek bármiféle pozitív hozadéka? Mert negatív biztosan. S miközben a gárdások Budapest főterén masírozhattak, addig egy lepusztult faluban 600 rendőr terrorizálja a lakosságot, mert állítólag a gárda ott avatni készül. Ez bizony dilettantizmus.
Oleg_Mashkowiak 2012.08.26 19:51:00
@Persécuté Persécuteur: Így nehéz lesz megértened az amerikai emberek lelkületét. Az aktív szavazók jelentős része templomba járó fekete és latino. A fehér közösségek is erősen a keresztény értékrend hívei. Ott ennek van értelme is. Mármint a keresztény értékrendnek.
Oleg_Mashkowiak 2012.08.26 20:53:00
@Persécuté Persécuteur: Helytelen kiindulópontból is el lehet jutni helyes végkövetkeztetéshez.
Mandiner blog Ser Pataky balladája 2012.08.24 13:01:00
A hathorok küldték.A hathorok küldték, és fehér lovon érkezett.Fehér fénylovon érkezett Ser Pataky.Jobbjában acéllánc, baljában mikrofon, szeme helyén ecuadori aranylemezek. Vállán egy turul, mellyén a kereszt. És jött Ser Pataky, és a karvalyok rikoltottak. A hajlott hátú…..
Oleg_Mashkowiak 2012.08.24 21:40:19
@Counter: A hülye angolok is így csinálják. Lordot csinálnak sportolókból (lord Sebastian Coe). Lovaggá ütnek kábszeres rockereket (sir Mick Jagger). Hallatlan!
Oleg_Mashkowiak 2012.08.24 22:16:12
@Counter: A kettőig számolni sem tudó Beckham? Mondjuk én bírom a srácot.

Neked bármi jó, csak ne magyar legyen. Anyád picsájáért nem váltasz állampolgárságot? Belizben 100 milla, de van, ahol 60-70-ért megkapod. Vagy ruppótlan vagy, és csak pofázni tudsz?
Oleg_Mashkowiak 2012.08.24 22:44:02
@Counter: Valld be, hogy irigykedsz rá, mert jobbnál jobb csajokat dugott meg, te meg rejszolhattál Pamela Anderson fényképére.
Hű, melyik filmben is volt, amikor az embereket átalakítják mutánsokká? Mire leírtam, megvan! Az X-men filmben láthattuk, amikor a mutánsok ellen tiltakozó szenátort mutánssá alakítottA Magneto, a gonosz mutánsok vezére.  Csupán az érdekesség kedvéért: A film története…..
Oleg_Mashkowiak 2012.08.24 21:08:40
@Tehetetlen Dodó: Engem fél nap alatt kimoderáltak tőletek, a jósdából. Szerintem rekorder vagyok. :-)))
Oleg_Mashkowiak 2012.08.24 22:05:12
@Mr Falafel: Valld be, hogy te vagy Topo! A jósdai elit nem tévedhet. Ezentúl így nézek rád, rebenok!