Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pehatrix

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajtóhírek szerint a Magyar Nemzet Bank hétfőn bejelenti, hogy 2018-ig lecserélik a forintot az állam által garantált, új biztonsági elemekkel és Matolcsy György aláírásával ellátott papírdarabokra. Leszámolva a korábbi, mára meghaladott neoliberális iskola tanaival, a…..
pehatrix 2014.08.30 19:27:46
@balmoral: Szerintem is ez a legfontosabb és legelkeserítőbb üzenete a pénzcserének, hogy a mi hazánk soha nem lesz az eurózóna tagja!!!
Szégyen gyalázat! Pedig az úniós csatlakozás legnagyobb részét Orbánék készítették elő, ezzel tehát ismét szembeköpik magukat!
Hogy nem ég le a
képükről a bőr!!!!!!!!!!!!
A miniszterelnök fia – hadd tegyük hozzá gyorsan: a protokollszokásokkal tök ellentétesen –, a helyszínen tekintette meg a vb-döntőt, na nem egyedül, az apja társaságában. A tévében mutatták párszor, na nem azért, amiért a köztévé mutogatná (lásd még: tövig nyalás),…..
táj-kert Így épül (majd) Drezda 2012.08.22 00:23:17
A város aktuális, 56 négyzetméteres, 1:500-as méretarányú makettje a városháza aulájában. Fehér színnel a meglévő, fa-színnel a tervezett épületek. Kép forrása eredeti méretben. A németek nagyon szeretik a maketteket (és minden egyéb miniatürizált dolgot). Egyebek mellett…..