Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ocsemfiagergely (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Türkménbasi nem elég sikeresen foglalt szobát a poroszlói Club Thermál Hotelben, így a ferde mennyezetű tetőtérbe szállásolták el őket, ahol felállni nem lehetett az amúgy is kicsi alapterületű szobában. A lepusztult kert és a szottyos vacsora megtekintése után a végső…..
Még több kép a hajtás után. Köszönet Patríciának! ..
Varánusz Orbán: pofánk lapos! 2012.08.23 05:11:00
Azért szeretem én ezt a mi Fénylő Csillagunkat, mert a legnagyobb szart is képes polírozott sztaniolba csomagolt győzelmi jelentésként előadni. Merthogy győztünk ám, recesszió ide vagy oda, akárki meglássa. Mi így győzzük le a válságot, hogy a győzelem mámorában csak egyet…..
Érdekes, és elég súlyos következményeket előrevetítő témával látszik kezdődni a politikai ősz: a régóta lebegtetett, köztudatban tartott választási előregisztráció - csak azok a választók vehetnek részt majd a terv szerint a parlamenti választáson, akik e szándékukat…..
Belize kormánya öntörvényű adósságrendezésbe kezdett: Beváltotta hitelezőivel szembeni figyelmeztetését a közép-amerikai Belize törpe ország: tegnap nem törlesztette esedékes adósságát és a továbbiak felét sem szándékozik. A befektetők futhatnak a pénzük után -…..
Névtelen olvasónk egy levelet küldött, amiben arról ír, hogy a WC-be lépve cigifüstöt érzett, majd a kalauz rátörte az ajtót, s meg akarta büntetni dohányzásért. Olvasónk nem hagyta magát, a kalauz pedig mindenképpen ki akarta fizettetni a 8000 forintot, így a beküldőnk úgy…..
Kíméletlen harcot vív az ország a rasszizmus terjedése ellen. Nem elég, hogy a holokauszt-üldözési mániába belebetegedett hazai zsidóság birkózik az antiszemitizmussal, a közelmúltban amerikai legátus is vizsgálta és találta aggasztónak a magyarok rasszizmusát, nemrégiben a…..
Mihalik Enikő szőke lett a spanyol Vogue kedvéért! A szeptemberi divatanyag az 1967-es Belle de Jour (A Nap szépe) című Catherine Deneuve filmről kapta a nevét, amelyben Enikő, magát Séverine-t idézi. A sorzatot egyébként Vincent Peters készítette és Barbara Baumel stylingolta. Na,…..
Biztos mindenkinek megvan, de azért egy gyors összefoglaló: Orbán Viktor 2006-ban megalapította a Felcsúti Utánpótlás Neveléséért Alapítványt. Ez működteti a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiát, melynek elnöke Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester. A PFLA fő támogatói a…..
Nívó Hazudós a Ténytár blog! 2012.08.22 00:01:38
Miért nem olyanért bírálják Orbán Viktort, amiért tényleg megérdemelné? Aki internetes blogokat, fórumokat olvas, az előtt nem újdonság, mekkora zsigeri Orbán-gyűlölet alakult ki itt a neten az utóbbi hónapokban, vagy inkább a kormányváltás óta. Kétségtelen, hogy a két…..
Juan érkezik Rómába, belovagol a palotába (!), csoda, hogy apja színe elé már gyalogszerrel járul. Amint belép a terembe, megtapsolják, amit nem tudok hova tenni, egyrészt, mert nem érdemli meg, másrészt még csak egy győztes csata sincs a háta mögött. Juan nem jött üres kézzel,…..
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
Indiából érkezett ez a csodálatosan koreografált akció jelenet. Priceless pillanat a sikerszakállas gyerek halála, aki egy rúgástól felfordul, pedig már zokniban lopakodtak a rosszak. Az autós részt nem akarok kommentálni. ..
Azt írja az újság, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megbírságolta az Auchan áruházláncot, mert „túlmagyarkodta” magát. Pontosabban: a nemzeti színek, illetve indás-tulipános minták csalárd felhasználásával megtévesztette a fogyasztókat, magyar terméknek tüntetvén fel…..
Egy dobozos sör miatt rontott az egyik biztonsági őr a 13 fős lánybandára, amikor befelé haladtak a Soroksári úti Budapest Parkba. A jelenet hamar teljesen indokolatlan ordibálásba fajult, úgyhogy otthagyták a helyet: UPDATE 08/24 09:40: Hamar meg is jött a Budapest Park válasza,…..
Subba Boszorkány! 2012.08.23 13:35:23
Hogyan válasszuk külön a tojássárgáját a fehérjétől? ..