Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yana25

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   ..
Yana25 2012.11.11 21:32:18
@gumirudi: Hmmmm.... A "Marc Klein" nekem nagyon férfi névnek tűnik. Bár lehet, hogy bennem van a hiba és nem néztem utána rendesen, hisz előfordulhat, hogy némelyik országban a "Marc" női név. De az is lehet, hogy nő volt egyszer régen pár hosszú operációval ezelőtt. Bármi megtörténhet manapság.
Íme a győztesek listája! A nyertesektől szeretnénk kérni egy-egy e-mail, amiben leírják az elérhetőségükre, ahová a nyereményeket postázhatjuk, illetve az első 3 helyezett-től a választott nyeremény címét is! A választható nyeremények: 3. helyezett:- Az erő…..
Korábban beharangoztam, most több mint két héttel a felvételek után itt a kész videó. Nehéz szülés volt, mert a legtöbb Crossoverrel ellentétben itt tényleg ketten írtuk külön-külön a forgatókönyvet, amit aztán össze kellett turmixolni. Ami jóval lestrapálóbb, mint…..
Yana25 2012.08.29 20:07:20
@freddyD: Meg a két testvér se volt semmi... 'A hátam mögött kavartál a pasimmal, de se baj! Rohanjunk együtt a srác után!'

Amúgy ennek a rendező-forgatókönyvíró párosnak van egy másik filmje is Kistestvér címmel. Leírás alapján ebben is az emberek közötti kapcsolatokon van a hangsúly... Látatlanul is tartok ettől a filmtől...
A Filmbarátok nyereményjáték utóvideójában beharangozott Fej vagy Írás bemutatóhoz ma elkészültek a rögzítések vendég kritikusommal együtt. Azt kell mondjam, amennyire jó volt így közösen összehozni valamit, ugyanolyan bonyolult is egyben (logisztikailag). Ketten írtuk külön…..
Yana25 2012.08.24 06:57:25
@freddyD: Lehet, hogy megjelent egy újabb verzió. Egy idő után nálam is ilyeneket csinál, ha nem telepítem az újabbat.

Mivel nincs twitterem, ide írom: Az a 2 giga nagyon sok o_o Én Sony Vegast használok +telepítettem egy xvid codec pack-et és a hosszabb videók 500 mega körüliek HD minőségben. Lehet, hogy a codec pack az általad használt programnál is működne és akkor már eleve tömörítve tudnál menteni.