Regisztráció Blogot indítok
Adatok
indazs

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglátogattam ma Édesanyámat, aki szomorúan mesélte, hogy nem tudja, kire foxavazni. Több kampányban is szorgosan gyűjtötte a cédulákat a Fidesz stb.-nek; ma már látja, hogy ennek a korszakának vége. No de akkor kire? Sokáiximpatizált az LMP-vel — alighanem azért, mert nem tudott…..
indazs 2014.03.22 11:27:16
@ipartelep: Nem annyira a mai "egybeesések"-ről beszélek, inkább abból indulok ki, hogy Orbán haverja volt valamikor, aztán máig megmagyarázhatatlan csoda miatt (Fidesz aktivisták által gyűjtött kopogtatócédulák segítségével) kerültek a törvényhozásba. Indulásnak nem rossz, de azóta sem mond semmi ellent ennek a feltételezésnek.
indazs 2014.03.22 19:11:36
@alte trottel: "És Occam mester feni a szerszámát... " ...vagyis a mester szerint maradjunk a legegyszerűbb megoldásnál: Schiffer az, aminek látszik és azt gondolja, amit mond? Occam borotvája szerint Kaya Ibrahim egy becsületes üzletember, Simicska mindannyiunk boldogulására építi cégeit, egyedül Gyurcsány hazudik és a CÖF adományokból nemkampányol.
indazs 2014.03.22 19:34:23
@alte trottel: Bocs... :-)
A főváros rengeteg kritikát kapott a hajléktalanok kitiltásáért. A járókelők, és a turisták most kevésbé vannak kitéve a fokozódó nyomor látványának.  A probléma azonban nem oldódott meg, csak kevésbé szúrja a szemeket. A hajléktalanok számát érdemben nem…..
Olvasónk történelmi időutazásra invitál minket, végigkalauzolva az elmúlt negyed évszázad posztkádári posványain, egy magát "demokratának" valló átlag állampolgár szemüvegén keresztül. Megállapításai helyenként finoman szólva is sarkosak, ettől eltekintve (vagy ezzel…..
Orbán Viktor tavaly júliusban (még az előzetes regisztráció körüli mizéria miatt) azt mondta, “úgy fair, hogy a választások előtt több mint egy évvel minden részletszabályt mindenki pontosan ismerhessen.” Azóta természetesen számtalan esetben módosult a választási…..
indazs 2013.11.26 12:14:06
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: akkor nyilván a teljesen ellenőrizhetetlen választásoknak meg sok értelme van.
Eheti förmedvényünket Érvsebész olvtárs jegyzi. Íme: A költészet, ha minőségi, igazán addiktív. Új impulzusokat keresve találtam rá a Magyar Királyi Hírlapra, amely széles spektrumról válogatja kedvenceit, így pl. Ricsi és Bakos Mihály mátészalkai parasztorvos mellett…..
indazs 2013.10.31 21:06:00
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez ténylegjobb! :-)
indazs 2013.10.31 21:07:14
@indazs: mármint tényleg jobb!
Nem könnyű megtalálni a Hernádi Zsolt egekbe magasztalásáról szóló címlapsztorit a Heti Válasz friss számában, hirtelen elszaporodtak a fizetett oldalak, alig van hely a tartalomnak. Borókai főszerkesztő bizonyára megveregeti a hirdetésszervezők vállát, ez jó mulatság, férfi…..
indazs 2013.10.15 10:59:27
@andromeda1: Mi a lópikula a butaság abban, hogy 10 állami hirdetés van egy alig kelendő lapban és egy nemzetközi körözés alatt álló feltételezett bűnözőt menteget? Mert ez a befolyásos alak elég védelmi pénzt fizet néhány vezérnek, hogy ne adják ki a körözés ellenére?
