Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Randi_Andi

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon sok nő csúszik el ott a társkeresésben, hogy túl sok elvárása van a másik nem iránt, miközben végig sem gondolja, hogy ő mit tud nyújtani, hogy ő maga milyen. Vajon miért pont ő kellene egy álompasinak, aki után ezrek rohangálnak? Vajon mivel tudná megfogni, ha lenne is…..
“Ha egy jó nő több, mint két éve egyedül van, akkor valószínűleg túl magasak az elvárásai” – fogalmazta meg egy fiú ismerősöm a választ arra a kérdésemre, hogy hosszú combú, csinos, értelmes és biztos egzisztenciával rendelkező barátnőm miért van egyedül. A hozzám…..
Kétféle reakciót vált ki az olvasóimból általában a tudatos társkeresés gondolata: van, akit felszabadít, hogy végre, ő is tehet valamit az Ügy érdekében, és nem szégyen nekiindulni, próbálkozni, válogatni. A másik csoport megdöbbenve “néz” rám: micsodaaaa? Hát nem az…..
Az elmúlt időszakban rengeteg barátzónás történetet hallgattam végig. Valahogy megtaláltak ezek a történetek, tucatjával mostanában. Itt az ideje, hogy részletesebben megvizsgáljuk ezt a jelenséget, mert rengeteg fájdalomtól és elpocsékolt energiától kímélheted meg…..
Online társkeresés során, főleg az ismerkedő, e-mailezgető fázisban sokszor fordul elő, hogy teljesen félrecsúszik a kommunikáció. Mit tudsz tenni ilyenkor? Erről szól a mai cikk. Az online konfliktuskezelés sokak számára csábító lehet. Egyrészt kényelmesebb, hiszen elkerülik…..
“Te jó ég, karácsony egyedül? Biztosan ki fogok bukni!”  sok társkereső fél a karácsonytól. Mindenhonnan a giccs, a szerelmes filmek és boldog családokat bemutató reklámok áradnak felénk, és már november végén felbukunk a Mikulásokban és a karácsonyi…..
“Hol vannak a férfias férfiak?” – ezt a kérdést kapom a női olvasóimtól, ezt teszik fel nekem a tanfolyamokon és a Társkereső Műhelyeken. Itt az ideje, hogy körbejárjuk ezt a problémát. Az apropóját az is adja, hogy idén volt ebben a témában vita a New York Times…..
A múltkori cikkem után rengeteg visszajelzést kaptam olyan férfiaktól, akik magukra ismertek a leírtak alapján. Érkezett egy esetleírás is Timonytól, aki a hitét is kezdi már elveszteni a világban, de az online társkeresésben mindenképpen. A következőket írja: „Kedves…..
Egyik férfi olvasóm azt írja nekem levélben: “Több nő mondta rólam, hogy “túl jó vagy”, ”nincs meg benned az alapvető rosszaság, ami egy nő figyelmét borzolná, felkeltené...” A kérdésem az lenne, hogyan változzak, hogy egy kicsit rosszabbnak tűnjek? Mit…..
Férfiként tegyél-e szexuális célzásokat már a levelezésben vagy sem? Egyik kliensemnél merült fel ez a kérdés egy coaching alkalommal, de rengeteg olvasóm is rákérdezett már erre, érdemes tehát kivesézni a témát. Állítólag - legalábbis egyes mesterek ezt mondják -…..
Rengetegszer kapom a kérdést: "Otthagyjam vagy ne hagyjam?" Ezzel a cikkel szeretném megkönnyíteni a döntést. Tehát íme 4 biztos jel, hogy AZONNAL ott kell hagynod! 1. Biztos jel, hogy azonnal hagyd ott: Érzelmileg bántalmazod Érzelmileg bántod (még rosszabb: fizikailag). Az…..
