Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Osuu

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azok közé tartozom, akik nem hiszik el, hogy véletlenül esett ugyanarra a napra a parlamenti zsidózás és a választási eljárás szabályainak arcátlan megváltoztatása. Ügyes, hatékony provokáció volt ez, jól megkoreografált "tévesztés".Tévesztés, mert ugye a Jobbik védekezése…..
Osuu 2012.11.28 02:06:15
@shwarcz bácsi: "annyira jelentektelen hogy bemondta az uruguayi a brazil az argentin hirado is. a nyugati media.. plusz a kanadai. "

Na most döntsétek már el, hogy mi a fontosabb, gyöngyösi, vagy a regisztráció... Mert ha gyöngyösi mondása tényleg ennyire fontos, ennyire nem jelentéktelen, akkor inkább az a kérdés merülhetne fel beteg agyakban, hogy "Miért tették a regisztrációs szavazást pont arra a napra, mikör gyöngyösi felszólalt. Tán csak nem el akarták terelni a figyelmet gyöngyösiről, ami a legfontosabb kérdés?"
Osuu 2012.11.28 08:59:09
@veracity: Hülye vagy.

nem látod hogy itt egy világösszeesküvés van????

Ezek mind összefogtak egymással,

-A nemzetközi zsidóság
-A jobbik, mint párt
-Specifikusan gyöngyösi képviselőjük
-A magyar sajtó egésze
-A nemzetközi sajtó egy jelentős része

No ezek mind ÖSSZEESKÜDTEK egymással, összebeszéltek, hogy a regisztrációról ELTERELJÉK a figyelmet. Ezek a szemét összeesküvők nem hajlandók a regisztrációról beszélni csak a saját nótájukat fújják.

MINDENKI BENNE VAN, nem értitek? Mind a fidesz szekerét tolják!!!! Így terelik el az egyetlen fontos téméról a regisztrációról a figyelmet.

Ezt is a patás ördög tervelte ki.
A cikk első részében végigkövettük azt a folyamatot, amelynek során Lajosból – egy teljesen átlagos, hétköznapi, jóravaló emberből – antiszemita lett. Itt az ideje, hogy választ adjunk, mi is ment végbe Lajosban e folyamat során. Az egyszavas válasz egy pszichológiai…..
Osuu 2012.11.23 17:47:16
@Zabaalint: "Szabadságharcos és terrorista valaki attól függően, hogy velünk van vagy ellenünk, valamint később attól függően, hogy ki volt a győztes."

De mi a helyzet az Izrael által meggyilkolt gyerekekkel? Lehetséges őket terroristának minősíteni kognotív disszonancia nélkül?
Orbán Viktor nem kis pechjére éppen most dől el, hogy milyen lesz az Európai Unió költségvetése. Amit egyébként valószínűleg szerinte úgy összegészében ki nem szar le, viszont az is ebben a terjedelmes dokumentumban szerepel majd, hogy az egyes országok mennyit kapnak…..
GFG Blog Maradt és szakadt 2012.11.18 12:47:32
“És egy pár üveg sörtől / Majd mindenki elfelejti, / Hogy az lett, amit így / Pont nem akart itt senki.” (Kispál és a borz: Disznók tánca)   Volt egy kongresszus. A hétvégén az LMP kongresszusa arról döntött, hogy az elfogadott stratégia értelmében tárgyalásokat…..
Osuu 2012.11.18 22:44:04
@török gábor: Kedves Török Gábor, Csak nem eltalált ez a mondat? Nem szoktál te ilyen ostoba, módon érvelni.

Karácsony volt munkahelye az adathamisító medián, bizony bizony. Aki úgy mérte az Együtt-et, hogy megszegett 22 éve fennálló szakmai normákat...

Ha a medián adatait akartad volna megvédeni, inkább azt kellene elmagyarázni, hogy miért mért minndenki más 4%-ot és egyedül a medián annyit amennyit, illetve erre a posztra sem ártana válasz:

