Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AKI

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utóbbi időben csönd honolt az EVM körül. Én nem nagyon mutattam már be tőlük játékokat, ami mondjuk nem nagyon meglepő, hiszen jószerivel már csak mindenféle blőd szimulátort forgalmaznak, illetve a boltokból is egyre inkább eltűnnek a portékáik. Ma betértem egy 576 kB boltba…..
...de csak egy perc múlva. Ennyi idő még pont elég arra, hogy kitegyek egy ilyen videót. :) Egy perc múlva kampánycsend-sértőnek fog minősülni a blogom... de sajnos én már arról nem tehetek, hogy éjfélt ütött az óra. Perelje be az OVB az időszámítást :)…..
Még mindig nem nagyon fogom fel, mik ezek a modok, attól függetlenül tetszik és köszönöm a készítőknek munkát :)  ..
Kellemes húsvéti ünnepeket,valamint hosszú és eredményes életet kívánok ezzel a videóval   ..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Mig tart a szünet + mielőtt bemutatnám, úgy döntöttem, hogy felteszem a végigjátszását a Secret Files of Tunguska-nak a youtube-ra. Meg van az oka, hogy pont ezt a játékot választottam, de azt majd később osztom meg veletek. Akit érdekel, az nézzen fel a youtube-os profilomra, addig…..
Ez tényleg nem valami vicc! A Stellar Stone bejelentette, hogy készül a Big Rigs Online (multis) változata! A cégnek van öniróniája, mert ugyebár ez a cég adta ki a mindenütt (jogosan) legrosszabb játéknak titulált Big Rigs-et. Érdekességképpen a cég többi játéka itt…..
AKI 2008.10.31 13:49:04
Üdv mindenkinek! Na elkezdődött újra a suli,mindenki nagyon boldog,hogy ismét jó sok napig egy marha nehéz táskát kell majd magával cipelnie és aztán dolgozatot írnia vagy felelnie!Én nem vagyok boldog emiatt és ha ti sem,akkor nézzétek meg a legújabb XBox 360 kalandot,mely oly…..
Üdv mindenkinek!Egy jó barátom közreműködésével végre bátran kijelenthetem,hogy a legújabb Alone in the Dark játékot fogom nektek következő alkalommal bemutatni!Remélem addig is izgultok,hogy mi lesz a kis XBox 360 sorsa! ;)..
Sziasztok! Igen,sajnos megint egy újabb késést kell bejelentenem,amire sajnos én sem vagyok büszke,de a dolgok így jöttek nálam össze.A gépemet újratelepítés érte és újra be kell szereznem a videóvágó programomat,valamint jövő héten szinte alíg-alíg leszek itthon,ezért nem…..
Múltkori akciót összefoglalja a videó elején, úgyhogy én nem foglalom össze. Azonban nem semmi, hogy a videónak van magyar vonatkozása! Bővebb infó BenyoBoy-nak hála itt! Nagy gratula!   ..
Lennox újra bebizonítja, hogy vágási technikája veszettül nem semmi! Köszönöm neki!  ..
Azt hiszem, ehhez nem kell mit hozzáfűzni :P DJ Sanyee küldte ezt a remek képkockát a Rome TW-ből Ez a hétvége az e-mailek olvasásával/megválaszolásával telik, 145 még hátravan.....
AKI 2008.05.25 07:01:13
A Shogo sorozat készítőjének új videója: "készítettem egy videót,aminél a nézők szavazhatnak,hogy legközelebb milyen játékot mutassak be.Ha gondolod,gyere te is,nézd meg és hagyj egy kommentet szavazatként.Igaz a videó YouTube-on van,de szavazni csak a blogunkon lehet.Címe:…..
Az a legjobb,amikor a pilóta kiugrik a repülőből téged meg otthagy... Reactortól idézetek(youtube):"A Quake 3 Arena is multiplayer játék, érdekes módon a gépi ellenfelek ott 1000× ilyen okosak.Jaaa, és az 1999-ces játék. ""[...] Hacsak nem az ellenséges…..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
AKI 2008.04.22 19:10:11
Íme itt az utolsó Shogo videó.Lezárás,értékelés,stb. Jó szórakozást hozzá! ..
Rossz PC Juniorok Shogo MAD 4 2008.04.13 22:06:00
de mien jó lenne ha filccel EMO haja lenne Mr. X-nek? :D..
AKI 2008.04.14 21:04:06
Gondoltam felteszem ezt a videómat,nehogy véletlenül az a pletyka kezdje el kerülgetni a blogot,hogy meghaltam. ;) ..
Valahol egy Wanted Guns pályán találta ezt András. Ez valami rezignációm utáni pályán lehet. De tényleg végig akarom vinni idén. És ezt még Irvine Kinneas küldte régebben..
Az utolsó Shogo videó előzetese! A dolgok új fordulatot vesznek... ..
AKI 2008.03.24 22:17:51
BenyoBoy (aki többek közt a Metalt és a Scooter Pro-t adta anno) a youtube-on egy érdekes kommentet írt. Hol a mellbimbója és a köldöke?És tényleg! Hogy nem tűnt ez fel nekem? Itt az Akimbo borítója! A múltkori videóm után sokan követelték a vöröshagymakrém maradék…..