Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szárnyathy Géza

250 bejegyzést írt és 261 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó, persze túlzásokba ne essünk, nehogy összejöjjön egy újabb kétharmad. Ha áprilisban nyer a Fidesz, az egy vereséggel felérő győzelem lesz, hovatovább pirruszi, csak hogy egyértelmű legyen, milyen rendkívül művelt vagyok két bazmeg között.  Mert aki átveszi a stafétát áprilsiban, az egy totális…..
Nem ezek legoptimistább napjaim. Nézem a gyereket és már előre szégyellem magam azért, amit rólam fog gondolni, amikor felnő. Hogy mi a szart csináltunk? Amikor fiatalok voltunk, amikor mi voltunk reménység és minden egyéb, ami már nem vagyunk. Előre szégyellem magam, amiért neki kell megcsinálnia…..
Európa eddig úgy tekintett az orosz törleszkedésre, mint mikor a macska odarókázik a sarokba, a gazdi meg eléhúzza a sámlit. Ha nem látjuk, akkor ott sincs. Így volt ez Krímmel - azt se tudjuk, hol van pontosan, meg hát úgyis oroszok lakták, kit érdekel. Így volt ez az ellenzéki politikusokkal - jaj…..
Nem vagyok egy nagy punk-rajongó, de természetesen tudom, mi az a Hétköznapi Csalódások. Eddig is tudtam, ennek fényében nem jártam soha a koncertjeikre, mert nem érdekelt. Ahogy a CpG vagy a Macskanadrág vagy a Fürgerókalábak sem. Ettől teljesen függetlenül hagy hidegen a raktárkoncertes kínlódás,…..
Szárnyathy Géza 2021.01.27 11:46:14
@istvankah: Ki szólta le? Én nem hallgatom őket, ennyi. Nem hallgatok például Mahlert vagy BoneyM-et sem. Az irigység meg egyáltalán hogy is jön ide?
Elképesztő dilettantizmussal navigálta bele magát a kormány a zsákutcába járványkezelés címszóval. Azt mondhatnánk, baromi vicces, és már csak egy szivart kérünk, csak hát sajnos emberek fognak meghalni és tönkre menni a balfaszság miatt.  November második hetében egyik napról a másikra lépett…..
Most, hogy a tavaszi kellemetlenségek után vírusszakértőből egyre többen képzeték át magukat matematikussá, maga Orbán Viktor is előállt a maga számaival. Hogyaszongya 30-32 ezer kórházi ápolt és 4480 intenzíves lesz december 10-én (nem ám 4000 vagy 4500, faszt, 4480, ha mégis 4481 lesz a vége, azt…..
Jó, ez eldőlt. Hisztizhet még sárgahaj ameddig akar, de el lett hajtva a vérbe, szögezhetjük le szinte 100 százalék bizonyossággal végre. Szavakban nehezen kifejezhető, mekkora károkat okozott az emberiségnek ez az ember, amit pedig a választás napja óta művel, elrettentő példaként kerül be a…..
Szárnyathy Géza 2020.11.08 11:07:54
@zsu80: Moderálási alapelveink: egymás anyázása, apázása, a cigányozás, zsidózás, négerezés, buzizás nem megengedett. Ezek mellett kiszórjuk azokat a trollokat, akik egymás után hatszázszor beírják, hogy soros/gyurcsány/lmbtq-bérenc, szétbarmolva ezzel mindenfajta beszélgetést. Ez néha elég nagy feladat, és nem tudunk 24/7 a gép előtt ülni, így néha késve mennek át a kommentek. Szóval alapvetően kurvára idegesítőek ezek a rinyálások számonkérő szövegelések a demokráciáról és kommentek átengedéséről. Béke.
Kövér László egy paraszt. Nem, ez sértő a több százezer tisztességes magyar paraszt számára. Szóval Kövér László egy sutyerák bunkó. Mindig is az volt, az is marad. Erről teljesen felesleges beszélni. Így ez a mostani felhorgadás is kurvára felesleges. Hadd szánja csak a kettes személyi számú…..
Kétségtelen, hogy az összeállt ellenzék polgármesteri szinten kritikus helyen tudta megtaposni a narancsgépezetet, de ez nem ment véráldozat nélkül. Na, nem mintha annyira bánnánk ezt a véráldozatot. Nagyon úgy fest, hogy a NER összeomlásával együtt egy másik konglomerátum is pusztulni fog, ez pedig…..
Az Orbánizmus egyetlen ellenszere a nyilvánosság, az, hogy aki csak tud, pofát nyit, lesz ami lesz. Én is visszatértem a kacsatelepről. Nem az a lényeg, hogy döngöljük földbe az összes fideszes ismerőst a facebookon - ha vannak még ilyenek, és nem dobálták ki egymást az ismeretségi körből valamelyik…..