mandiner.blog.hu/2012/11/12/a_median_az_egyutt_2014_es_a_together_2k14_joghurt

amíg nincs válasz, addig jobb lenne szépen kussolni, nem igaz?
Osuu 2012.11.19 12:15:28
@kamill77: és ez mikor derült ki szerinted? Mikor mondta az MSZP hogy belépne? Mert szerintem soha.
Mindig érdekes élmény, ha az ember saját bőrén tapasztalhatja meg a politika történéseit. Van, hogy ez vicces formában történik, van, hogy érdekes módon - és van, hogy propaganda képében szivárog be a mindennapjaidba, és az arcodba tolnak valamit, ami már messziről bűzlik. A…..
Miután elolvastam az eheti Magyar Narancs szerkesztőségi cikkét, mely szerint nem, Jeszenszky nem síkhülye, hanem hiteles képviselője a magyar kormány fajvédelmi tendenciáinak, úgy döntöttem, hogy 1. leöntöm kávéval a Narancsot, hátha felébrednek;  2. írok a Vincentre, mert…..
Osuu 2012.11.03 21:23:29
@babarczyeszter: "Amikor egy tanár összeállít egy tankönyvet, akkor illik az alapvető tudományos normákra figyelnie: forrás megjelölése, forrás módszertanának értékelése, stb. "

Te alávaló hazug! Tudod jól, hogy ez nem "tankönyv" volt, hanem egy egyetemi jegyzet. Más formai elvárások vannak hozzá, mint egy "tankönyv" számára, tudod ezt te is nagyon jól, hisz jártál egyetemre.

Akkor meg miért hazudsz róla? Ráadásul hosszan, kitartóan, többször is elismétled ezt az ordas hazugságot. Miért?
Zászlót bontott az a közös civil szerveződés, amely nem csak az orbáni hatalom leváltását, a jogállamiság visszaállítását, új garanciáinak megteremtését tűzte ki célul, hanem politikai korszakváltást ígér, olyan változást, amelynek eredményeként hazánk újra élhető…..
Osuu 2012.10.23 22:17:38
@rockjano: MSZMP-s nyalonc vagy aki az MSZMP korszakát akarja vissza, az hogy elhagytak azóta egy betűt (de nagy változás!!!), egy kicsit zavar téged, de azért felismered régi pártodat MSZP-ként is, igaz?
Proszektúra Szétverni a pofáját 2012.10.07 10:46:20
Bayer Zsolt kétségtelenül a legemblematikusabb figurája annak, miként lehet Fideszesként a Jobbik eszmeiségét a Jobbikkal szemben megvalósítani. Vagyis miként lehet az eltévelyedett szélsőjobbosokat visszaterelni az Orbáni akolba, pontosabban ólba. Legújabb, Kubovics úr című…..
A Népszabadság szerint Gerzsánszki Lajos lett az abszolút győztes a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei földbérletpályázaton, összesen 732 hektár földterületet nyert el. A hír azért érdekes, mert Lajos Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztos, jelenleg a vidékfejlesztési…..
A Népszabadság szerint "Gerzsánszki Lajos összesen 732 hektár földterületet nyert el Borsod megyében, aki Budai Gyula államtitkár rokona. Ezzel megelőzte az eddigi helyi csúcstartónak számító Kanyok Attila cégét, a Start 2003 Bt.-t. Kanyok Attila fideszes tiszaújvárosi…..
Osuu 2012.10.01 18:10:48
@azapistagyerek:" Példa: a feleségem rokonom? Mert szerinted nem. "

Hanyadik feleséged? Demszky első felesége a rokona? Hát Demszky második felesége? Esetleg a harmadik felesége? De a negyedik felesége az már biztos a rokona...

No de itt nem Budai Gyula feleségéről van szó, de nem ám.

Hanem Budai Gyulának a testvérének a gyermekének, a feleségének az édesapjáról.

Hány tízezer fős lenne Demszky elvtárs "rokonsága" azonos mércével mérve?
Osuu 2012.10.01 18:22:19
@.Pierre Bezuhov.:" KIM-eshez vagy egy földpályázat nyerteséhez van szerencsénk?"

Teljesen igazad van, aki egy Népszabadság elleni perben, nem a kommunisták pártlapjával ért egyet, az csak KIM-es lehet.

A Népszabadságot az MSZMP alapította 1956-ban, mikor a Szabad Nép formátum, ami alatt korábban műkodtek (még Lendvai Pál alias Paul Lendvai idejében, amikor is erősítette tudásával az akkori lapot), szóval ez a név kicsit megkopottá vált. Ekkor alapították meg a Népszabadságot és így került az MSZMP 100%-os tulajdonába. A rendszerváltás után azonban elprivatizáltak 70% fölötti részvénycsomagot, de azért az MSZMP gondosan megtartott 27%-ok saját magának. Ez a részvénycsomag a mai napig is az MSZP tulajdonában van, egészen 1956-tól, a lap megalapításától kezdve.

Így aztán, egy ilyen vitában, ha megengeded nekem szimpatikusabb nem egyből odarohanni és nyalni a kommunisták seggét, és üvöltözni, hogy ROKON ROKON.

