Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsugabubus01

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alaptörvény-módosítást a köztársasági elnök aláírja, szentesítve ezzel egy újabb csomag intézkedést. Olyan intézkedéseket, melyeket minden józan eszű, szolidáris ember elítél. Az új módosítással egy sokkal rosszabb országban fogunk élni, ahol az áldozatvállalás…..
zsugabubus01 2013.03.15 13:54:02
@Vidéki: ,,Éhezni sem muszáj, az utcán megfagyni sem muszáj.

Van elegendő férőhely a hajléktalan szállókon, ahol meleg helyen alhat és ehet a hajléktalan."

Nos. Ezt nagyon erősen cáfolom.
Tegnapi példa. Ismerős felhív (ne részletezzük miért került olyan helyzetbe, hogy nem volt hol töltse az éjszakát, a tegnapi hó- és szélviharban, minuszokban) és azt mondja: nincs hely a hajléktalan szállón. Még egy földre letett matrac sem. Már a küszöbön is alig tudott átjutni a matracoktól. És a saját fülemmel hallottam a telefonban, amint éppen azt magyarázta neki egy férfi újra, hogy: nincs hely. Talán a Dózsa György útiban, de ott se valószínű.

Ennyit arról, hogy van elég hely.

Nem bírtam megállni, hogy ezt ne írjam meg. Nekem sem szívem csücskei a hajléktalanok, de igenis meg kellene érteni, hogy nem mindenki csöves, alkoholista, munkakerülő, akinek éppen szüksége lenne átmeneti szállásra. És nincs!!! Még egy nyomorult matrac sem. Akkor??? Hol aludjon???
A bécsi Leopold múzeumban múlt hét pénteken rendhagyó kiállítás nyílt "Nackte männer von 1800 bis heute" (Meztelen férfiak 1800-tól napjainkig) címmel. Napjainkig rengeteg kiállítás foglalkozott a világ minden pontján női test szépségeivel, ezért a múzeum úgy döntött, hogy…..
zsugabubus01 2012.10.27 08:18:04
A terhesség-megszakítások szabályozását látszólagos egyetértés övezi – legalábbis ezt tükrözik a közvélemény-kutatások: a többség rendre a hatályos szabályozás mellett foglal állást. Azonban a téma az alkotmányozáskor újra napirendre került, ez pedig zavart okozhat. „II. cikk Az emberi méltóság…..
zsugabubus01 2012.09.28 22:59:42
@Solarina: Ez jó!!! :D:D:D
,,Amúgy meg ha központi belepofázás: 18 évesen minden férfitól levenni és lefagyasztani pár fiola spermát, úgyis akkor a legjobb minőségű, aztán kötelező vasectomia, és onnantól kezdve a szex és a szaporodás ketté is vált. Nincs tablettával mérgezés, spirállal seb okozás - na jó, a fertőzések ellen továbbra is csak az óvszer marad - és nincs "besikerült" baba. Mert ha már verjük a csalánt, verhetjük ezzel a szerszámmal is. Orvosilag minden adott hozzá. "
zsugabubus01 2012.10.04 09:45:30
@Solarina: Korrekt.
Piacra járni nagyon jó. Semmihez nem hasonlítható élmény elvegyülni benne, megmártózni a zöldségek és gyümölcsök között, a savanyúságok sokféleségében, a hentesek soráról nem is beszélve. Mindez elegyedik a lángos nehéz illatával. Régi szokásom, hogy idegen városban…..
A fideszes Varga István például úgy fogalmazott, a Büntető törvénykönyv nem mindenható, a rossz házasságokon belüli bűncselekményeket külön tényállással nem akadályozhatjuk meg, talán az anyáknak vissza kéne térniük a gyereknevelés mellé, szülni két-három vagy inkább…..
