Regisztráció Blogot indítok
Adatok
giriz

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Velvet hozta le még tegnap este, hogy Ördög Nóra blogján jelentette be: ismét terhes, és az anyasággal foglalkozik majd, így tuti nem fog tévéműsort vezetni belátható ideig. Az RTL Klub ősszel ismét X-Faktort indít, amit így minden bizonnyal Lilura bíznak, ami azért lesz…..
giriz 2014.03.20 11:18:30
@Ronald: megkockáztatom hogy talán csak 10.000 -ből ha egy ember alkalmas ilyen összetett feladat elvégzésére.
Én bírtam Nóra stílusát még ha néha tényleg kicsit kiabált is.
Okos csinos intelligens nő, amit jól jelez az is, hogy tudja hogy egy második gyerek többet ér mint a valóvilágot meg azt a sok igénytelen szar műsort vezetni csillaga lehullásáig.

Sok boldogságot és örömöt kívánok neki, nekik.
Vezető hírügynökségi beszámolók szerint Hitler életben létének bizonyítékára akadt két chilei újságíró-riporter . A riporterek szerint Hitler jelenleg Argentínában és Brazíliában él, lakhelyét három-négy havonta cseréli, hol az Argentínában Mar del Plata nevű…..
Gavra Gábor, a hvg.hu a bajai kamuvideó miatt lemondott korábbi főszerkesztője az ATV-hez szerződött - tudta meg a Kreatív Online. Gavra a hétfőn indult Hírvita című műsort szerkeszti, külsős munkatársként. "Gábort már ősidők óta ismerjük, többünknek a múltban munkatársa…..
giriz 2014.02.07 18:40:37
giriz 2014.02.07 18:43:25
@Tompó: mert kamu volt és tényként tálalta továbbá megvezette vele az országot.
giriz 2014.02.07 18:48:42
@Free-Press: Nálad a pont! Jellemző a hazai gondolkodásmódunkra hogy a hozzászólók minimum fele még el sem ítéli az ilyen embert sőt még gratulál is az új munkájához. Felelőst meg legfeljebb a másik oldalban keresi noha persze tudjuk hogy az sem különb, sőt! Szóval nonszensz ami itthon megy.
Mesterházyék vérlázító nyilatkozatai is jelzik, hogy a szoci vezérkarnak is vaj van a füle mögött a fején a simon-ügyben. Mondhatni, hogy ezek a szocik helyből olyan hülyék, mint mások nekifutásból se… Leginkább ez jut az ember eszébe, olvasva az ezerszázalékosan…..
giriz 2014.02.07 13:01:30
@Jankove: Ne aggódj tudom én a választ és kérdésem csak teoretikus volt. :) Amíg megmarad ez a két huligán tábor FIDESZ kontra MSZP addig ez a ló nem fog megdögleni.
giriz 2014.02.07 13:25:56
@Anselmo: Itt a pont!!!
giriz 2014.02.07 17:07:54
@Tomiko: és ha kiderül hogy a kerületi MSZP nyakig benne van ebben a lopott pénzben akkor sem párt ügy? És ez szinte borítékolható!!!
...Meg a laptopodat, a tabletedet és bármit, ami hozzáér az internethez. Mostanában amúgy is sokat beszélünk az oroszokról, különösen, mióta a szigorú tekintető nagy vezér egy "atomot nekik!" kiáltással megint a legjobb barátunk lett. Aztán itt ez a remek olimpia is: a téli…..
A luxuscipőket és kiegészítőket gyártó Harrys of London árulja állításuk szerint "a világ legexkluzívabb zokniját".  A 100% Cervelt fonalból készülő luxuszokniból mindösszesen száz párat készítettek Olaszországban, és egyetlen (szénszürke) színben kapható. Az ára…..
giriz 2014.02.06 08:41:42
A földgömb ma. Fotó: Scounting NY A Daily News egyike a legnagyobb amerikai napilapoknak és volt idő, amikor ez sokkal többet jelentett mint ma. Az ereje teljében levő médiabirodalom 1931-re egy hatalmas art déco felhőkarcolóba költözött. A mára műemlékké nyilvánított…..
giriz 2014.02.05 08:05:26
@Kelly és a szexi dög: És milyen vicces lenne akkor hogy az ma is ott virítana :)
A mai posztot nem csak macskarajongóknak ajánljuk, mert mi nagyon jól szórakoztunk a képeken. Azt persze eddig is tudtuk, hogy a macskák bármilyen helyzetben képesek elaludni – ezek a képek viszont nagyon viccesek is. A macskák legendásan nagy alvók, akár 16 órát is képesek…..
giriz 2014.01.07 22:14:27
Minap az egyik ismerősöm azzal fordult hozzám – mint gyakorló macskatartóhoz – hogy milyen tanácsokat adnék neki, ugyanis szeretne egy cicát. Nehéz konkrétat mondani, hiszen minden cica más és más, meg…..
giriz 2014.01.06 16:07:44
1, Ha egészséges és hosszú életű vidám macskát akarsz akkor soha ne etesd azzal amit a család eszik, mert hamarabb fog megbetegedni, de az biztos hogy idő előtt fog elpusztulni. Vegyél neki mindig a nemének, életkorának és egészségi állapotának megfelelő felső kategóriás kiváló minőségű macskatápot és abból annyit rakj ki neki hogy soha ne legyen üres a tálja.
Ezt megveheted 10 kilós kiszerelésben aminek köszönhetően az egységnyi ára nem lesz több a silány macskatáphoz hasonlítva. Ekkora kiszerelés 6-7 hónapig elegendő egy felnőtt macskának.