De nyilván igazad van, emiatt csak és kizárólag KIM-es lehetek.

Hisz minden tisztességes ember hithű kommunista és issza a Népszabadság minden szavát 1956-tól kezdve napjainkig...
Nem rossz szlogen a Liz&Dick című tévéfilmnek, amiben Lindsay Lihan lesz Liz Taylor, Grant Bowler (True Blood) meg Richard Burton.  ..
A kormányközeli Századvég közvélemény-kutatást végzett arról, hogy a lakosság mennyire tartja fontosnak az azeri baltás gyilkos ügyét, szerintük ki a felelős és ki tehet arról, hogy kiengedték a férfit. Hogy ne legyen kétség afelől, hogy a kormány szempontjából is…..
Osuu 2012.09.15 00:52:46
@Kopi3.14: "annak, hogy az örmények mit tettek a múltban mi köze van ahhoz,hogy mi hajítottuk be a lőporraktárba az égő fáklyát?"

A szó amit keresel úgy hívják hogy kontextus. A lőporraktárba pont hogy az örmény szélsőjobb hajította be a fáklyát amikor úgy döntött "nem fogadjuk el a jelenlegi határokat, ahol örmények élnek az nem lehet azeri föld". Gondolom a szöveg ismerős, azzal a különbséggel, hogy az örmények 30 000 azeri lemészárlásával és 800 000 azeri elüldözésével, azaz etnikai tisztogatással támasztották alá a mondanivalójukat.

De nyugodtan gondold végig a felvidék kontextusában, ha 800 000 szlovákot elüldöznének magyar milíciák, és Szlovákia felén kikiáltanák hegyi-felvidék független magyar államát. Ezt még a jobbikosok sem próbálták soha megvalósítani, holott pontosan ez az amit az örmények megtettek a gyakorlatban. Ez hányezerszer szélsőségesebb mint a Jobbik? Aki a Jobbik ellen egy szót is szól, annak hogy van pofája ezt támogatni, örmények MELLETT tüntetni?

És pontosan ez az a politika amit a magyar baloldal legitimál, egy szélsőjobboldali, ultranacionalista etnikai okokból háborút indító politika. Holott tudjuk jól, hogy ennek a századrészét sem lennének hajlandóak támogatni Magyarországon. De akkor miért támogatják ugyanezt az örmények esetében?
Osuu 2012.09.15 01:03:49
@brlv24: Nyilván már 2007 augusztus 24-én tudtad, hogy lesz ez az ügy...

Néhány embernek itt nagyon elgurult a gyógyszere. Képtelenség elképzelni hogy valaki nem akar állva tapsikolni az örmény népirtásnak és 800 000 azeri elüldözésének? Attól hogy a gyűlölettől eltorzult agyú baloldal ezt teszi, attól még nem ez a normális. Érdekes, hogy az összes nagyobb külügyminisztérium, az Európa Parlament egyik sem mondott semmi olyat, hogy kiállunk az örmények mellett, és az örmények milyen jól csináltak eddig mindent, öljenek csak több azerit. Ez az örmény háborús propaganda hangoztatása Magyarországon elég undorító és gusztustalan.
Osuu 2012.09.15 02:40:27
@Tojglitojas: Látod itt veszted el a fonalat ennél a mondatnál: "Lehet lemészároltak 30 ezer azerit az örmények, de ők meg azt mondják őket mészárolják szorgalmasan, kurva régóta."

Amikor történelmi tényeket úgy minősítesz, hogy "lehet". Ha nem vagy elég tájékozott akkor nézz utána az áldozatok számának.

en.wikipedia.org/wiki/Nagorno-Karabakh_War

És akkor a sebesültekről, eltűntekről még nem is beszéltünk. 800 000 azeri vált menekültté az örmény mészárlások következtében.