zsugabubus01 2012.09.11 13:13:33
@Gerilgfx: Hogy jön ide a házasságtörés?
zsugabubus01 2012.09.11 13:29:59
@Gerilgfx: Nos. Akkor megkérhetlek hogy fejtsd ki ezt nekem?
zsugabubus01 2012.09.11 13:46:36
@Gerilgfx: Most sajnos mennem kell, nincs már annyi időm, hogy érdemes legyen belekezdeni, de ha neked is megfelel, holnap a reggeli-délelőtti órákban megkereslek és beszélgetünk.
Cikkünk írásának pillanatában még zajlik a családon belüli erőszakról szóló vita a Parlamentben. Mi már nem követjük. Nem követjük, mert amit a fideszes parlamenti képviselők művelnek a parlamentben, attól csak hányni tudunk. Itt van pár idézet csemegéül: a kép…..
A legegyszerűbb válasz persze erre az lenne, hogy azért, mert másképp nem jutnak hozzá. A helyzet azonban ennél jóval bonyolultabb – derül ki egy felmérésből. Meglepő eredményre jutottak az escort lányok és klienseik körében felmérést végző kutatók. A legtöbben…..
zsugabubus01 2012.09.06 11:50:41
@barumka: Tudod, mindaz amit írtam, nincs a homlokomra írva.
Átverésben mindkét nemnek van része. Azt hiszem legalább ebben egyetérthetünk.
A ,,mosok, főzök, takarítok"-ért cserébe pedig sztem a másik féltől is elvárható egy-két dolog. És itt most nem arra gondolok, hogy cserébe jól megdolgozod este (bár már ez is valami), és nem is autóra, bundára, stb.
Valamint, hogy ne személyeskedjünk, továbbra is kérdés, hogy vajon milyen lenne egy férfi feje, mit gondolna és hogyan reagálna, ha másnap a nője más férfi ágyába menne? Gondolom nem ,,nyavalyogna".
zsugabubus01 2012.09.07 00:51:10
@eastern sugar: Szinte megfogalmaztad helyettem. Már-már kezdett olyan érzésem lenni, hogy minden leendő barátnő, meglévő pár, társ, élettárs, feleség, mind egy számító ringyó, bezzeg a fizetett kurvák előtt le a kalappal. Itt ugyanis szívesen beszélnek egyesek az okok felsorolásánál a mérlegnek csak az egyik serpenyőjéről, pedig kettő van, és ha folyamatosan csak az egyikbe kerül (és itt nem az anyagi dolgokra gondolok), akkor előbb utóbb billen a mérleg. Az itt kommentelő ,,urak" többsége erről bizony előszeretettel megfeledkezik.
Azt a kérdést már én is feltettem, vajon mit szólnának, ha a barátnő/társ/feleség másnap más férfi ágyába menne, mert pl. kell a változatosság, vagy amit te is írtál, ha mondjuk előző este nem állna fel a farka, vagy fáradt volt az úr, stb... Gondolom, ők is megértőek lennének. Mindenesetre választ nem kaptam rá.
Azért örülök, hogy más felfogásúak is írtak.
zsugabubus01 2012.09.06 09:54:15
@barumka: Én nem kértem soha sem nyaralást, sem bundát, sem kocsit. Nem csak pár hónapig tartom be az ígéretem. Megnézném a férjem/párom/kedvesem fejét milyen lenne, ha másnap más férfi ágyába mennék. Nem nekem szokott fájni a fejem, hanem ők ,,fáradtak". Ja! És hidd el, beszélgetni is lehet velem.
Él és virul az az elképzelés, hogy az ember (értsd: férfi) fiatalabbra és esetleg karcsúbbra "cseréli" már nem annyira fiatal és karcsú feleségét. Elsősorban az ötvenes pasikat szokták ezzel meggyanúsítani, ha már hűtlen, ha már szeretőt tart, akkor az biztos minimum egy…..
zsugabubus01 2012.08.23 21:23:21
@dr. Kóser Malac: Nem. :D Én ötven felé járok. :D:D:D