Regisztráció Blogot indítok
Adatok
askenázi geci

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez, feleim, mármint a Dexter nyolcadik évadát és egyben a sorozatot is lezáró epizód egy kalap szar volt. Biztos lehetne ezt szebben is írni, meg eufemizálni, hogy nem volt olyan jó, esetleg lehetett volna jobb is, de minek, ez így úgy volt elbaszva, ahogy azt a közmondásos…..
Elérkeztünk a biznisz aljára, ahol a pusztuló szállodákat futtató vállalkozó saját kuponos oldalain futtatta meg nagy sikerrel a nemlétező siófoki Hotel Ibizát. Egy csoportos feljelentés biztos lendítene az ügyön: Vásároltam egy kupont a siófoki Ibiza Hotelbe. Az ajánlat…..
Először is szögezzük le: ez a poszt alapvetően nem Alföldi Róbertről szól, éppen ezért nem lesz benne szó a nemi beállítottságáról, vagy arról, hogy amúgy egy remek rendezőnek tartom. Helyette beszélgessünk inkább arról a jelenségről, ami körülötte kialakult és arról,…..
askenázi geci 2013.09.09 10:32:32
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
Antal (Ferenc) János, az MTVA egyik rádiós hírszerkesztője felmondott. Ez eddig csak egy mínuszos hír, sőt, talán még az sem (nagy a fluktuáció a közmédiában), az viszont már az, hogy a levele egy bloggeren keresztül a Cink.hu főszerkesztőjének asztalán landolt, aki szépen…..
Alföldi Róbert az RTL Klub Fókusz című műsorának nyilatkozva mondta el, hogy az augusztus végén, Szentendrén bemutatott Bánk bán junior című előadása után (melyet ő rendezett) hárman is rátámadtak, és egy közeli múzeumba kellett berohannia. Alföldi elmondta, hogy nagyon…..
askenázi geci 2013.09.02 22:39:09
A Borsnak egy jó értesült filmes határozottan cáfolta, hogy Palácsik, azaz már Vajna Tímea azért kapott volna szerepet egy nagyjátékfilmben, mert Andy Vajna felesége. Tímea szerinte pusztán tehetségével érdemelte ki a munkát. Mint azt az Index is megírta, a Herczeg Attila…..
Én eléggé csalódott vagyok. Semmi kiugóran rémes, egyszerűen a Dextertől többet vártam volna, főleg az utolsó évadban. Azért hátha jobb lesz. A fő probléma, hogy egyelőre nem látszik, miről is szól majd ez az évad. Mindig azt gondoltam, az íróknak, esetleg Michael C.…..
Bear Grylls producerét megmarta egy kígyó a hivatásos túlélőember új műsorának forgatásán, de nagyon. Annyira nagyon, hogy az esetről készült képet csak az ugrás után mutogatjuk. Tessen kétszer is meggondolni az egérgomb buherálását. Mi szóltunk. Itt a láb, amit…..
A fél ország kiborult azon, hogy Balog miniszter a sokféle fóbiával megvert Szaniszló Háttérhatalom Ferenc mellett a szélsőjobb más népszerű figuráit is kitüntette. Így a Kárpátia Együttes énekesét és vezetőjét, Petrás Jánost a Magyar Arany Érdemkereszt…..
Vastag keretes szemüveg, boka fölött libbenő gatyaszár és kötött sapka vs. csokornyakkendő és kisestélyi - nagyjából erről szólt A Dal döntője, amiben eldőlt, hogy Bye Alex képviseli a magyar színeket a malmői Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntéssel lehet vitatkozni, de az…..
Sziasztok, egy barátnőm miatt írok Nektek, aki a Jobbiknál dolgozik, és most fél, hogy elveszíti az állását. A Jobbik minden alkalmazottját arra kötelezte, hogy fizesse vissza a pártnak a fizetése tíz százalékát, neki pedig a havi 100000 forintos titkárnői fizetéséből erre…..