Ezért nem szeretem amikor valaki gondolkozás nélkül az örmények pártjára áll, örmények seggét nyalja, örmények mellett tüntet. Mert bizony tömeggyilkosok terroristák mellett áll, ki, legtöbbször úgy, hogy ezeket az eseteket elhallgatja. Mert az legalább tisztességes lenne, ha valaki bevallja, hogy igen őt nem érdekli mennyit mészároltak az örmények, hány embert üldöztek el etnikai tisztogatás keretében, ő kiáll mellettük. De a többség sajnos úgy eszi az örmény háborús propagandát, mint kacsa a nokedlit, miszerint mindenért az azeriak a felelősek. Holott ebben a konfliktusban egyértelműen az örmények voltak az agresszor, a bűnös fél, hiszen Azerbajdzsán nemzetközileg elismert, 5 ENSZ határozat által megerősített területi integritását sértették meg.
Hétfőn folytatja országromboló tevékenységét a Magyar Országgyűlés kétharmados többsége. Nyílt levél a Fidesz és a KDNP képviselőihez.Tisztelt kormánypárti képviselők!Néhány percre kérem a figyelmüket levelemmel. Tisztelettel kérem, hogy a hétfői parlamenti…..
A közpénzt herdálná, és hírnevén nyomna el még egy csikket a kormány, illetve a két éve dicsfényben úszó közmédia a Balavány-perrel. Lenne még visszaút, de ezt nem fogják használni. Nem is baj, talán a konstruktív ellenzék és a közmédia jogos támadói profitálhatnak…..
Megy a durci-murci, hogy minket csak ne oktassanak ki az örmények, miért kérjünk bocsánatot egy gyilkos néptől? Hát tényleg nem értitek? Nem az örmények miatt kell bocsánatot kérni, hanem saját magunk miatt. Mert besározták Magyarország nevét, mert a kormányunk - ha csak…..
GFG Blog Győzhetnek-e a magyarok? 2012.09.03 07:50:49
„Éppoly felnőtt vagyok, mint egy angol, / vagy mint bármelyik fia bármelyik / Öreg, nagy népnek, dicső hatalomnak” (Szabó Lőrinc: „Kis nép fia”)   Van egy helyzet. Ma a régi status quo képviselőinek hangja hangosabb, mint az új, még életerejét gyűjtő…..
Osuu 2012.09.03 10:29:53
@dr kíváncsivagyok: AZ ÖRMÉNYEK MIÓTA A MAGYAROK ELLENSÉGEI ?!

Amióta letépik, megégetik a magyar zászlót, amióta bosszúval fenyegetőznek minden szinten minden fórumon, amióta tehetetlen dühükben Magyarországot hibáztatják amiatt hogy az Azeri elnök kegyelmet adott.

Amióta Magyarország ellen gyűlölködnek naphosszat, miközben Azerbajdzsán ott van tőlük 1 km távolságra bármikor lerendezhetik velük a konfliktusaikat, ha olyan nagy legények.

Mi tartja vissza ezeket az örményeket? Vagy Magyarország ellen könnyebb rázni az öklüket, mert tudják, hogy Magyarország nem fog tenni semmit? Ha az azeriekre támadnak akkor meg kaphatnak a pofájukra?
Osuu 2012.09.03 10:40:29
@kolbászoszsömle:

"Breivik is nyugat, és mégis milyen faszán lelövöldözte a balosokat!
Nah, hát ő példa az igaz magyarnak.
Nem az utóvédharcosok által favorizált nyálas-pc bizik, hanem a keménytökű igazi keresztényjobbos.

Nah, kinyilatkoztatott, meghallgattatott, ha nem teszik, lehet megdögölni, vagy húzni izraelbe."

Breivik special kőkemény cionista volt, aki mindenben követte az Izraeli keményvonalas szélsőjobbot, sőt túl is tett azon, muszlimellenes gyűlölködésben.

A zsidókat imádta, a muszlimokat gyűlölte. Egyszerű volt a gondolkodása.
Osuu 2012.09.03 11:05:36
@roki: ennél rosszabb a helyzet.

A baloldal tagadja a nemzet létét.

Egy igazi baloldali (60 éves falanszteres), egy erdélyi magyar az román állampolgár és így a román nemzet tagja.

Pontosabban nemzetet egyszerűen az állampolgársággal helyettesítik és próbálják az értelmét eltorzítani.

Így aztán nem meglepő, hogy a keményvonalas baloldaliak "nemzetellenesnek" kirekesztőnek tűnnek, mert nem is ugyanabban a fogalomrendszerben mozognak.

Számukra egy zsidó vagy cigány aki kimondottan gyűlöli a magyarokat, genetikusan alattvalónak tartja, stb is a magyar nemzet része. Ezért aztán evidens, hogy egy felvidéki szlovák az szlovák a számukra, akkor is ha "beszél magyarul".
Teadélután Never free Breivik! 2012.08.26 02:45:34
A Norvégiában jelenleg kiszabható legmagasabb büntetést rótták ki a tavaly nyáron hetvenhét embert meggyillkoló Anders Breivikre - ami jelen esetben huszonegy év börtönt jelent. Ez minősül (többek közt) Norvégiában is az életfogytiglani börtönbüntetésnek. Mint ismeretes, a…..