Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edlen

15 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Városi életünk alatt hozzászokunk, hogy konstans zaj vesz minket körül. Nappal a forgalom és az emberek zaja, éjszaka pedig elektromos eszközeink halk zümmögése és az apró neszek a társaink. Így ritka az, amikor abszolút csöndben találjuk magunkat. Ilyenkor csak saját lépteink, a lélegzetünk és a…..
Van valami megnyugtató abban, amikor az ember egyedül sétál a hóban és a ködben. Sokan nem szeretik a telet, de én nem így vagyok ezzel. Nem zavar a hideg annyira, bár ahogy öregszem, ez egyre kevésbé igaz sajnos. Amikor pedig hó fedi be a teljes tájat, az nagyon gyönyörű tud lenni. A köd is…..
Kvantumfluktuációk Társkeresés 2018.11.09 14:07:11
Iskolás koromban, amikor a Rómeó és Júliához hasonló drámákat elemezgettük, mindig csak nevettem, hogy hogy lehet valaki olyan idióta, hogy megöli magát amiatt, hogy a nő vagy férfi, akit szeret, nem vele van. Totál hülyének gondoltam akkor ezeket a szereplőket, de sajnos az elmúlt években rá…..
Azt hiszem, hogy az életünk arról szól, hogy a felmerülő problémákat hogyan oldjuk meg és hogy miután megoldottuk őket, milyen emberek leszünk. Mert az emberek egy picit azért változnak az életük során. Általában nem a fő jellemzőikben, de apróságokban igen. Az élettapasztalatok rajtunk hagyják a…..
Nem akarom megmondani a tutit arról, hogy mi a legjobb mód a fogyásra és arra, hogy ismét formába kerüljön az ember. Csak a saját történetemet akarom elmondani, hogy velem mi történt. Még gimisként elképesztően vékony voltam. 183 centimhez kb. 75 kiló voltam. Ennek több oka is volt. Az egyik, hogy…..
Kvantumfluktuációk Perseidák 2018.08.18 18:15:20
Volt szerencsém a Perseida raj maximumának a környékén a Mátrában lenni, a Piszkéstetői Obszervatóriumban. Először nem akartam nagyon kimenni este és megnézni őket, de végül az egyik munkatársam is kiment és végül én is úgy döntöttem, hogy megnézem az eget. A hiba az volt, hogy nem vele mentem ki,…..
Hétfőn új résszel folytatódott az HBO sorozata, a Westworld. Alábbi posztunkban, illetve kommentekben spoileresen beszéljük meg a második évad második epizódjának eseményeit...
A magány kivesz valamit az emberből, talán a lélekből öl ki valamit, amit utána vagy nem lehet már visszaszerezni, vagy csak nagyon nehezen. Minél hosszabb a magány ideje, annál mélyebb ez a seb és annál nehezebben gyógyul. Most lesz kilencedik éve hogy szakítottam az utolsó barátnőmmel és azóta…..
Miért utáljuk a gumit? Tegye fel a kezét, aki odavan az óvszerben való szexeléstől, akit nem idegesít, hogy meg kell szakítania a szeretkezés ritmusát, akinek érzésre ugyanolyan, mint natúr, és aki még soha nem mondta, hogy a francba a gumival, most csakazértse. (És még mindig itt…..
Ismét nekifutottam a fényképezésnek: megpróbáltam értékelhető fotókat készíteni az utóbbi pár hónap munkájáról. Nem sikerült. Rengeteget festettem, konvertáltam ugyanis. Sajnos a telefonom továbbra is oldschool stílusban nyomja: tökéletesen alkalmatlan bármi másra a…..
edlen 2015.05.27 14:11:58
\o/
Hátöö... utolsó találkozásunk óta: Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag új évet kívánok. Valamint csészealjtól és egyéb repülő porcelántól mentes Valentin napot. Lassan már itt a Húsvét is, szóval nekiállok megkeresni a tavalyi nyúlogre méltó utódját. ...de addig…..
Dinamó Műhely Mi, Óbuda 2015.04.15 14:00:43
Buda az úri, az elit, Pest a progresszív, az izgalmas, Óbuda egyik sem. Óbudát nem ismeri a kortárs hazai progresszív baloldali ifjúság, már ha nem számítjuk ide a Szigeten eltöltött estéket. Talán éppen azért, mert nem menő, nincsen nyugati előképe. Az élményeitől…..
