Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A cserkész

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző cikkünkben már bemutattuk a Wolfram Alpha Facebook elemző alkalmazását, ami most újabb praktikákkal gazdagodott, és még színesebb képet ad szociális hálónkról. Az első frissítés a vizualizációban történt, ahol a kapcsolatok már aszerint színeződnek (1.kép), hogy…..
   Mostanában, hogy Shadow segítségével (én "idézőjelbe" tenném azt a szót, mert annyit segít, mint a KáDNéP, ami nem sok, valljuk be... - Meguntad az életed?) nagykoalícióban kormányzok, észrevettem, hogy mennyire igénylem mások manipulálását. Nélküle sosem tapasztaltam ilyesmit (Nem, mert Sithis…..
Valószínűleg nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy valamennyi idegrendszeri formáció közül messze a szinapszis a legnépszerűbb mind a tudományos, mind a hétköznapi életben. Nem véletlenül. Jellegzetes, könnyen felismerhető formája és látványos összetettsége folytán szinte…..
Egyesek szerint az Általános Isten definíciója egyenlő magával az istenhittel. Ezt a hamis vélekedést cáfolom kiegészítéseimmel és innentől már tudhatjuk is, hogy mi Isten, mi az Általános Isten. Annie Wood Besant (1847-1933) ”Eddig…..
A cserkész 2014.02.03 12:28:14
Thomas Szász magyar származású amerikai pszichiáter írta: Ha te szólsz Istenhez, imádkozol; ha Isten szól hozzád; skizofrén vagy. A bibliai Isten, akármilyen megdöbbentő és sokkoló, sajnos csak néhány ókori skizofrén, paranoiás vagy súlyosan lelki beteg ember víziójából,…..
Örülünk, Vincent? Placebopátia 2013.05.06 00:48:00
Akárcsak az előző írás, eredetileg ez is a kornyezetvedelem.co.hu számára készült; a korábbiak jobb oldalsávunkból érhetők el. A homeopátia (avagy hasonszenvi gyógymód) a XVIII. században élt Samuel Hahnemann (1755–1843) találmánya, napjainkig az úgynevezett „alternatív…..
Ez a Zeitgeist c. film egyik állítása. Ebben azt állítják és bizonyítják is - ami sokunknak és persze egyre többünknek nem újdonság - hogy a keresztény vallás majdnem teljes egészében plagizálás, tehát egy nagy átverés. Ez sajnos a megdöbbentő igazság. A film egy az egyben rámutat és be is…..
A Biblia köti saját istenének kezét... Gábriel arkangyal szélvészként zúgott a második mennyországnak is nevezett Pokol felé, melynek kapuját elállták a gonosz angyalok, démonok és olyan fertelmes teremtmények, melyeket talán még Ezékiel próféta sem tudott volna kellő…..
A cserkész 2012.11.13 16:25:14
Ez az írás elsősorban IGe Általános Isten definíciójának cáfolataként jött létre. Mit is tudunk Istenről ,a vallások bibliográfiáin kívül?  Nos a "téma" engem is foglalkoztatott egy ideje ,így hát az alábbi írás: 6 és fél évnyi aktív kutatás és viták…..