Regisztráció Blogot indítok
Adatok
barnade

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL meglehetősen barátságtalan húzással holnap este 21:30-ra betette A Fal második adását (amiről ugye, azt  mondták, majd csak tavasszal jön), hogy a TV2 új sorozatának, a Korhatáros szerelemnek kicsit alávágjon - mindezt azért, mert a TV2 lenyúlta a formátumot és Piramis címen saját verziót…..
Elégedett a TV2 az Áll az alku teljesítményével, úgyhogy folytatják a műsort, olvasható a csatorna pénteken kiadott közleményében. Mint írják szerződést hosszabbítanak Gundel Takács Gáborral, aki 2018-ban is marad a táskás műsor házigazdája. ..
barnade 2017.11.26 15:40:21
@psbm: ezzel a nenyisskimert nagyvannálam résszel egyetértek, elég idegesítő. Jobban is szeretem az olyan játékosokat, akik deklaráltan ellenzik az ilyeneket, és csak nyitnak.
Magát a játékot viszont szeretem. Legalább annyira szerencsejáték, mint a póker. Nem az az izgalmas benne hogy hogy nyílnak a táskák, hanem hogy az adott körben mi a helyzet, mer-e megállni, vagy blöfföl, továbbmegy, elveszt mindent.
Az RTL Klub vette meg A Fal (The Wall) című vetélkedő licenszét, amit eddig az Egyesült Államokban, Franciaországban, Spanyolországban és Németországban mutattak be, elég jó számokkal. A vetélkedőt nem túl nagy meglepetésre Sebestyén Balázs vezeti majd. A Fal ötletét LeBron James kosárlabdázó cége…..
barnade 2017.09.25 15:45:14
@slowmotion: Nekem gyanúsan igazi labdák azok. Néha látszik is, hogy megremeg a plexi ahogy esnek le a labdák
Ez pár perccel ezelőtti kép, a lila felirat Fidesz-naracssárgra váltott, hoppácsak. UPDATE: a tumbler jelezte, hogy öt napja "koncepciózus színváltás történik" (nem magyarázza el, ez mit takar, de segítünk a felkészült mikrobloggernek, mert a kommentelőink rendesek: a Híradó…..
barnade 2015.03.19 08:58:30
@sixx: Való igaz, hogy elég sokszor lilában maradt, de a Ma reggel 13-ig tartott (!!) de tisztán emlékszek rá hogy volt narancssárga a felirat is, pl valamelyik stúdióbeszélgetés alatt. Sőt volt hogy bentmaradt az első 1-2 hírig a Híradóban is narancssárgában.
barnade 2015.03.19 09:00:14
@barnade: Viszont aznap a Ma este már konzekvensen sötétkék volt.
barnade 2015.03.19 09:46:45
@sixx: a pina miatt már megérte :D
A Rising Star fináléja akkor sem alakulhatott volna izgalmasabban, ha a szerkesztők egy előre megírt forgatókönyvből dolgoznak: Peter Sramek az első körben egy százalékkal verte Alfrédot, majd a másodikban, Czibi Norbert előadásának utolsó másodpercében egyszerre járta meg a…..
barnade 2015.02.16 10:20:50
@Loós Gyula: volt már olyan helyzet a verseny során, ahol majdnem ugyanígy holtverseny alakult ki, (csak hogy-hogynem ott is az utolsó pillanatban ugrott egyet a számláló) szóval persze hogy fel voltak rá készülve szép kis animációval meg mindennel
barnade 2015.02.16 11:55:10
@véleményM: Viszont számolni kell a szavazatok feldolgozásával is. Annak is be kell érkeznie időben és meg is kell jelennie valahogy. Ez kb olyan, mintha ráírnál facebookon valakire aki ott ül melletted. Ő sem azonnal kapja meg az üzenetedet
Mindezt Ördög Nóra a Rising Star műsorvezetője, és Ökrös Gergely, a TV2 Csoport kreatív vezetője jelentette be ma reggel a Mokkában. A fal mostantól csak 75 százaléktól emelkedik fel, a négy zsűritag szavazata viszont továbbra is csak 7-7 százalékot ér, így a nézők szerepe…..
barnade 2015.01.16 15:24:22
@Bambano: 70
A Bors mai cikke teszi fel a kérdést, majd meg is válaszolja: igencsak. Mert hát A versenyzők egy tanteremhez hasonlóan berendezett főzőstúdióban főznek, a feladatok után a védettséget élvező játékost a galériára küldik a zsűritagok, akik az előtérben állva beszélik meg,…..
