Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zenoka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mr. Skin nevű szaklap minden évben kiválasztja az év legjobb filmes-tévés pucérkodásait, mi meg idén nem választjuk szét őket, hanem egy nagyon pucér posztban betolunk belőlük kilencet videón, egyet meg képen. Helen Hunt új filmes meztelenkedéséről az istennek nem…..
A Wörthi-tó Ausztria legdélibb részén Karintia tartományban található, közel az olasz és szlovén határhoz. Karintia tökéletes kikapcsolódási hely, ahol egyszerre hódolhatunk a hegymászásnak a Karavankák hegyláncainak köszönhetően vagy a vízi sportoknak a közel 1270 tó jóvoltából. Kétségtelenül…..
New Yorkban szinte bárhova el lehet jutni metróval. A sárga taxik mellett ez a fő tömegközlekedési eszköz a városban. Több mint 5 millió ember használja nap, mint nap, a nap 24 órájában. Oldalakat lehetne arról írni, hogyan is jutott el mai állapotáig, most azonban egy másféle…..
Zenoka 2012.08.23 04:15:12
@Pakos: Na, majd megfigyelem ezt. En mindig embertol veszem, amit toltogetek, ha lemerul rola a love. Igy a kartya honapokig eltart, a lejarati idon belul. Ha meg lejaroban van, akkor attoltetem egy uj kartyara a regin levo penzt.
Ha tenyleg igy olcsobb is (raadasul 10 dollar felett mar bonusz osszeget is jova irnak_, akkor ilyet kell venni es nem automatasat.
Egyebkent neten is van metro terkep: www.mta.info/nyct/maps/subwaymap.pdf
busz terkep: mta.info/nyct/maps/busbkln.pdf
es traffic (forgalmi valtozas) ellenorzo: travel.mtanyct.info/serviceadvisory/
Nem véletlen, hogy eddig egyetlen beszámolónkban sem írtunk még magyarokkal kapcsolatos élményekről. Tizenegy napnyi kint létünk alatt ugyanis mindössze két alkalommal futottunk hazaiba – ebből egy nagyon rossz és egy jó élményünk született. A legelején külön posztot…..
New York számos világhírű múzeumának ad otthont. Museum of Natural History, Metropolitan Museum, Guggenheim Museum – csakhogy a legfontosabbakat említsem. Mind-mind megérne egy külön posztot, most azonban egy sokkal furcsábbal fogunk foglalkozni: Manhattan nyugati 46. utcájának…..
Először is szeretnénk elnézést kérni mindenkitől, aki az elmúlt hetekben beszámolókra éhesen látogatott el oldalunkra. Remélem sokan követtetek facebook-on, twitteren, és sikerült kicsit visszaadnunk a kinti élményeikből. Egy lényeges momentumról azonban még nem tettem…..
Zenoka 2012.08.21 17:56:56
@T-Bag: Most talaltam erre a blogra. Jo otlet bemutatni az otthon eloknek a varos erdekessegeit.
En itt elek New Yorkban, igy erdeklodessel fogom elolvasni az itt leirtakat, mert testkozelbol latom a dolgokat.
Igen, a varos valtozatosan szep es kelloen nagy ahhoz, hogy ne unatkozzunk itt hosszabb idon at sem.
Tovabbi jo idotoltest kivanok itt a blog ironak es minden olvasonak!
Gondolom sokan hallottak már az egykori WTC helyén épült emlékhelyről és múzeumról. A ikertornyok eredeti talapzatainál elhelyezett méretarányos medencék gyönyörűre sikerültek. A hatalmas méretek egyből lehengerelően hatnak a látogatókra. A bejutás viszont teljesen…..