Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valakiatömegből

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon picit spoileres... Ha már tegnap fellőttük magunkat az űrbe, akkor maradjunk is ott még egy poszt erejéig. Ezúttal a Holdnál kicsivel távolabbra utazunk, méghozzá Andy Weir vezényletével, aki valóra váltja fajunk régi álmát, és embert juttat a Mars felszínére. Akit…..
Stresszblog Kutyaszar-háború 2014.07.05 16:45:35
Ha huzamosabb ideje nagyvárosban lakik valaki, biztosan megesett már vele az az eset, hogy kutyagumiba lépett. Bosszantó, kellemetlen, gusztustalan, fúj! Másrészt viszont, tekintve, hogy a kutyák milyen tökéletes stressz-terapeuták, és milyen aranyosak tudnak lenni, itt a blogon,…..
Most, hogy a Transformers széria negyedik darabja is megtalálta az utat a mozitermekbe, itt az ideje, hogy a sorozat első három tagjáról is megemlékezzünk. Mivel a negyedik rész eléggé eltérőre sikerült az őseitől és részben fordulópont a sorozat történetében, ezért ez a…..
valakiatömegből 2014.07.05 10:05:43
@Horváth Ádám Dida: Nem vagy egyedül! :) Én is itt vagyok. Szeretem mindet és ma nézem a negyediket. Alig várom.
Miközben Észak-Amerikában csak izzadsággal idézik fénykorukat a legnagyobb blockbuster-folytatások, addig nemzetközi vizeken látványos növekményeket könyvelnek el. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjaira ez különösképpen érvényes, s ezen belül Magyarországon is 14 éves rekordot…..
Videók és fotók terjednek a hátborzongató látványról. Kutatók megfejtették a rejtélyt, miért nyitogatja a szemét mindennap Szicíliában egy múmia. A videófelvételeken és képeken bizonyítják, hogy Rosalia Lombardo, az 1920-ban tüdőgyulladásban meghalt kétéves kislány…..
valakiatömegből 2014.06.22 18:39:44
@Void Bunkoid: A kalandtúra nagyon jól hangzik ;)
Valószínűleg inkább a páratartalom változása tesz valamit a maradék bőrével, nem?
Sárga a Kossuth tér, kopasz a Szabadság tér, kínosan kockás az Erzsébet tér. Budapest nem a díszburkolat lerakásában igazán tehetségtelen, hanem a gyep gondozásában. Hiába a füvesítés, az automata locsolórendszer, a végeredmény ugyanaz: csapadékos május után már június…..
valakiatömegből 2014.06.10 20:46:22
@gizmo26: Ebben lehet valami. Azt kell látni, hogy mindenhol, ahol felújítanak, kiirtják a fákat, növényeket és helyette köveznek. Ez megy az egész városban. Lassan már nem marad zöld terület.
A Friday's éttermeket már mindenki jól ismeri, de talán kevesebben tudják, hogy az üzemeltetőhöz tartozik a Planet Sushi étteremlánc is (mondjuk az Oktogonon az egymás melletti lokációból ízélve ezt relatíve nehéz is letagadni). Most beteszteltük. Az étterem belépve…..
Stílszerűen Anyák napján jelenik meg az a könyv, amiben olyan képek szerepelnek, melyeket Jade Beall a szülés előtt és főleg után lévő nőkről készített Photoshop és retus nélkül. Gyakran látunk hírességeket, amint alig pár héttel (szélsőséges esetben nappal) a…..
Emelje fel a kezét, aki tudott róla, hogy Hulk Hogannek vannak magyar követői, akik a HCW (Hungarian Championship Wrestling) nevű dologban játsszák el a nagyhalált hétről hétre, és ha van isten, olyan nevekkel, hogy Sírásó, vagy Vadember. A Viasat6 meg ezt a pompás szórakozást a…..
Steven Spielberg azok közé a hollywood-i rendezők közé tartozik, akik elhíresültek egy bizonyos stílusról, majd karrierjük csúcspontján felrúgták azt, és egy szögesen ellentétes műfajban is naggyá váltak. Spielberg, aki a 70-es és 80-as években a szórakoztató mozifilmek…..
valakiatömegből 2014.04.20 18:59:36
Budapesten a választások előtt több közteret átadtak a nagyközönségnek, bizonyítva, hogy mennyire emberbarát a rendszer és milyen jó nekünk, hogy a kormány és az önkormányzatok foglalkoznak azzal, hogy a mi közérzetünk jobb legyen. Egy mondat viszont mindig megütötte a…..
valakiatömegből 2014.04.15 20:23:32
Movie Tank Jo Nesbo: Denevérember 2014.02.12 10:32:19
Miután a Boszorkányszöggel eljutottam a Vörösbegyben indult átívelő szál elvarrásáig, visszaugrottam a Harry Hole-sorozat elejére, és a kronológiai értelemben vett első könyvvel, a Denevéremberrel folytattam a széria felderítését. Harry Hole norvég nyomozó Sydneybe utazik,…..
valakiatömegből 2014.02.12 13:49:54
A Yoshihiro Shimadával készült interjúnk és az ellopott bringájának előkerülése után a világutazó japán kerékpáros levelet írt a Mandinernek, köszönetet mondva a magyar embereknek. Alább olvashatják sorait. * Pont, amikor eléggé depressziósnak éreztem magamat a bringám…..
