Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VipSure-SportTips

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A sportfogadás nem szabályokon és elveken múlik, szerencsén. Akinek szerencséje van, az nyer" (FortuneBet)  ..
VipSure-SportTips 2012.08.23 17:31:27
@VipSure-SportTips: ja, esti meccsekig még van idő, addig változhatnak dolgok, de most jelenleg így áll az infó szerint a dolgok! nemtudom mennyire érek ma rá, ha időm engedi és változik valami akkor feltöltöm! HA VAN RÁ IGÉNY?!
VipSure-SportTips 2012.08.23 18:18:56
@makilovag: bal középen ahol irja a szögleteket, meg lapokat stb táblázat fölött! van egy hangszóró újonnan és arra klikk és ott látod a dolgokat... de anzsi meccsre gondolsz ott alig beszél a speaker, de azé néha megszólal :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem az számít ki játszik jobban és kinek van több helyzete hanem a végeredmény" (ТорпедоNN#99)..
VipSure-SportTips 2012.08.23 09:48:42
@doyen: emigy aki befizet az bekerül a csoportba is (nemrég indult), lássa h mi miket rakunk, milyen infóink vannak stb.! kapja FB vagy EMAIL a software tippeket ahogy jönnek! de első hónapba épp ha gondolod ki is rakhatod engedéjjel a software tippeket, ha többiek is benne vannak! és utánna hónapba már tudná mindenki hogy megéri e az egész vagy nem! meg tudnák azt is ha átvertünk, meg ha nem! tehát a software tipp kifizetéssel tippek+csoport láthatóság+megosztás engedéjezést kaphatsz! HA érdekel!
VipSure-SportTips 2012.08.23 13:34:57
@adikaaa: nem, ezt én raktam kisebb pénzel neten