Eljött ez is, jó ideig biztosan ez lesz az utolsó poszt a blogon - legalábbis tőlem. A választási eredményt látva egyszerűen nincs értelme a továbbiakban ennek a munkásságnak. Nemcsak azért, mert akihez fontos lenne, ahhoz nem jut el, mert nem olvas csak Ripostot, hanem mert már úgyis mindegy. Talán…..
Szárnyathy Géza 2018.04.10 23:10:19
@Lehetnék én is: Ne fárassz már. Az a riasztó, hogy érvek nélkül, kizárólag a zsigeri gyűlöletre és félelemre alapozott volt a kampány. Miráns, Soros, ENSZ (!!!!!!!), és az emberek jó része ahelyett, hogy elhajtotta volna ezt a baromságot a francba, mondván, beszélj inkább a helikopterről, meg hogy miért nem ég a lámpa a főutcán, benyalták az uszítást, és vezényszóra bólogatnak. Hidd el, leszarnám, ha azzal nyert volna a Fidesz, hogy 9 százalék lesz szja, meg újabb rezsicsökkentés jön, mert az nem annyira káros, mint kreált ellenség ellen harcolni és fröcsögni. De ez így nagyon gáz.
Szárnyathy Géza 2018.04.10 23:26:44
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Senki sem akart százezer embert idetelepíteni, de úgy látszik, te is beszoptad a hazugságkampányt, gratulálok. 1000 ember befogadásáról volt szó, ezt utasította vissza Orbán, ehhez képest a kormány fű alatt ennek töbszörösét be is fogadta. Feltűnt? Ja, nem, miért is tűnt volna fel, nem volt hír az origón.
Szárnyathy Géza 2018.04.10 23:39:26
@Lehetnék én is: Nem írtam, hogy kidobom a demokratikus választást, nem tudom, ezt honnan rántottad elő, elfogadom, hogy ma Magyarországon ezt akarja a többség. Nem is értem, ezen miért rugózol, nem vontam kétségbe a választás eredményét. Úgyhogy itt be is fejeztem, megyek aludni. Szevasz.
Nagyon hasznos, de egyben rendkívül káros is volt a Közös Ország Mozgalom, a V18 és a többi, visszalépést és összefogási esélyeket latolgató portál tevékenykedése az elmúlt hetekben. Hasznos volt, hiszen kis számolgatás mellett kézzel foghatóvá vált a Fidesz-kormány leváltása. Ez eléggé…..
Miközben mindenki nézi ezerrel a saját körzetét, és várja, hogy még egy ellenzéki jelölt lehúzza magát a listáról, illetve megy a latolgatás, hogy ki kivel miért igen és ki kivel miért nem, egy sor más kérdés is felbukkan. Némelyik még a választásról, némelyik az azt követő lehetőségekről. Hogy…..
Most, hogy Vágó Petőfi Gábor bocsánatot kért Gyurcsány Kikérem-magamnak-hogy-szabálysértéssel-vádolnak Ferenctől, és Szél Detti is kávézott egy órát Vona Gáborral félúton hazafelé, vissza lehet térni oda, ahol egy hete tartottunk. Az ellenzék az elmúlt napokban olyan magas labdákat dobott fel a…..
Szárnyathy Géza 2018.03.21 11:42:35
@satie: Csak Németh Szilárd a mocsári ragya, eddig is csak őt hívtuk így
Már egy éve történt, de csak most derül ki, hogy senki sem felelős azért, mert meghalt egy hetvenéves néni. Nem látták el időben, órákat ült a Honvédkórház sürgősségi osztályának folyosóján, majd amikor hazament és rohamkocsit hívtak hozzá, már nem lehetett megmenteni az életét a Szent Imre…..
Szárnyathy Géza 2018.02.20 20:59:20
@tudorka57: Nem tejelek orvosnak. Soha. A szükséges tények ott vannak a belinkelt cikkben. Olvasd el. Olvasni jó. Nem túrom az orrom, mert nem szeretem, ha véres belül.
Szárnyathy Géza 2018.02.21 18:21:59
@szepipiktor: előzetes moderálás van, hogy az agyatlan fidesztrollokat, DK-s agyamenteket és rasszista barmokat korában tudjuk tartani, sry, ma épp volt más dolgom is, mint kommenteket átengedni
Szárnyathy Géza 2018.02.21 18:23:53
@Utó Pista: Nem, barátom. Egyszerűen nem állhat elő olyan helyzet, hogy sorsolással kelljen eldönteni, kit lássanak el. Max akkor, ha beomlik a metróalagút. De normál ügymenetben nem.