Ez az év igazi baby boom volt a hazai állatkertek háza táján, sorra születtek a cukibbnál cukibb kis szőrmókok, csupasztestűek. Mivel rengetegen vannak, és senkit nem szeretnénk azzal megbántani, hogy kihagyjuk a listából, így csak a kedvenceinket mutatjuk meg, azokat, akik teljesen…..
valakiatömegből 2014.01.16 19:51:45
design to go Boldog Karácsonyt! 2013.12.24 05:45:01
Hol? Valahol Dániában. (Sok szeretettel ajánlom kollégáimnak!) Mi? Egy családi ház néhány szívet melengető és humoros karácsonyi részlete. Tervező? ismeretlen Mi tetszik benne? A sokszor ridegnek és sterilnek kikiálltott skandináv stílust olyan apró részletekkel fűszerezik,…..
valakiatömegből 2013.12.26 07:57:12
Már a tény önmagában erős, hogy egy frekventált pesti téren léteznek házfalhoz tapasztott bódék. Pedig léteznek, sőt nincs olyan fővárosi térfelújítás, ahol eltakarításuk után előbb-utóbb meg ne jelennének. Ez főleg azért meglepő, mert a házak alja általában…..
Ugyancsak felbolygatta a közvéleményt a Teczár Szilárd vs. Doboz ügy. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság kimondta, diszkriminatív az a gyakorlat, hogy a nők ingyen mehetnek be egy szórakozóhelyre, míg a férfiaknak fizetniük kell. Sokat elárul, hogy kik háborodtak fel igazán a…..
A Lehel téri piacon jártam véletlenül, ahol egyszerűen nem lehetett nemet mondani pár dologra, bár akkor még semmi konkrét célom nem volt, a végén egy nagyon jó őszi leves sikerült, és végre ki is próbáltam egy különleges eszközt az elkészítéséhez. Senkire se akarom…..
valakiatömegből 2013.11.22 15:17:40
Minelli Gyönyörű nők 40 felett 2013.10.23 19:28:07
Néhány (nő)ismerősöm besokkolt, amikor elérte a bűvös 40. születésnapját. Én még előtte állok, és bár sok víz lefolyik addig még a Tiszán, de innen nézve úgy érzem, hogy én rendben leszek a ténnyel. Ha visszanézem a régi képeimet, azt látom, hogy az idővel együtt…..
valakiatömegből 2013.10.29 20:20:42
Nem, ez nem Pom Pom, pedig pont úgy néz ki, és nem is Sajó feje a Jamie és a csodalámpából. Gondoltad volna, hogy ez a szőrös izé valójában egy nyúl? Méghozzá angóranyúl. Ez a fajta Ázsiából (Ankara) származik, és bár különböző változatai léteznek (angol, francia,…..
valakiatömegből 2013.10.28 16:02:38
  Azt mondom, ahány ember, annyiféle ízlés, ideál.Én szívesebben lennék sportosabb alkat, nekem tetszik, ha egy nő izmos (persze nem túlzott mértékben), de ennek ellenére tény, hogy nagyon sok olyan nő van, aki nem 50 kiló és mégis elképesztően szexi és gyönyörű. Én is…..
valakiatömegből 2013.10.28 16:00:05
@spenci: Igen, ebben tökéletesen igazad van. És plus-size és kövér között is van különbség. Ők itt fent vegyesen ez is, az is. Aki nagyon kövér, bármit felvehet, rosszul néz ki.
És mielőtt valaki beszólna, én is kövér vagyok, tudom, miről beszélek.
Bevallom az elektornikus zene ezen vonulatával kicsit mindig bajban vagyok. A '90-es évek elején ugyanis egyáltalán nem hallgattam ilyen zenét, így az emlékeimben sem túl sok él belőlük. Vannak nevek, amelyek ismerősek, de inkább későbbi munkásságuknak köszönhetően. Úgyhogy, a…..
Két, korábban főként pénzügyi vonalon nyomuló fiatalember fogta magát és új értelmet adott a palackos víznek. Az új(ító) italnak pontosan olyan íze van, mint a víznek, csak éppen zöldségből és gyümölcsből készül, víz hozzáadása nélkül. Akkor ez most megint csak jó marketingfogás vagy egy teljes új…..
Gondoltátok volna, hogy az előző fordulót toronymagasan nyeri Kőbánya-Újhegy? Nekem legalább ilyen meglepő, hogy a Főtáv és az Urbanista közös lakótelepbajnokságának jelenleg is zajló fordulójában két versenyző fej fej mellett száguld, miközben Budapest legmenőbbnek tartott…..
valakiatömegből 2013.09.08 14:51:17