Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wizes1

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami logikus, hiszen a propaganda a kormány egyetlen sikerágazata, az ország meg majd csak elműködget magától...
Kiszivárgott az Európai Unió Csalásügyi Hivatalának (OLAF) jelentése a Tiborcz-féle LED-világítási projektről. Az derült ki, hogy lophattak, nem is keveset. Ráadásul szervezetten. Azt már mi tesszük hozzá: kizárt, hogy erről az após, Orbán, semmi nem tudott volna... Az Európai Unió csalás elleni…..
wizes1 2018.02.07 14:43:06
@Rettegek mert ballib vagyok: sorold, mit lopott!
Az állampárt a bizonyság arra: az kiabál a leghangosabban, akinek a háza ég. Most épp - még mindig - Botkára szálltak rá, követelve a vagyonosodása feltárását. Helyes, szívesen olvasnánk arról is, miként a narancslovagokéról...
wizes1 2017.07.11 10:14:51
szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&o=heti_tema_2012_10_02__EVr5

Lerántjuk a leplet a valós államadósságról,
avagy Orbán adósság hazugsága!

",,,Nézzük a számokat! 1989-ben a rendszerváltáskor az államadósság mintegy 1000 milliárd forint volt. Ma 22000 milliárd. El lehet hát mondani, hogy évenként nagyjából 1000 milliárd forinttal nőt a Magyarország adóssága. Nos, ha mindez úgy történt volna, hogy a 22000-ből az adott kormányok más-más mértékben növelték volna az adósságot, akkor lehetne ujjal mutogatni, hogy melyik kormány a hibás. DE! Micsoda meglepetés! Az államadósság szinte minden évben egyenlő mértékben nőtt kb. 1000 milliárddal. Az első Orbán kormány például 6000 milliárddal vette át és 10000 milliárddal adta tovább az adósságot. Tehát ők is hozzátették a maguk 4000 milliárdját négy év alatt. 2010-ben a második Orbán kormánynak Bajnaiék 20000 milliárddal adták át az adósságot. Mi történt az elmúlt két év alatt? Na mi? Az Orbán kormány 2 év alatt – minő csoda – 2 milliárddal növelte az adósságot, mely jelenleg 22000 milliárd forint. ... "
wizes1 2017.07.11 10:18:32
@wizes1: Azt kifelejtik: 2006 és 10 között a fidesz által hazudott államcsőd alatt kb 6x azaz hatszorosára nőtt az MNB deviza tartaléka.
Szép kis csőd!
Fidesz bemosta ebbena témában is a hazugságokat a fidesz vakhitű agyhalottjaiba akik ezeket a hazugságokat szajkózzák.
A lepra ellenzék meg nem tesz semmit ennek és sok más , beégett a hazugságnak leleplezésére.
Ha eddig esetleg bárki is szégyenkezett volna amiatt, mert volt egy olyan érzése, hogy a magyar kormány és az általa gründolt cselédmédia a tenyerét dörzsöli, valahányszor egy fanatikus barom felrobbantja magát Nyugat-Európában, most már ne nagyon korholja magát. Már az is szép volt, hogy pár…..
Magyarország az elmúlt fél évben tudatosan provokált lázadást az európai politikában, ám úgy tűnik, egyedül maradt a harcával. A mai döntés nyomán az Európai Parlament elkezdi vizsgálni, hogy tiszteletben tartják-e az európai alapjogokat Magyarországon. Sajtóadatbázisunk alapján bemutatjuk, mi…..
wizes1 2017.05.18 05:40:45
@MaxVal BircaMan HJCD: Ostoba!
Bújj már ki Ondó Vigyor seggéből!
Lengyel László, akit fordított Cassandrának szokás hívni, mert minden jóslatának éppen az ellenkezője történik meg, súlyosat hibázott. Emberileg, erkölcsileg és politikailag is. Azt hitte, ez még a kilencvenes évek szoci világa, ahol majd ő elmutyizgat, elkavarhat. Bukása legyen okulás minden…..
A rendszerváltást követő néhány év rémálom volt a magyar társadalom számára, pedig 1994-ben közel kerültünk a teljes összeomláshoz. Megfelelő gazdaságpolitikai lépésekkel sikerült kirángatni a magyar gazdaságot a gödörből, a '90-es évek végén pedig sokan már…..
1. Rég nem gyalázta így meg 56 emlékét regnáló kormány Bár a tíz évvel ezelőtti zavargások szakszerűtlen és brutális kezelése eddig elsőséget élvezett ezen a téren, azt hiszem most sikerült überelni. kép innen Miután már uniós tagállamként önként és dalolva visszatértek az orosz befolyás…..
wizes1 2016.10.25 10:00:53
@Tenyekeslogika23: A politikusok kommunikációja és minden ami történik, az a médián keresztül jön át. Ha a szomszédtól hallom akkor ő hallotta- olvasta a médiában .
Szóval ezt a fidesz észrevette 2002-ben és ami a röhej: ellenzékben épített ki a birodalmat ami szintén utal a szocibanda elképesztő impotenciájára.
wizes1 2016.10.25 10:29:28
@Ballib cenzúrázók réme 18:
2006-os állampucsot Vona nyilvános köztévében magára vállalta és elmondta hogy a fidesz bíztatására csinálták a balhét.
A balfasz ellenzék mikor kéri ki a Betlennel reggel az Öszsztüzet és benne a Vona interjút?
Mert hülyék, idióták, tesze-tosza leprák!
Egy kis segítség:
www.fovarosi-hirhatar.hu/hir/vona-bevallalta-a-teveostromot
Tragédia ahogy az ellenzék elmegy a legnagyobb fideszgazemberségek mellett és magukra húzzák a balhét, pedig csak a fidesz hazudik szokás szerint amit ők követtek el azt kenik a másikra.