2, Az alvás!

A macska tényleg állandóan - általában 3-5 hetente változtatja az alvóhelyét. Ez valami ősi ösztön benne, kipróbáltam már mindent de nem tudtam leszoktatni erről. Emberrel nem szeretnek folyamatosan együtt aludni, de hajnalonként tényleg szeretnek az ágyban rámászni általában a mellkasra. Ez szerintem azért teszik mert megnyugtató számukra az emberi szív dobbanásának érzése és a hőátadás is fontos ok lehet. A macska imádja a meleget - szinte nincs is túl meleg számára - bár nyáron azért ő is keresi a hidegebb felületeket így hűtve saját magát. Ilyenkor nem is jön éjjelente a mellkasra, illetve kerüli is az emberi érintést.

3, Ébresztés

Macskát nem szabad elzárni/elszeparálni a lakáson belül. Ez gyorsan heves hisztit/nyivákolást vált ki belőle. Ha van állandóan táp a táljában és friss vize az itatójában akkor emiatt szinte soha nem fog felébreszteni reggel. Ellenben fiatal macskák hajnalban előszeretettel szeretnek játékkal ébredni és ebbe a "kedves gazdit" is szeretik bevonni. Ezt ki kell bírni míg le nem szoknak róla.

4, Ha állandóan bent tartott a macska akkor bizony igényli a simogatást fésülést és a szeretetet. Idővel te is úgy fogsz rátekinteni mint egy családtagra. Eszméletlen kedvesen tud téged köszönteni mikor hazaérsz és ha rossz kedved van azt is megérzi. Soha nem lesz veled indokolatlanul rossz ha jól bánsz vele. A macska nem egy engedelmes behódoló lény mint egy kutya, a szeretetét és figyelmét ki kell érdemelni. De ha ezt megszerezted akkor hálás "dög" tud lenni.

5, Alom

Nagyon fontos hogy a rossz szagok és fertőzések megelőzése érdekében minden nap többször is nézz rá a macska alomra. Naponta többször jár rá és van egy furcsa szokása hogy külön kakil és külön pisil. Mi ezt emberek el sem tudjuk képzelni, de ez így van.

Egyébként ez jó alkalom hogy egészségi állapotára is rálássunk. Idővel a kaki állagából, szagából és színéből felismerjük ha valami gond lenne vele.

A kakit könnyű egy erre szakosított kanállal összegyűjteni és a WC be lehúzni. Ha jó macska almot választasz akkor a pisit egy csomóban köti meg és így ezt a csomót szintén könnyű kivenni az alomból egy nejlon szatyorba gyűjtve. Ezt ne húzd le a wc -be mert idővel könnyen eldugulhat tőle.

