Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Misi45

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután megtudtuk, hogy a Fidesz frakcióvezetője, az V. kerület polgármestere külön szobrot állíttatott kedvenc bulvárlapjának az őt az elmúlt évben 66 píár-cikkben népszerűsítő Blikknek, nem maradhattunk restek. Sajnos ahhoz muníciónk, hogy magát szobrot a helyes irányba…..
Misi45 2012.10.07 17:22:23
Giro-Szász András pénteken Az este műsorában helyretette a zúgolódó pedagógusokat! Ezt mondta: "Amikor nagy vihar van a tengeren, akkor azt is értékelni kell tudni, hogyha valaki kikötőbe vezet minket! Nem biztos, hogy éppen konyakot kell rendelni!" Igaza van! Mit elégedetlenkednek…..
Igen, az emberek nagy többsége a telefon seggébe suttogja a szerelmes üzeneteket. X-Faktor - Telenor koprodukció, gratula.  ..
Misi45 2012.10.07 17:17:34
Már annyira érdekelt a téma, hogy úgy döntöttem, kipróbálom a dolgot. Mivel pár helyen lejött a festék a motorházról, a kövek miatt, nem bírtam ellenállni a kísértésnek,  és megérdeklődtem mégis mennyi lenne lekarbonoztatni a kocsim motorháztetejét.Egy Seat Leonról van…..
Úgy döntöttem, létrehozok egy blogot, megosztom gondolataim a témával kapcsolatban. Autófóliázás..... Egyre népszerűbb a cucc. Egyre több a matt fekete kocsi. Tegnap is mentem a Lánchídnál, a Clark Ádám téren, az alagútból egy matt fekete Porsche fordult ki. Egyből levágtam,…..