Itt egy szemtanu nyilatkozata::
"Sokan hivatkoznak arra: miért hagyta védtelenül egy sereg jól felkészült rendőr a TV székháznál beszorított társaikat amikor csak két utcasarokkal arrébb állomásoztak?"

Azért, mert NEM hagyta.
Benyomultak a térre, de a tömeg a székház falához szorította és LEFEGYVEREZTE az osztagot.
Feszült, drámai percek voltak.
Aztán visszaadták a fegyvereiket és elmehettek.
Utána azt a parancsot kapták a rendőrök, hogy az erősítés megérkezéséig ne tegyenek semmit.
Utána pedig kiszorították a tömeget a térről.

Csak erről nem beszélnek a jobboldali hugyosforradalmárok és védőik élén a fideszmaffiával.."
wizes1 2016.10.25 10:30:11
@wizes1: És még egy a fideszhívő agyhalottaknak:

"Miért sérült meg 386 rendőr, - köztük többen súlyosan,- szemben a kb 250 hugyosforradalmárral, akik autókat, épületeket, kukákat gyújtogattak, barrikádokat emeltek, kőostromot zúdítottak a rendőrőkre, TV székházat felgyújtották szétlopták mrd-os kárt okozva?
Élő TV felvételek - sőt vannak rádió felvételek is,- garmadája bizonyítja, és megy a KUSS.
Tud arra válaszolni valaki a fidesz két hétig elitélte a randalírozást, - Nyitrai éles lőszerrel lövetett volna,- majd hirtelen amikor a jobbik elkezdte a kormányt támadni akkor miért fordult a fidesz, ezt is ellopta a jobbiktól!!
A Wikileaks szerint,- erre bizonyítékok vannak, fényképekkel,- az egészet a székháztolvaj szervezte a futballhulligánokat bevonva csak a debil, balfasz, impotens ellenzék nem tudta és a mai napig nem tudja kezelni a helyzetet miért hazudik a fidesz napi 36 órában ebben a témában ?
OV miért is menekült el a 1 órás okt. 23.i lázító beszéde után páncélautóval a hídlábtól, ahol előre megírták: nem szabadna engedélyezni a fidesz összejövetelét, mert stratégiai központ?
Lehet folytatni...
És tele bizonyítékkal, hogy a fidesz és pápája nyakig benne a mocsokban, erre az ország akkori miniszterelnöke kussol, nem nyomja vissza a hazugságokat, na hát ez a legékesebb bizonyítéka politikai alkalmatlanságának."
Ha mindig is érdekelt, hogy milyen, amikor direktbe a kormány vagy egy párt íratja a cikkeket az érdekkörébe tartozó médiafelületeken, akkor az idei október 23-i megemlékezéseknél nincs is jobb alkalom ennek az illusztrálására. Az ATV szúrta ki, hogy az Origo már 17:05-kor kiélesített egy cikket a…..
wizes1 2016.10.25 09:26:38
@Tibi !: Az a probema ez valszin nem igaz, persze az igaz van rengeteg bullshit válasz, de az hogy többen vannak mögötte és többen használják uazt a nikket az igaz. hírkeresők és egyéb bloggyűjtőket használva
Orbán Viktor ott lesz a magyar válogatott első franciaországi mérkőzésén június 14-én. Azt azonban cáfolni igyekezett, hogy az Eb miatt rendelték el a szokásosnál hamarabb a parlamenti nyári szünetet. Mint ahogy fogalmazott: „Szezont a fazonnal nem szabad összekeverni, előbb a munka, aztán a…..
Ha meg kéne mondanom, ki a legszomorúbb magyar politikus az EP-választás estéjén, mindenképpen Horváth Csabára esne a választásom. A budapesti eredmények alapján ugyanis nem az MSZP a Fidesz fő kihívója a fővárosban, a DK és az Együtt-PM is több szavazatot szerzett vasárnap,…..
wizes1 2014.05.26 07:41:42
Vasárnap este fél tíz felé úgy látszik, az MSZP lesz a nagy vesztese az EP-választásnak, aminél jobb hír aligha jöhetne a baloldalról. Az MSZP régóta, legkésőbb 2004 óta megérett a bukásra, de Mesterházy elnöksége alatt minden padlót átszakított politikai vonzerőben és…..
Proszektúra Olimpia Felcsúton 2014.05.22 12:04:14
Nem tudok másra gondolni, mint hogy Orbán Viktor alighanem néhány féldeci akácmézes pálinka elfogyasztása után mondhatott olyasmit, hogy az EU a bűnözők jogait védi az áldozatokéval szemben. Csakis ez lehet a mentsége egy jogot végzett államférfinak, amikor ilyeneket szövegelt,…..
wizes1 2014.05.22 14:33:20
@kovi1970:

A baloldalt a saját született degeneráltságuk akadályozza meg, hogy a fideszbe visszagyűrje a hazugságaikat.
Jó érzés volt azt a magyar sikert látni, hogy Obama elnök a magyar sikercég, a Prezi vezetőjét fogadta. Árvai Péter azért részesült az elismerésben, mert cége támogatja az elnök oktatási kezdeményezését. Az Apple-höz és a Microsoft-hoz hasonlóan ingyen hozzáférést ad…..
A száraz, semmitmondó közvélemény-kutatásoktól megkérgesedett lelkünk következtében manapság már ritkán kapjuk fel a fejünket egy-egy eredmény láttán, tegnap a Tárkinak azonban úgy tűnik mégiscsak sikerült felkavarnia a leülepedett iszapot a poshadt politikai állóvíz…..
Örülünk, Vincent? Lejt a pálya 2014.02.18 21:56:37
A közvélemény-kutatók szerint a Fidesz jelentős előnnyel vág neki a 2014. áprilisi országgyűlési választásnak. „Úgy fair, hogy a választások előtt több mint egy évvel minden részletszabályt mindenki pontosan ismerhessen” — mondta 2012 júliusában Orbán Viktor, de aztán…..
wizes1 2014.02.19 05:31:33
@Orbithu: jajjjjj!!!!
A valóság. Ész nélkül megyünk a vágóhídra. ..
wizes1 2014.02.15 11:58:49
@Doberdo: remélem, ráomlik és maga alá temeti!!
Egyre gátlástalanabb a kormányzati sikerpropaganda. Salgótarjánban egy építés előtt álló projekt látványterveit reklámozzák narancssárga plakátokon. Budapesten pedig az évek óta csúszó, félkész projektet hazudják sikernek. Az "Együtt fejlődünk" oldal ugyanis a következő…..
Nem szeretném, ha az a vád érne, hogy el kívánom terelni a figyelmet Simon Gáborról és más hasonló igen fontos napi történésekről, mint például arról a nagyszerű, örvendetes hírről, hogy a Magyar Csapat tagjainak létszáma egyre jobban közelít a százezer felé. De Boros Imre…..
Szar lehet a Heti Válasznál dolgozni, de most minden viccet félretéve. Mire ideológiailag megfelelően képzett lesz az ember, a főnök eladja a fél országot az oroszoknak, és lehet felvenni a szekrényben porosodó, molyrágta munkásőrkabátot, megtisztogatni a sarlós-kalapácsos…..
wizes1 2014.02.10 09:22:06
@falomb: az előző rendszerben elgallgattak, de nem hamisítottak, pláne nem hazudtak ennyit.
fideszmédia: hazudni, hazudni, hazudni, a szart csokira fényezni.
A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége nem hajlandó kupeckedni Orbánnal Gábriel arkangyal ügyében, nem húny szemet a kormányzati "emlékezetpolitika" tendenciózus hazugságai fölött, és ma úgy döntött, hogy távol tartja magát a kormány "Holokauszt 2014"…..
wizes1 2014.02.10 04:53:50
@a-kjudíit: aham.