A legbiztosabb jele annak hogy a macska beteg az az, hogy hirtelen elbújik és nem eszik. Ilyenkor ne hezitáljunk, hanem azonnal vigyük orvoshoz, megelőzve ezzel egy nagyobb bajt vagy hosszabb gyógyulási folyamatot.
A mai ún. baloldali pártok egyetlen értéke -- az ellenzéki szavazók körében kialakuló konszenzus szerint (!), mások szerint nyilván még ennyi sem -- az, hogy megakadályozhatnák Orbán hatalmon maradását. Azt, hogy erre képtelenek, egyre több ellenzéki ingerülten vagy letargiával…..
A mai nap találata nálunk, még akkor is, ha minden bizonnyal évtizedek óta a neten kering. Könnyes, múltba révedő szemmel néztük meg és le kellett vonnunk a következtetéseket: - a marketing-bullshit ugyanúgy működött 1990-ben, mint manapság- de némileg talán kevesebb…..
giriz 2014.01.04 10:51:31
@akos696: Akkor neked nem volt meg mindkét autó.
A négyütemű Watrburg kenterbe verte a zsigulikat. Nekem kombiban volt meg a warez és imádtam. Sőt mai fejjel simán használnám újra. Egy könnyen karbantarható és egyszerű jármű volt ami ráadásul ment mint a meszes és 8-9 literrel eljártam vele a városban. Országúton 6-7 literrel is beérte.
A Zsiguli volt a kor státuszszimbóluma, de motorja nem volt olyan tartós és többet is zabált. Raktere meg csak alulról közelítette meg a Warezét.
Még a rádió is bemondta, nem hogy a nyárnak, de lassan az ősznek is vége. Ahogy elnézem lassacskán utoléri a naptárt az időjárás, és a napi középhőmérséklet az oly sokszor emlegetett +7 Celsius fok alatt marad. Jöhet az autóra a téli gumi. Kissé elcsépelt témának hangzik…..
giriz 2013.11.12 11:40:19
@Kandaláber: Hozzászólásod és összesküvés elméleted alapján még soha nem volt dolgod téli gumival közlekedni hóban. Akkora a különbség hogy erre nem is érdemes szót pazarolni.
Aki autózik az meg vegye tudomásul hogy törekednie kell az autó műszaki állapotának optimális szinten tartására, amibe a téli gumi használata is beletartozik.
Egyébként meg meg lehet nézni az első hó lehullásakor hogy hogyan és mennyire állnak be az utak az ilyen okosok miatt mint Te!
giriz 2013.11.12 12:02:47
@Kandaláber: Menj, és trollkodj máshol.
Igaz, hogy még két nagydíj hátravan az idei szezonból, ám múlt vasárnap Felipe Massa Formula-1-es pályafutása 12 év után újabb állomásához érkezett. A Scuderia Ferrari a szokásos szezonvégi  - Finali Mondiali - médiaeseményén több mint tizenötezer rajongó előtt…..
Enntrance Nastya! 2013.11.07 09:32:00
Az inspiráló modellek gyűjteménye a blogon ismét bővül. Ezúttal egy lélegzetelállítóan szép, orosz modellel Nastya Kuzakinával folytatom a sorozatot. Hatalmas szemek, csodaszép arcél, aranyló fürtök. <3 Lessétek meg az alábbi fotókat, ahol a modell néhány kedvenc…..
giriz 2013.11.07 20:03:21
@Állítsátok meg Arturo Uit!: Te így fej nélkül is buta vagy
Nem szeretem különösebben a rekordok hajhászását, de ha már muszáj, akkor midnenképpen a legkisebb címre érdemes hajtani - az sokkal inkább kifizetődő, mint mondjuk a legmagasabb felhőkarcoló cím hajhászása. Itt van mindjárt ez a remek rekordgyanús alkotás, mely egyúttal a…..
giriz 2013.09.20 13:20:43
Egészen hihetetlen, amit a mókusok művelnek a parkokban! Ha nem a saját szememmel látnám, el sem hinném. Egyszerűen annyira barátságosak, és közvetlenek, ugyanakkor játékosak, hogy nem is lehet nagyon jól szavakkal leírni. Az első, amiről szólnom kell, az az egészen…..
Augusztus 9-én Heyang város Henan tartományában egy 11 éves lányt ütött el egy teljesen megrakott 40 tonnás teherautó. A balesetben a lány lába az egyik kerék alá szorult. Bár a helyzete súlyos volt, az emberek nagy meglepetésére nem sírt vagy kiabált, csak eligazította a haját…..
Legkedvesebb internetes közlekedési portálom az iho.hu, az Indóház webes változata VO: Nincs új a nap alatt címmel cikket közölt nemrégiben, amelyben egy szakmai berkekben jól ismert közlekedési szakember, Arató Balázs fanyalgó véleményét osztja meg az olvasókkal a kormány…..
Laodumin Ózdi Waterworld 2013.08.07 06:03:08
A magyar kormány ózdi tagozata illeszkedve Orbán miniszterelnök úr turisztikai, mezőgazdasági és szociálpolitikai elvárásaihoz, higiéniai illetve egészségügyi szabadságharcot hirdetett, amelynek keretén belül csökkentették (helyenként kiiktatták) a közkutak kapacitását. Ha…..
Az eddigi legkerékpárszerűbb elektromos kerékpár a napokban debütált sanghaji China Cycle 2013 kiállításon, olasz fejlesztés, és csak tekerni kell. A Zehus Bike+ állítólag olyan hibrid, mint a Toyota Prius, csak nincs nagy és nehéz akkumulátora. Az egyetlen külső jel, hogy nem…..
giriz 2013.08.06 18:21:06
Érdekesen alakul az Ózdi vízkorlátozásos eset. Az önkormányzat múlthéten a legnagyobb melegben több kutat leszerelt, többnél pedig korlátozta a vízhozamot. Az önkormányzat szerint nem is a helyiekkel van gond, hanem "egyes kiskerttulajdonosok autóval, utánfutóval és 50-60 literes…..
Andi nem érti, miért nincs kombinált bérlet, amivel például Budapesten és Gyálon is közlekedhetne, így vehet két külön bérletet. Mellékesen arra is fényt derített, hogy hétvégén már csak 750 forintos jeggyel lehet a BKK-val hajókázni, bérlettel nem: Azt tudtátok, hogy a…..