Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Valid

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új Világ DR. ÁBRAHÁM Júlia 2020.05.28 10:45:56
Tanár, jogász, "életmódász" vagyok Végzettségemet tekintve tanár és jogász vagyok, Budapest III. kerületében élek férjemmel és 3 gyermekünkkel. 1996-ban alapítottam a Fitness Akadémiát, amit azóta is vezetek. 2010. óta rekreációval, életmóddal foglalkozó kurzusokat tartok az ELTE…..
Új Világ SZENT-IVÁNYI István 2020.05.28 10:45:50
Külpolitikus  Jelenleg szabadfoglalkozású külpolitikai elemző és szakértő vagyok, külpolitikai kérdésekről írok cikkeket és  elemzéseket, tartok előadásokat, részt vesz nyilvános vitákon, TV és rádió adásokban is szerepelek olykor és időnként egyetemeken is meghívott előadóként előfordulok. Három…..
  P. HORVÁTH Tamás írása  Az önkormányzatiság polgári, demokratikus, konzervatív érték. A rendszerváltás egyik célja. A polgári átalakulás motorja. A Fidesz utolsó támadása a vidéki városok ellen a kulturális ipar államosítása. Nem ezért csináltuk a rendszerváltást, nem ezért verettük össze…..
Új Világ DR.PÁLINKÁS József 2020.05.20 22:24:57
Ha felteszik a kérdést, ki vagyok én? Fizikus vagyok, kutató, egyetemi tanár. Sokfelé jártam és éltem a világban, az USA-tól Japánig. Most Debrecenben élünk a feleségemmel. Három gyermeket neveltünk fel, büszkék vagyunk rá, hogy kiváló emberek. Öt unokánk van, nagy öröm, amikor láthatjuk őket.…..
avali Tegyük ki a facebookra 2020.05.05 19:47:50
Azért írok itt és így, mert itt egyszerre érlek el Benneteket és nem levél, hogy meg kelljen válaszolni. A maga (egyelőre) egyszerű kis designjával készen áll az ÚV fb oldal, hogy mint egy faliújság, telitűzdeljük az üzeneteitekkel és reménykedjünk, hogy egyre többen viszik hírét, hogy te, figyelj…..
avali Nem olvasnak, szkennelnek 2020.05.02 00:09:53
Kedves Gabi és Juli! Okoskodok tovább egy kicsit. Végigolvasva a cikkeket az az észrevételem, hogy sokat lehetne javítani a hatásosságán, ha az érthetőség és a követhetőség javulna.  Az érthetőség alatt kevésbé a nyelvhasználatot értem, inkább a gondolatok követhetőségét, a szöveg tartalmi,…..
Kedves Bátrak! Mély meghajlással állok Önök előtt!   Az életpálya íve, amit Önök megrajzoltak ez elmúlt évtizedekben, megengedné, hogy kényelmesen hátradőlve élvezzék annak eredményeit és csendes viszolygással vagy szelíd bölcsességgel szemléljék a magyarországi közállapotokat, megállapítva, hogy…..