Regisztráció Blogot indítok
Adatok
h.flora

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A réteges öltözködés dícsérete avagy ruha az alap, de kell a kalap. ..
h.flora 2012.12.12 00:31:20
Egy kedves olvasónk küldte el a fenti, igen vicces videót, amin Russell Peters azt taglalja, mennyire furcsa, hogy bizonyos szavak angolul és más nyelveken mennyire más jelentéssel bírnak. Mint például a pussy, azaz pina szó, ami a magyaroknak puszi, azaz kiss. Na ja. A poén jó, az…..
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Panaszkodnak az X-Faktor szegény, drága mentoremberei. Mert ők hiába mondják, hogy ki jó, meg ki szar, a közönség, az nem foglalkozik ezzel, sőt, direkt ellentétesen küldik az sms-t. Pofára, nem hangra. Mindezt a Like trió kiesése után panaszolta el Nagy Feró a Blikknek, vélhetően…..
h.flora 2012.11.19 12:42:04
Buckminster Fuller Múlt éjszaka róla láttam álmot: Buckminster Fuller Erő, amely hajtja a virágot Kellemmel ékesíti a hernyót A lassan kúszót Céljától részeget A nem láthatók is készek És én, csak egy kis teremtés Létrehozott, mint minden egyéb Szerény, mint a serény poszméh Vágyakozom a Hold után…..
h.flora 2012.10.13 22:25:30
Hogyan szórakozzunk jól ruha nélkül...Emlékeznek? Amikor egy hotelszobában vannak, ott van az a fénycsík a fürdőszoba ajtaja alatt. Mindig nagyon hasznos, segít odatalálni a sötétben. Különösen olyankor, amikor minden éjjel másik szállodában van az ember, ahogy ez velem gyakran…..
A Katona DalaFüst szállt fel lassan, ahogyLeszállni kezdett az alkony,Messzi határvillongás Tüzei égtek a láthatáron,S én tizenhét évesen kinyargaltam, Hogy elérjem az első csapatomSok évvel ezelőtt.És egy tanyaházra találtam, Ahol egy asszony szívesen látott,Ételt és bort…..
Grácia Lejönnél onnan, kérlek? Hiszen az égi magasság Annak, aki oly törékeny és éjjel kísértetet lát És én nem tudlak megmenteni Próbálnám bár, ahogy csak bírnám Tönkreteszem magam; én akarok repülni Ó kölyök, ha tudnám, megpróbálnám. Hát odaadták neked a Bibliát…..
Járj szelíden a Földön... Vannak Pókok, selyempalotákat építők Vannak Medvék, szemeikben királyi hatalom Ők azt mondják, megleljük kincseinket azon a napon, amikor megértjük, hogyan járjunk könnyeden a földkerekén, és úgy tegyünk meg minden lépést, mint aki elsőként…..
h.flora 2012.08.22 11:18:41
@Patreides:
szemükben a királysággal... ez megába foglalja a természet egészét, nem? :)
nem félek a kék tenger mélységétől...??
Ez mind a fejemben él Mi minden éjjel az ágyba zuhanunk, De ez mind a fejemben él, Minden éjjel egymásra omlunk, És te álomba csókolsz engem. És bébi, minden álmosító dolog, amit beszélsz, Lenyűgöz engem. A következő napig, Amikor ráébredek, hogy amit tettünk és mondtunk, Az…..