Tegnap megtörtént az idei év első nagy sztárigazolása, és most nem a Gera Zoltán visszatér a Fradiba című történetre gondolok, hanem arra, hogy Ördög Nóra, az RTL Klub egyik arca pár kerülettel arrébb tette át a székhelyét, és mától a TV2-t erősíti. Kicsit megborult a…..
A Google Street View alkalmazása frissítette a Szegeden készült képeit. Az átállás nem ment rögtön, észrevettük, hogy párhuzamosan elérhetőek a 2011-2012-ben készült képek, és a 2013-as nyári képek is. Néha a két idősíkot csak egy lépés választotta el egymástól, ám a…..
barnade 2014.05.08 17:26:40
@ex-dr. vuk: Nem tűntek el, sőt, több is lett
barnade 2014.05.12 11:40:09
@ex-dr. vuk: nem lesz autómentes
A TV2 új énekes tehetségkutatója, amiben egy app segítségével a nézők döntik el, ki jut tovább, és ki mehet haza sírva, azaz a Rising Star pompás eredmnénnyel nyitott a portugál tévében. A vasárnap este fél 10-es, nekünk meglehetősen későinek ható, de arrafelé tök…..
barnade 2014.05.08 18:10:31
@spontan: Megoldják, mint az Eurovision-on idén. Van mobilapp, lehet benne szavazni az országokra - ha összekötötted PayPal-lel.
A kérdést úgy kellene feltenni, hogy szabad-e járművel valamilyen úton haladva ott keresztezni egy másik utat, ahol gyalogos-átkelőhelyet jelöltek ki? Vagy szabad-e ott kikanyarodni egy útra? A közkeletű válasz erre, hogy természetesen nem. Mert hogy nézne ki, meg veszélyes. A…..
A TV2 újabb olyan nemzetközi formátumot vett meg, amitől sokat várnak: a Rising Star után a BOOM! című vetélkedőét, amit persze hogy BUMM! néven fognak forgalmazni. A licencjogokat a Keshet International adta el a TV2-nek és a VTM nevű belga tévének. Korábban a spanyolok, a…..
barnade 2014.04.11 12:05:15
Majdnem egy évig szabadon randalírozhattak az autósok a gyalogos- kerékpáros övezetben a Dugonics téren. A város a hosszas semmittevés után megelégelte ezt, és megszüntette a gyalogos- kerékpáros övezetet. Autózni immár szabad, de megállni nem. Biciklivel sem. Mi volt a…..
Az izraeli tévék az elmúlt években olyan mennyiségben kezdték el termelni a jobbnál jobb formátumokat, hogy ihaj, a Terápia, a Társas játék, a Homeland, a Szerelem a láthatáron vagy Az ének iskolája a magyar nézők előtt sem ismeretlen, és ez tényleg csak a jéghegy csúcsa. Az…..
barnade 2013.10.11 15:21:00
@Hoppácska: Pihentetik a formátumot. Nem is baj, ráfért. Aztán ki tudja.
Több, bicikliseket is érintő forgalmirend-változás lépett életbe a városban, persze ezek nagyobb részéről nem tájékoztatták a kerékpárral közlekedőket. Túrás, szilánkok, gázolás és eltűnt kerékpártározó... Nézzük őket sorban. Dóm tér, Oskola utca, Somogyi utca A…..
Jó, értjük, a Nagytétényi útról nézve Debrecen is csak egy nagyobb vidéki tanya ( villamossal, baszki!), az ország határán túl meg város már nem nagyon van Moszkváig. Ezért lett a Fókuszban Marosvásárhelyből, a 154 000 fős megyeszékhelyből erdélyi kisfalu (sic!). Itt a…..
Lassan elkészül a Szőreg-Törökkanizsa kerékpáros kalandútvonal első, Szőreg és Tiszasziget közti szakasza. Több mint 460 millió forintunkba kerül a létesítmény, amivel nem tudjuk kik járnak jól, de az biztos, hogy már megint nem a kerékpárosok. Hullámzás és kacskaringó,…..
Van az a pont, amikor egy műsort nézve az ember kezdi magát kényelmetlenül érezni a képernyő előtt. Jó esetben erre minél később kerül sor (a Marslakóknál meg a lehető leghamarabb), sajnos a The Voice harmadik adásában úgy négy perc kellett hozzá. Ami, ahhoz képest, hogy még…..
November 5-én este hétkor indítja útjára az RTL Klub új vetélkedőjét, a Kódot, amit természetesen a csatorna fregoliembere, Sebestyén Balázs vezet majd, és egy nem túl sikeres holland formátum átdolgozása. Az RTL Klub nyáron nagyon titkolta, milyen műsorról van szó, de mi…..