”Sehol sem lehet ismerkedni” - állandóan ezt a mondatot kapom az olvasóktól. Namármost, ez a kezdeményezés-ismerkedés randitéma ugyancsak kacifántos. Kezdeményezz kreatívan! Ugyanis ha megfelelő lelki állapotban vagy, akárhol összejön a dolog, ha meg nem, akkor meg sehol.…..
Milyen az ideális párkapcsolat? Egy olvasóm szerint olyan, mint egy háromlábú szék. “Régen rájöttem arra, hogy a férfi-nő kapcsolat olyan mint egy háromlábú szék: szellemi, lelki és testi harmónián alapszik. Ha valamelyik lába hiányzik a széknek, felborul, már nem tudsz…..
Tapasztalataim és a találkozások alapján olvasóim többsége diplomás értelmiségi, aki az agyával dolgozik - tehát könyvelő, tanár, ügyvéd, cégvezető, irodai alkalmazott, idegenvezető, stb. Az agy olyan szerv, amit elég nehéz leállítani, gondolkozik állandóan. Kedvenc…..
Bevallom őszintén, imádom a dr. House sorozatot. Ahogy House morogva jár-kel a kórházban, és mindenkire rápirít, illetve bebizonyítja, hogy füllentett ebben-abban, zseniális! A múlt hétvégi tréningen a férfi résztvevők panaszolták, hogy sok nő életkorát úgy kell venni, hogy…..
A társkeresők között gyakran látok olyanokat, akik nincsenek tisztában saját értékükkel. Magyarán: nem tudják, mennyit érnek a társkeresők “piacán”, éppen ezért állandóan alá- vagy fölélőnek saját szintjüknek. Pontozzuk egymást! Természetesen a pontozás és a…..
Legutóbb az önbizalomhiánynál hagytuk abba a lábtörlő-lét kitárgyalását, folytassuk hát ezzel! Ugye emlékeztek még erre: az, hogy kiből lehet lábtörlőt csinálni, attól függ, hogy az illetőnek mennyire van rendben az önértékelése. Melyek az önbizalomhiány és a…..
Rengetegszer hallom ezt: “úgy bánt velem a volt párom, mint egy lábtörlővel.” A lábtörlő-állapot után újra felépíteni magunkat és párt találni pedig nem kis feladat. Jobb tehát megelőzni a lábtörlő-szindróma kialakulását. Lábtörlő-szindróma: Az az állapot, amikor…..
Az egyik társkereső mondta nekem nemrég: „az a baj, hogy ma Magyarországon 1 férfira 11 nő jut”. Első hallásra is gyanúsnak tűnt a dolog, de szerettem volna hiteles forrásból megtudni, hogy mi az igazság, ezért felkerestem egy telefonos interjú erejéig Kamarás Ferenc…..
A múlt héten átvettük a társkeresők legnagyobb félelmeit és azokat a dolgokat, amik miatt szégyenkeznek általában. Ma egy kicsit továbbmegyünk és kapsz egy gyakorlatot is! Skatulyákba zárvaHa belegondolok, hogy életemben mennyi minden miatt szégyenkeztem már, bevallom, elfog a…..
Az előző, „Így győzd le a visszautasítástól való félelmedet” című cikkben egy nagyon fontos témát feszegettünk, méghozzá azt az első számú akadályt, amelyik gátolja a sikeres társra találást.A cikkben elsősorban a megfelelési kényszerről írtam, méghozzá a…..
Mielőtt belevetjük magunkat az online társkeresés rejtelmeibe, foglalkozzunk egy kicsit a társkeresők egyes számú félelmével: ez pedig a visszautasítás.A társkeresés – és társtalálás első számú akadálya, főleg férfiaknál ez: “Úristen, mi lesz ha visszautasítanak?”Mai…..
Sziasztok! Randi Andi vagyok, a társkeresők személyi edzője, life coach. A társkeresőknek megalkotott Szabad Vagyok Programkeretében, offline és online tréningeken már 3 éve segítek az egyedülállóknak megtalálni a társukat, férfiaknak és nőknek egyaránt,18-tól 88 éves korig. A…..