Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babérlevél

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szerelem próbája az idő és a távolság. A szlavóniai Slavonski Brodhoz tartozó Slavonski Varoš faluban fészkelő egyik gólyapár tojójának a bal szárnyát húsz évvel ezelőtt egy olasz vadász megsebezte, ezért a madár az őszi afrikai vándorlásra képtelenné vált. A Malena…..
babérlevél 2013.03.31 17:18:55
Havas Henrik hetekig hiányzott az ATV Tabu és a Civil a pályán műsoraiból és a Klubrádióban is helyettesítették, ám az okokról eddig nem lehetett tudni semmit. A Tanár úr szombaton a Klubrádió Klubdélelőtt című műsorában nyilatkozott először arról, hogy miért kellett…..
Random Autista kisgyerek dobol 2013.01.02 01:02:10
Ez a kisfickó a videó leírása alapján autista, és olyat dobol egy mosógépen, hogy az agyadat eldobod! ..
babérlevél 2013.01.02 08:03:42
Csütörtökön, 21 éves korában elhunyt a Paks fiatal tehetsége, Morgen Ferdinánd. A Sportklub Tv anyagából kiderül, mi baja volt a szívével, illetve láthatunnk tőle sok szép megmozdulást. ..
Egész szerdán a dalait hallgattam, és azokat mutogattam a kollégáimnak. Nagyon megérintett a halála. Eszembe jutott a "Pepita lemez", rákerestem a számokra: a "Mézízű gyermekkorom idején" is rajta van ezen az albumon. Meghallgattam szerdán többször, tegnap is, és ma is: ez a magyar…..
..
babérlevél 2012.10.18 09:57:21
..
babérlevél 2012.09.17 12:08:44
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre.   Drága nagymamám lebénult bal oldalára, az idegosztályról a krónikus…..
babérlevél 2012.08.23 15:28:27
Szomorú történet, de azt hiszem az ország bármely környékéről írhatnánk - a kórházak nagy többségében ugyanez zajlik. Persze biztosan léteznek olyan osztályok, ahol nem ennyire éles a helyzet .. de szinte mindenhol ez a jellemző: 50 beteg és két nővér. Személyes tapasztalatból mondom, hogy ha a nővérke kicsit meggondolná /eltervezné, hogy mikor mit csinál, hova megy, melyik beteghez megy stb, -akkor nem kéne feleslegesen "üres kézzel" 10km-t megtennie hanem mondjuk kijönne 5-ből. Elhiszem, hogy nem a legjobb munka és szar a fizetés; de azt is tudom, hogy az alap dolgokon kívül (reggeli hőmérőzés, vérnyomásmérést általában a kis gyakornok csinálja; a gyógyszert kiosztja a nővér, utána látom ebédnél (ha nem csengetek) amikor odarakja az asztalra a tálcát és van rá fél órám, hogy megegyem mert akkor elviszik; ja reggel van egy vizit meg délután; és ennyi.) Nem, nem jön segíteni enni, nem jön be - csak akkor ha csengetek de akkor már csúnyán néz hogy mit akarok; szóval összefoglalva: ha ÉN megcsinálom amit kell, tehát eszem, felkelek, sétálok és próbálok erőre kapni, és ha hazamegyek minél előbb az azért van mert én saját magam tettem. A nővéri segítség egy nagy nulla. De persze a pénzt elteszik (ők is) Az öregeket/időseket meg pont azért sajnálom még jobban, mert ők aztán tényleg nem tudnak maguktól felállni, enni, stb. A vip szoba jó üzlet; nővér ugyanúgy nem lesz, viszont kellemesebb a kórterem. Ennyi. (tv, wc, hűtő, talán nem annyira kifeküdt ággyal)