Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanna's Style

86 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Ismét egy rövidebb kihagyás után jelentkezem, sajnos fogynak az ötletek, a bemutatandó ruhák, kiegészítők is. Plusz mivel abbahagytam a Pretty Little Liars nézését, mert meguntam, ezért most arról sem tudok nyilatkozni konkrétan, hogy Hanna milyen ruhákat visel a 4.…..
Kedves olvasóim! Ismét egy rövid kihagyás után jelentkezem. Jelentem, a gyakorlatot túléltem, és mivel két héten át nem vehettem szoknyát, így most egyet mutatok nektek, ezzel kiélve minden vágyamat. :) Amint láthatjátok ez egy teljes fehér szett. És mielőtt még valaki azt…..
Sziasztok! Ma az előző bejegyzésben mutatott szoknyákhoz elkészítettem a körmeimet is. Szerintem nagyon aranyos lett, nyárias és fiatalos. Bátran elkészíthetitek egyszerű ruhákhoz is és persze a színeket is variálhatjátok, amilyet csak akartok, olyan pöttyöket festhettek…..
Hanna Stílusa Pöttyös nyár 2013.06.27 12:32:17
Sziasztok kedves olvasók! Végre vége a vizsgaidőszaknak, így most újra ráérek blogot írni, és már hoztam is egy összeállítást.Már tavaly nyáron divatba jöttek a hosszabb szoknyák és ez idén is megmaradt, így most egy ilyen szoknyát mutatok nektek. Bármilyen mintával…..
Hanna Stílusa Virágzó Május 2013.05.12 19:41:27
Sziasztok! Ma egy olyan összeállítást mutatok, ami hűen tükrözi az idei tavaszi divatot. Manapság bármilyen üzletbe teszem a lábam, az első amibe beleütközök, az a virágos nadrág. Minden mennyiségben és minden színben. Különböző fajta virágok, rózsák. Fehér alapon,…..
Hanna Stílusa Tavaszias körmök 2013.04.28 14:19:08
Sziasztok kedves látogatók! Mivel mostanában sok ruhát mutattam meg, ezért úgy gondoltam, ma ideje lenne időt szánni egy kis körömfestésre is. Úgyhogy mutatok nektek egy szép tavaszi rózsás körmöt. Amire szükségetek lesz: Sötét pink körömlakk Világosabb rózsaszín…..
Hanna Stílusa Bulira fel! 2013.04.21 14:36:33
Sziasztok kedves olvasóim! Ma végre megint van időm egy kicsit blogolni és nincs szükségem a segítőmre sem. A hétvégén beszereztem egy nagyon csinos felsőt, gondoltam megmutatom nektek is. Szerintem Hanna stílusához elég jól passzol, bár arra nem emlékszem, hogy Hannanak lenne…..
Hanna Stílusa Alkalmi cipő 2013.04.07 19:16:50
Sziasztok! Ma egy cipőt mutatok be nektek. Egy topánkához hasonlító alkalmi cipő egy virággal díszítve az elején. Mint láthatni magasabb sarka van, ezért szerintem Hanna is elhordaná! :) Ehhez a cipőhöz szerintem sokféle ruha illik, de ezt ti magatok is kiválaszthatjátok.…..
Hanna Stílusa Itt a tavasz! :) 2013.04.03 17:34:22
Sziasztok! Ma egy olyan szettet mutatok be nektek, amit a hűvösebb tavaszi napokon is fel tudtok venni. Egy fekete nadrág és egy színes póló tökéletesen mutat együtt, és még tavaszias színekben is pompáztok! A szettet feldobhatjátok egy világos színű blézerrel is, ami…..
Ahhoz, hogy ezt a körmöt elkészítsük nem kell más, mint egy rózsaszín és egy fehér körömlakk.  1.lépés: Mindegyik körmödet fesd le rózsaszínnel. 2.lépés: A gyűrűsujjad kivételével mindegyik körmöd sarkára fess egy pöttyöt. 3.lépés: A gyűrűsujjadra fess 4…..
Hanna Stílusa Hűvösebb időkre! 2013.03.16 09:41:28
Ma egy olyan ruha összeállítást mutatok meg nektek, amit hűvösebb időkre is fel tudtok venni. Ezzel a kék kabáttal, fekete nadrággal és egy hosszú szárú csizmával is lehetünk Hanna-sak. Hasonló ruhákat találhattok a H&M-ben és a C&A-ban is! :) Az áruk mindig…..
Hanna's Style Elegant hair 2013.02.09 15:59:56
Today (after 2 days again) I want to show you a hairstyle. Actually, I tried to figure it out, how i can make this, so sorry if i write something stupid. Straight your hair. Pin up to the left side of your head in small pieces. If i make it, I'll take a photo about it and upload…..