Reckl Amál blogja Gyanús mentorok 2013.09.15 23:08:32
Az X Faktortól sokan várták, hogy valami paradigmaváltás következik be azáltal, hogy egy híján lecserélték a mentorokat. Nem történt ilyesmi. Tóth Gabi buta és harsány, ahogy várható volt. Szegény Szikora Robi eddig sem tűnt a legnagyobb szellemi magaslatnak, de ebben a műsorban…..
indazs 2013.09.16 16:19:32
@genyamagyar: Arra gondolsz, hogy meggyőződésük ellenére méltatniuk kellett volna a TV adót, a mentorokat és kapásból aláírni egy kétéves playback hakni turnét rabszolgamunkában? Nem mondott volna ellent az igazi rocker mentalitásnak? Végigkövettem, hogy az igazi szakmai tehetségkutatókat viszont milyen lelkiismeretesen és izgulva csinálták végig, pedig nem volt ott a TV. Ja, hogy hülyék, mert így itt nem lesz belőlük "sztár"? Ez igaz.
indazs 2013.09.16 16:24:09
@Bogyó 2: Tényleg ajánlom megnézni. Hosszú hónapokig tart. Keresd meg a kiírást és az időpontokat. Szabadon bemehetsz. Néha csodákat láthatsz a döntő körül és a szakmai (!!) zsűri zenészekből áll, és nem állandó, még a selejtezők során sem. Nem hiszem, hogy bármit is elérnének protekcióval az indulók.
Miért gyűlöljük Alföldit és a liberálisokat az István, a király kapcsán? Alföldi Istvánt, a keresztény Magyarország megteremtőjét többször igen negatív színben tüntette fel. További magyarázat nem szükséges. Alföldi Koppányt, a független Magyarország harcosát…..
A Privátbankár hosszú évek óta minden hónapban fog egy harminc tételből álló bevásárlólistát, és elmegy három hipermarketbe, hogy összehasonlíthassa az árakat. A fenti, hat évet átölelő grafikon a legutóbbi beszámolójukból származik, némi kiegészítéssel, amit…..
indazs 2013.08.12 14:17:48
Zsírfejű oligarchák, ingyenélő hivatalnokok, lakájújságírók, lézengő ritterek és yuppie-képű áfacsalók, avagy mire számíthat a miniszterelnök lánya a mennyasszonytánc alatt? Mong Attila lapszemléje. Brékó, brékó, apa végre kimondta: Közgép! Lehet házasodni! Egy…..
Ha már Tusványoson jártunk, csináltunk pár fotót is. Profi gép ugyan nem volt kéznél, de erre találták ki az instagramos szűrőket. A 24. Bálványosi Szabadegyetem képekben. Hercsel Adél és Pálffy András összeállítása.  A Pro Minoritate híd, egyesek szerint az…..
indazs 2013.08.04 21:44:27
@a nyugalom megzavarására alkalmas: most, hogy mondod, talán nekem is át kellene szoknom a feszes focistasegg nyalogatására, ha közben a lelkes tömeg önfeledten és ütemesen tapsol. Nem, mégsem. Legyen ez a ti elfoglaltságotok.
A Fidesz teljes népességben mért támogatottsága – több mint másfél év után – ismét elérte a 30 százalékot, miközben más pártok nem tudták növelni a szavazóbázisukat. Mondja a Medián. Forrás: Medián A választópolgárok 35 százaléka nem támogat egyetlen pártot sem,…..
indazs 2013.08.04 18:46:24
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: aha emléxünk: "a kisgazdákkal nem kötünk szövetséget". És lőn.
indazs 2013.08.04 18:47:46
@Darkosia: Nono! Szeretetről azért szó sem volt!
indazs 2013.08.04 19:23:25
@Budai Andris: kétfarkút? :-)
Istentelenül hasítunk. Nem is követhető szabad szemmel, még jó, hogy lassításban is meg lehet nézni. A Nagy Honvédő Háború kezd a csúcspontjára hágni. Megvédtük az európai uniós támogatásainkat, miközben zsebforradalmat vívtunk ellenük. De bevették. Megetettük őket és…..
indazs 2013.05.31 10:28:33
@Vidéki: Mélyen Tisztelt Kormányszóvivő Elvtárs. NER társaim nevében köszönöm a kimerítő magyarázatot. Kérem, ne hagyják, hogy elterjedjen Medgyes testvérünk szerencsétlen nyilatkozata, hogy az eladósodás nagy részét a Fidesz generálta. Most pedig énekeljük el együtt a barackfás NER indulót! Köszönöm elvtársak.
indazs 2013.05.31 11:44:45
@Vidéki: Értettem Tisztelettel! Egyre közelebbről gyönyörködöm a béka seggében és örvendezek dicső vezetésünk eredményeinek. A számokkal foglalkozó eddigi tudomány helyett, pedig javaslom az unortodox matematika hivatalos bevezetését és azzal végleg beteljesedik dicsőségünk. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Az istenit a hitetleneknek!
