Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunyikacsa

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Ami jön fogadd el, ami megy engedd el ! " (tuti1x2)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
sunyikacsa 2012.12.04 12:05:43
@Tweener: és erre mekkora esélyt látsz h feltámad a hamvaiból és esetleg elveri a malagat? meg ha jól tudom azért az több pénzt jelent ha megnyerné a malaga, és gondolom nekik se mind1 miből gazdálkodnak. Igazán nem értek a focihoz, de ha jól tudom nem egy nagy költségvetésű csapat.
sunyikacsa 2012.12.04 12:08:29
@Tweener: akkor jó :D megyek is feladom lessz ami lessz :D kösszi a válaszokat :D
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
sunyikacsa 2012.11.22 11:19:11
@Bokinho: Szerintem a Houston nyeri meg.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Gazdálkodjunk jól a nyereményünkkel,mert ha ez nem sikerül akkor azt nem örökbe kapjuk, hanem csak kölcsönbe" (Walter Sobchek)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
sunyikacsa 2012.09.06 10:09:59
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros) ..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "saját munka,saját próbálkozás, intuició,mindenkinek van megérzése.., és mindenkinek lehet szerencsés napja is" (andros) ..