Két barátom épp a világ legjobb pizzériájából jelentkezett be Nápolyban, erről eszembe jutott, hogy mennyire fantasztikus élmény volt... Közben kiderült, hogy hetente járnak ide, van egy pár előnye, ha az ember Nápolyban vízilabdázik. :) És közben megírták, hogy azóta még…..
A január 18-án kezdődő ötödik fordulóra sűrű menetrendet készítettek, március 27-ig huszonhatszor ül össze a bíróság, teljes gőzerővel folytatódik a hazai kriminalisztika példátlan, monstre tárgyalás-sorozata. Az elbaltázott nyomozás körülményeit kell még tisztázni,…..
askenázi geci 2012.12.18 16:46:25
Kétmilliós átlagnézettséggel, komoly vetélytársak nékül letarolt szombat estékkel búcsúzott az X-Faktor harmadik évada, amiből ismét kiderült, hogy az RTL nagyon ért a műsorkészítéshez és a bulvárhoz. Már ha ez bárkinek is kétséges lett volna eddig. A kiválóan megírt…..
A november 22-én, Hatvanban történtekkel kapcsolatban a TASZ az igazság minél teljesebb feltárására és a rendőri bántalmazások sértettjei jogainak érvényesítésére törekszik. Úgy gondoljuk, sem a rendőrség írásos közleménye, sem kiadott videófelvételük nem tartalmazza az események összességét.…..
Az előzetes forgatókönyvnek megfelelően Stone esett ki a Jimmy fia Krisztián szárnyalása utáni első faktorból, jövő héten majd szépen követi a mostani adásban párbajozó Szabó Dávid is, akinek tegnap két jól hallható lélegzetvétel között azt bírta mondani Ördög Nóra,…..
Nyílegyenes Sámánia 2012.08.20 01:14:01
Nagy divatja van manapság a magyarsággal, magyar őshagyománnyal foglalkozó elméleteknek. A magyar nyelv által hordozott szellemiség,(mint ami a szavak által közvetít szellemi erőket ) is reflektor fénybe került. Aztán az ősmagyar-pogány vallással kapcsolatban is felvetődtek olyan állítások, hogy az…..
Pörzse Sándor a Barikád nevű jobbikos sajtóorgánumban illetve Mark Zuckerberg közösségi oldalán publikált egy keményet. Nevét ugyan nem írta le, de Szegedi Csanádot minősítette. Összeállt számára a kép: Szegedi lepaktált az ellenséggel. Vagyis Pörzse Sándor immár…..
askenázi geci 2012.08.28 22:25:48
@conmorientes: kussoljatok zsidók örvendezzzetek az újabb zsákmánynak. hány öregember lakását szereztétek meg bagóért. remélem nektek is bealkonyul hamarosan.
Normális, vagyis olyan, mint mi, és ezzel lehetetlen szembenézni, és ezzel szembe kell nézni. Megy a szövegelés arról, hogy elég vagy nem, sok vagy kevés a 21 év magányos komfort, amit a norvég bíróság az oslo-i tömeggyilkosnak kiszabott. S hogy – nagyon izgalmas…..
askenázi geci 2012.08.28 15:16:57
@Pobjeda Rezső fémipari TMK-s:

a rettegett magyar maffiavezér aki többezer fős cigányhadsereget tud mozgósítani, spanyolországban csak egy hajléktalan drogos csöves bolti szarka.

ilyenek ezek a cigányok, játsszák az eszüket, pofájuk nagy, aztán meg összefossák magukat ha nem ők vannak túlerőben.
Nehéz észérveket felsorakoztatni a parkolási társaságok létjogosultsága mellett, például az ilyen esetek miatt: Leírnék egy rövid történetet, ami múlt hét csütörtökön történt velem a belvárosban... Miután találtam egy parkolóhelyet 18:44-kor mobilparkolással…..
Az autóipar válsága, bűnözés, drogok – mindez együttesen és egymásból következve vezetett oda, hogy az egykor virágzó amerikai nagyváros, Detroit mára a káosz szélére került. Egy amerikai fotós elhatározta, megörökíti a (szó szerint) széthulló otthonokat. A…..