Nagyon régen nem láttam Frizbit, Hajdú Péter műsorát ugyanis önszántamból nem vagyok hajlandó végignézni, az Index meg van annyira jó fej, hogy nem kötelez rá. A Pataky Attilával ezen a héten készült beszélgetés láttán azonban meginogtam, lehet volna értelme nézni ezt a…..
edlen 2014.12.05 20:12:02
WarhammerFantasy Fantas-X Akták 2014.10.23 19:16:13
Vannak dolgok, amikre nincs magyarázat. Ilyen például Józsi a Mocsárból, vagy az újonnan lendületet vett Warhammer Fantasy Errata neve. Nem vagyok nagy latinos, de tudtommal az "errata" szó javítást, helyesbítést jelent. ...akkor miért rontást hozott?  (UPDATE: Bocs, hogy kivettem a…..
edlen 2014.11.03 20:28:45
A metróra várva az egyik nap felfigyeltem egy csinos, szőke lányra, végigszántottam a tekintetemmel, majd megnéztem valamit a telefonomon. Miközben böngésztem, fél füllel hallottam, hogy egy fickó odalép a lányhoz, zsebkendőt kér tőle, és valamit szövegel neki. Hallható volt,…..
edlen 2014.09.12 14:36:59
@bankvezér: ehehe :-D
Kissé régen frissítettem a blogomat. Mentségemre szóljon, hogy ööö... há' vá'já'má', nincsis mencségem. Nem akartam elaprózni a posztokat, ezért nem adtam életjelet magamról hetek óta, de már extrém hosszúságúra nyúlt a némaságom. ...pedig vannak fejlemények. Szóval,…..
edlen 2014.06.25 21:38:40
\o/
edlen 2014.06.26 20:43:21
...és akkor Miley Cyrus a Ragálypap felkapaszkodott a Wrecking Ballra Ragálygolyódobóra, és rohamot vezényelt a patkányhordának a törpék és elfek egyesített hadereje ellen. Kicsit szúrta az ülepét a sok tüske. A májusi hosszú hétvége egy 2000 vs. 1000+1000 pontos meccset…..
edlen 2014.05.07 00:17:28
@StyxWar: ennél mi lehetne jobb? :-)
A második mérkőzés ezen a napsütéses, virágillatú tavaszi délutánon egy rövid, 1500 pontos Dark Elf kontra High Elf csata volt. (Az első csatáról ITT olvashatsz.) Puszti nagyon hasonló sereget hozott, mint legutóbb, amikor lemosott a pályáról. Most fordult a kocka. 1500 pont Dark…..
Ha minden igaz, ma a Sasfészekben nagy warhammer-nap lesz, így nagyon készültem arra, hogy élesben is bevetem az új figuráimat. Napok óta minden szabad percem a bitzek felett töltöttem, mégsem jutottam szinte semmire. Ez egyrészt abból adódik, hogy egy csiga is gyorsabban szalad, mint…..
Nem, nem váltottam hirtelen témát, továbbra is Warhammer Fantasyről beszélek. Csak összeraktam a skaven clanrat csapatot és azt vettem észre, hogy nem lehet ám csak úgy hűbelebalázs módjára felragasztani a fegyvertartó kezüket a nekünk tetsző pózba. Ugyanis a talpak olyan kicsik,…..
edlen 2014.05.04 19:02:14
@StyxWar: Tedd azt, ugyanis ez az volt! :-)
edlen 2014.04.26 19:41:12
WarhammerFantasy A Nyúlon túl... 2014.04.21 11:01:57
Először is: Boldog Húsvéti ünnepet kívánok mindenkinek, aki ezt ünnepli. Jómagam néhány kisebb-nagyobb sokk kiheverésével töltöm ezt a pár napot, amin nem segít, hogy hetek óta (a sasfészki meeting óta) nem tudtam lejátszani egy icipici csatát se. Lassan elvonási tüneteim…..
A ritkább blogbejegyzések oka, hogy mostanában főleg a seregem festésével foglalkozok. A Silver Helmek (lovak plusz lovasok) és a Swordmasterek, az RBT és a legénysége már majdnem kész, a Pofátlan Varázsló szintén. A Phoenix Guard egységem megmenekült a lemosótól. (Azért…..
WarhammerFantasy Első skavenjeim 2013.12.06 13:14:39
Az utóbbi két maratoni poszt (Demonológia és Ulthuan) után ma kicsit pihizek. Nomeg a vasárnapi GameDay-ére is készülök. Itt van a nyakunkon! Remélem Nurgle Papa addig nem dönt le a lábamról valami takonykórral. Addig bemutatom a legelső öt skavenem, akiken a festést…..
Mi különböztet meg minket az állatoktól? Ez az a kérdés, ami már ősidők óta foglalkoztatja az embereket. Tudósok, költők, filozófusok gondolkodtak ezen már az emberiség hajnala óta, de a válasz nem tűnik biztosnak. Eszközhasználat? Vannak olyan állatok, amik használnak egyszerű tárgyakat. A beszéd?…..