Mind elméleti, mind gyakorlati lehetőség van arra, hogy az ország leváltsa az immár túlságsoan is régóta regnáló Fidesz és KDNP irányította kormányt. Persze még a béka segge alatt sincs az ellenzék, de a lehetőség már adva van. Nemcsak a valamilyen módon koordinált jelöltállításra vagy a józan ész…..
Szárnyathy Géza 2018.02.05 09:57:54
@Rettegek mert ballib vagyok:
csak pontosítás gyanánt
40 szja meglehetősen régen volt, nézd meg a 2009-es adótáblát
az infláció és a kamatok mértéke nemcsak belügy, ideális nemzetközi gazdasági környezet is kell
az államadósság csökkentése nem sikerült, ez ma már tény
a korrupció nem szarható le, nem volt leszarható azelmúttnyóccévben és nem szarható le most sem, pont azért, mert az országnak az nem jó
Az utóbbi bő fél évet egy kacsafarmon töltöttem a zsanai gáztározótól egy köpésre, és mivel a madárinfluenza miatt erősen megcsappant állományt a lehető leggyorsabban fel kellett hozni az exportmegrendelések miatt, nem sok időm volt Hoppálpétereken, Németszilárdokon vagy Kósalajosokon agyalnom,…..
Botkának október végéig le kell mondania - mondta ezt az ember, aki utoljára a mérhetetlen táborral rendelkező Liberális Párt szakértője volt, csak aztán nyilván nem látott komoly karrierívet a szomorkásarcú colos mellett, úgyhogy lelépett. Szóval a hitelesség, mértéktartás és megbízhatóság…..
Nagyjából megvan arra a válasz, miért utálják annyira a Momentumot az úgynevezett ellenzék tagjai - ezen belül is toronymagasan az MSZP - és miért nem teszi ugyanezt a Fidesz. Nem, nem valószínű, sőt meglehetősen kizárt, hogy a Fidesz tartaná életben a pöcsözőket. A nagy ellenzéknek egyetlen esélye…..
Szárnyathy Géza 2017.08.30 19:49:43
@kutyás majmok népe: próbáltuk, de tele volt idiótával, most meg te vagy itt
Halottról jót vagy semmit. Rendben. Akkor a halottról semmit. Ám arról, amit itt hagyott, amit szanaszét barmolt, amit lezüllesztett, arról azért lehet írni. Meghalt Arthur Finkelstein, a Fidesz fantasztikus kampánytratégája, a mocsokkampány, a hányadékkommunikáció pápája, aki az ember…..
Szárnyathy Géza 2017.08.20 17:57:07
@kukaberci: Richárd=barom vagyok
többi: nem lebuziztam, ezt te tetted meg, a tag 2004-ben vette el férfi élettársát, vagyis férje vót, biza, de ez engem ez veled ellentétben cseppet sem zavart
Nézem ezt a fanasztikus ellenzéki népszavazási sztorit, amit egyfajta mostaztánmegjutatjuk odaállásnak szánnak a támogatók, és egészen össze vagyok zavarodva. Vagy fel vagyok háborod... nem, azt azért nem, inkább kurvára nem értem, mit szívtak ezek a tagok, hogy ezt komolyan gondolják.  Jön Petőfi…..
Szemmel látható, hogy a kormány gyűlöletkampánya új irányt vett: bár Habony Árpád egy csecsemőről is simán el tudja hitetni, hogy a haza ellensége és valójában Brüsszel vagy Soros (vagy mindkettő) által felbérelt ügynök, ám éppen a Soros-ellenes kampány mutatta meg, hogy mennyire könnyű a röhej…..
Kicsit Júdea Népe Front érzésem van (a mit adtak nekünk a fideszesek párhuzam természetesen nem áll). Sorra alakulnak a pártok, jaj, de jó, hahaha, reszkess, Fidesz, mert most mi jövünk! Aha. Tegye fel a kezét, aki tudja, hogy áll Pukli igazgató úr pártja! Vagy Gémesié, aki sokkal…..
Kezdem egy vallomással: bármennyire is túr ki nagyon durva sztorikat Juhász Péter, hiába gondolom róla, hogy jó arc, mégsem szimpi. Első körben csak valami megmagyarázhatatlan furcsaság övezte a figurát, de mára sikerült teljesen amortizálnia magát: a hívei szemében hiteles, mást azonban nem tud…..
Az ember, aki 150 éve kamarai elnök és ennél a pozíciónál többet nem volt képes összeseggnyalni magának. Az ember, aki a vállalkozói szféra hiteles képviselőjének gondolja magát, miközben cégvezetési tudománya kimerült abban, hogy felszámolásba vitte a csempegyártó üzemét. Az ember, aki szerint az…..