Regisztráció Blogot indítok
Adatok
virag légfrissítő

4 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hajtogatott kéztörlő wc kefe 2012.09.20 10:23:41
Legújabb fürdőszobai kiegészítők ..
Szeretné, hogy díszítse a belső a fürdőszoba, de nem tudod, hogy addig, amíg a végén, hogyan? Szintén nem tudod, hol a beszerzés önkormányzati fürdőszobai kiegészítők, mint az akkumulátorok és kiegészítők, például? Akkor használja az internetet! Végül, az internet egy…..
Sajnos az élete áll a dolgok elkerülhetetlen. Ezek közé nem csak a halál és az adók, hanem a takarítás. Néhány ember nézd meg őket szívesen szemet, mások esetében is lehet szórakoztató. folyékony szappan végtelen Nem szeretem, hogy tisztítsák meg ezekkel a különböző…..
Etti mese Képfejtvény 13. 2012.09.14 21:05:00
Bonzsúr! A nagy kuckókereső akciónk közepette sem feledkeztünk meg képfejtvény rovatunkról. Most egy igazán piheagyú feladvánnyal készültünk Nektek. Természetesen azokra az Etti mese olvasókra is gondoltunk, akiknek több fejtömést igényel, hogy rájöjjenek a megoldásra.…..
Igen, én vagyok az erkélyajtó tetején, és a függönyt birizgálom. ..
virag légfrissítő 2012.09.06 15:52:06
Nice things Bee hive 2010.07.21 23:00:02
virag légfrissítő 2012.09.06 15:34:08
Ez a nap is eljött.  Mától egy hétig jól megérdemelt éves szabadságomat töltöm, és egyúttal bátorkodtam mindezt önző módon úgy megtenni, hogy ezalatt nem gondoskodom Rólatok üdítő posztokkal. Remélem a lelkes törzsközönség nem bánja ezt a kényszerpihenőt, ígérem néha…..
Mindenki tudja, hogy anélkül, hogy az esztétikai fürdőszoba kiegészítők nem néz ki túl jól. Mint tudod, kiegészítők teljesen megváltoztatni a karakter a belső, így egyre több és több ember keres érdekes és divatos dísztárgyakat. Mely fürdőszobai kiegészítők is…..
HeStyle Hermés őszi kampány 2012.09.06 11:21:59
Megérkezett a francia luxusmárka, a Hermés 2012-es őszi/téli kampánya,melyben Wouter Peelen modell látható.A képeket Nathaniel Goldberg készítette, aki kiválóan teremtette meg a kampány elegáns, őszi hangulatát. Sajnos csak két fotónk van belőle, reméljük hamarosan érkezik…..
virag légfrissítő 2012.09.06 14:44:43
Kütyüshop Blog Felemás pacsker 2011.10.21 10:47:00
Ez egy nagyon aranyos sztori. Egy Tom Boddingham nevű csókának az egyik lábfeje kicsit nagyobb, mint a másik (jobb: 13, bal: 14,5). Szeretett volna magának egy szörnyű papucsot, tudjátok, olyan nagy szőrös mamuszt párnás karmokkal, amihez meg is adta a méreteket a gyártónak, akitől…..
virag légfrissítő 2012.09.06 14:35:56
Lassan itt a Karácsony, ennek aprópóján, gondoltam rögtönzünk egy nem mindennapi ünnepi koncertet. A fellépő nem más mint a Muppet társulat fenegyerekei akik többféle tribute zenekarként tetszelegnek. Hát akkor kezdjük. Mint minden koncerten itt is elengedhetetlen egy előzenekar…..
virag légfrissítő 2012.09.06 13:45:33
Ha a szó szoros értelmében vizsgáljuk a következő zenét, akkor nem tartozik a rákkenrollok közé, de a főszereplő miatt mégis megérdemli, hogy ide kerüljön. A RATM megszűnése után hagyott űrbe kétségbe esetten kerestem másik hasonló témájú/minőségű muzsikát. Mindenki…..
virag légfrissítő 2012.09.06 13:37:39
  Kattints a képre a folytatáshoz!      ..
Igen régóta tart már a Kormány sertéságazat-regulációs törekvése, amely az elmúlt egy hónapban látszik eszkalálódni. Ugyan már egy évvel ezelőtt is arról cikkeztek, hogy Orbán előtt van a sertésstratégia, ám ennek ellenére úgy tűnik, a kabinet nem tud dűlőre jutni a…..
Amennyire lényegtelen az első néhány száz golfozással töltött óránál a helyszín, annyira nő meg a jelentősége egy idő után. A golf ugyanis nem foci, vagy vízilabda, ahol bárhová menjenek is a világban, mindig milliméterre ugyanolyan pályán, illetve medencében találják…..
Body of Lies Genre: Drama/Action Release Date: 10 october 2008 Director: Ridley Scott Cast: Leonardo DiCaprio, Russell Crowe, Carice Van Houten, Vince Colosimo, Carice van Houten, Ali Suliman, Ben Youcef, Michael Gaston Roger Ferris (DiCaprio) uncovers a lead on a major terrorist leader suspected…..
Easy Virtue Genre: Comedy/Romance Release date: 7 November 2008 (UK) Director: Stephan Elliott Cast: Jessica Biel, Ben Barnes, Kristin Scott Thomas, Colin Firth, Kimberley Nixon, Katherine Parkinson, Kris Marshall The new romantic comedy of the director The Adventures of Priscilla, Queen of the…..
Augusztusban két, nemzetközi jelentőségű pszichedelikus fesztiválnak is otthont adott Magyarország: mind Ozora, mind a Kurultaj nagy sikerrel zárult. Mivel régi mániánk, hogy e két, egymástól távolinak tűnő szubkultúra meglepően sok ponton mutat átfedést egymással,…..