Hanna Stílusa Haj elegánsan 2013.02.09 15:56:13
Ma (már megint elmaradva) hoztam egy frizurát. Igazából próbáltam kitalálni, hogy vajon hogy készülhet el, szóval bocsánat, ha hülyeségeket írok, de én a következőképpen készíteném. Kivasalnám az egész hajam. Tincsenként feltűzném, úgy, hogy oldalra álljon. És a…..
Hanna's Style One minute Nail 2013.02.07 22:45:34
Hey. One minute. I mean really one minute. I'm sooo tired, so i came because i promised but i don't write a long post. So let's see the photo. You need a sparkling pinkish nailpolish and that's all. Sorry that i'm short, but i'm really tired. But i'll come back tomorrow with a longer post. :) Good…..
Sziasztok. A címet szó szerint értettem. :) Mivel irtó fáradt vagyok, most csak egy egyszerű körömfestést mutatok nektek, mert megígértem hogy ma jönni fogok. Úgyhogy nézzétek a képet alul. Ehhez csak egy csillámló rózsaszínes festék kell, és kész is. Elég Hannás, mert a…..
Hanna Stílusa Áll a bál 2013.02.05 12:00:00
Helló helló. Mint ígértem, ma hoztam a már többször említett Impresszió üzletből egy akciós rucit, ami a tegnap fülbevalóhoz akár jó is lenne.  Én az utóbbi időben szerelmes vagyok a fekete minikbe, bár konkrétan nekem egy sincs, mert nincs hova felvennem, nem vagyok az a…..
Hanna's Style Time for a prom 2013.02.05 12:00:00
Hello hello everybody. As i promised, i come to show you a dress for a prom from the boutique, named Impresszió. These days i'm in love with black minis, but i don't have any, because i don't go to proms, so can't wear it. But black is fit to everyone, and it makes girls slim, so be brave with…..
Hanna Stílusa Báli kiegészítők 2013.02.04 12:00:00
Sziasztok, szép hétfőt mindenkinek. Bár az szép nem lehet, ha suli van, de valahogy kibírjuk. :) Ma fülbevalókat mutatok nektek, mivel itt a báli szezon. Bár lehet hogy egy kicsit megkéstem vele, mert már lassan nem hogy itt van, hanem vége is, de használjátok ki.Egy csinos öltözet…..
Hanna's Style Jewelleries to a ball 2013.02.04 12:00:00
Hey.  Today i show you earings beacuse it's the time for balls. But it's the end, you should take your time to wear beautiful dresses. And with them you have to wear some nice jewelleries, like earings, necklaces, bracelets. Maybe i should show you the dress first, but i'll tomorrow. Now…..
Hanna's Style Sunday night 2013.02.03 21:14:05
Hey guys. Sorry, I know i'm late, but i couldn't come in the weekend. But now i show you a bracelet, with charmes. I don't know what i should say about it.I bought it from Avon, and it was expensive. Just the bracelet was 2.000 Ft and every charm was about 1.000 Ft. And i wanted to tell you that…..
Hanna Stílusa Vasárnap este. 2013.02.03 21:04:44
Sziasztok, bocsánat a csúszásokért, illetve azért, hogy csak most jövök. Hoztam nektek egy karkötőt. Nem is tudom mit mondhatnék róla. Talán azt, hogy egy-két éve nagy divat lett a charm-os karkötő. Akinek fogalma nincs mi is az, elmondom. Egy hónapja én sem tudtam még. A charm…..
Hanna Stílusa Zombi Nap 2013.02.02 16:49:54
Hali. Tegnap elfoglaltságaim miatt nem tudtam jönni, viszont ma itt vagyok és hoztam egy nagyszerű képet, mert a napom arra ment el, hogy megcsináljam a családomat is zombivá. És akkor már Hanna sem maradhatott ki.  Holnap nem ígérem, hogy jövök, de a héten jelentkezem még,…..
"Kalocsai, kalocsai szőlőnek aljába rászállott a, rászállott a gerlice madárka mindig azt fülyöli, mindig azt dalolja kalocsai nagylányoknak a járásba nincs párja." Sziasztok kedves olvasóim! Ma a ráhangolódó népdal után megmutatom legújabb gyűjteményem két…..
"Kalocsai, kalocsai szőlőnek aljába rászállott a, rászállott a gerlice madárka mindig azt fülyöli, mindig azt dalolja kalocsai nagylányoknak a járásba nincs párja." Hey darlings! Today, after the hungarian folksong, I show you my new collection. Both earrings have the…..
Today, as i promised I want to tell you, how you can polish your nails at home easily. I show you a photo about the process and under that, you'll find more colored nails, to know which color perfect to an other. But a Hanna fan know that. I want to say at this first time, that Hanna always has…..