Mottó: "Az igazi megszállott élsportoló soha nem tudja abbahagyni. Senna: neki is volt családja, többszörös világbajnokként nem tudta abbahagyni, pedig voltak baljós előjelek azon a hétvégén. Vagy pl. Niki Lauda: egyszer már kihúzták az égő autóból, mégis visszaült. Ezek az…..
Lázár János a Rádió Q-nak nyilatkozott 2013. május 7-én, a miniszterelnökséget vezető államtitkár az asszonyveréssel gyanúba hozott Balogh Józsefről azt mondta „a pártnak nincs köze ahhoz, mit tesz egy párttag otthon. Az ártatlanság vélelme viszont őt is…..
indazs 2013.05.08 15:04:41
@Vidéki: nehezemre esik csúnyán beszélni, de hozzád hasonló büdös bunkó hozzászólás még akkor is párját ritkítja, ha egyértelmüen pártérdekből teszed.Nem áll szándékomban diskurálni veled, de ez kikívánkozott.
Így kell ezt csinálni kétharmaddal, nem? Először kitalálni, hogy ne árulhasson mindenki csak úgy dohányterméket, ki kell választani azt a pár ezer nyertest, akik. Aki csak kicsit követi a Fidesz stílusát, az már a kiíráskor tudta: dehogy a kiskorúak védelméről szól ez a dolog:…..
indazs 2013.04.26 09:41:16
@Kandeláber: Mesélj már! Ott is manipulált pályázatokkal jutalmazták a politikai tettestársak bandáját?
Akinek nem Cipruson van cége, hét végéig még befizetheti a kötelező kamarai tizedet, mielőtt a NAV-val behajtatják: Aki még nem fizette be az idei kamarai regisztrációs díjat, az megjárhatja. Sajnos hivatalosan nem jelzik a vállalkozóknak, hogy fizetni kéne, én is véletlenül…..
Nem csak az alkotmány kiherélésével vert szöget ma Orbán a jogállamiság koporsójába. Figyeljetek kedves  fiatalok, mert Viktor bácsi most mind a szóhasználat, mind az eszközök tekintetében hűen szemléltette számotokra, mi is volt az a kommunizmus: A cégek összefogtak a…..
Sólyom László már leírta, mi a probléma a negyedik alkotmánymódosítással a hatalommegosztás, a fékek és ellensúlyok meglétének szempontjából – Török Gábor pedig ennek mentén kitért arra, miféle visszaélésekkel járhat később is az, ha egy kétharmados többség esetleg…..
Pézsma Mégis, kinek a gárdája? 2013.03.08 05:14:02
A Haha egy valamit biztosan elér a tiltakozó akcióival: védekezésre kényszeríti a Fideszt, amely forgolódás közben óvatlanul is egyre többet mutat meg rendszerének eddig árnyékban tartott részeiből. A Fidesz székház tegnapi „elfoglalása” a Hahás hagyományokat követte:…..
Sziasztok, egy barátnőm miatt írok Nektek, aki a Jobbiknál dolgozik, és most fél, hogy elveszíti az állását. A Jobbik minden alkalmazottját arra kötelezte, hogy fizesse vissza a pártnak a fizetése tíz százalékát, neki pedig a havi 100000 forintos titkárnői fizetéséből erre…..
indazs 2013.02.26 15:55:36
@askenázi geci: Te valami világtól elzárt, helyen élsz? Nem tudod, hogy miért kell befizetni és miért nem eleve annyival kevesebb a bére?
Kapaszkodj, mert ha ilyen naiv vagy, most rosszul leszel: hát azé bakker, mert a ki nem fizetett pénzről, ha felhasználják, számla kell, tehát utólag nyomon követhető, míg a zsebből beadott 10 % meg megy okosba. Lehet belőle bármit fizetni. Tudod, balhézók bérét, náci kiadványokat, meg ilyesmi.