Regisztráció Blogot indítok
Adatok
otgorbebogre

0 bejegyzést írt és 398 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk írása egy lehetséges szavazói magatartásról: Ha a címben feltett kérdést egy szóban akarnám megválaszolni, akkor annyit mondanék: igen. Vagy annyit: lehetséges, esetleg: megfontolandó. De miért is szavazhat egy konzervatív beállítottságú polgár egy olyan pártra, amelyet 2010-ben még…..
otgorbebogre 2018.03.23 08:38:39
@szepipiktor: jezusom, a gondolat az hogy hagyj elni hagyni nem az hogy lekopj barmit is. mutass egy liberalist aki azt akarja hogy a falusi neni elvegyen egy masik falusi nenit es egyutt paraznalkodjanak a templomban.
A tegnapi migránsbicikli túltolására válaszul küldte egy szemfüles olvasó, hogy na ja, az origó is hülye, DE TI IS BAZDMEG, CSAK KÓSÁBÓL. A kettő között azért van különbség. Míg az egyik egy átértelmezett, kamuhírekre alapozott, forrásvizsgálat nékül átvett, hamisított, a kormány bevándorlásellenes…..
Nagyon komoly háború robbant ki idén év elején az Egyesült Államokban. Szerencsére csak az árak terén, ám a legnagyobb láncok nem viccelnek. A Meki 1, 2 és 3 dolláros menüket vezetett be. A Wendy’s 20 ételt árazott le egy dollárra válaszul, a Taco Bell pedig bevezette az 1…..
otgorbebogre 2018.03.13 07:56:51
@Colonel H. Stinkmeaner: elarulok egy titkot: a mekiben (meg barhol mashol is ) lehet kerni az uditot jeg nelkul.
otgorbebogre 2018.03.13 07:59:22
@furious ewok: mert az uditot szirupbol meg szoda vizbol keverik, nem a palackosat kapod felvizezve. de meg egy titok, a palackosat is szirupbol meg szoda vizbol keverik. Neha a szirupellatas akadozik az automataban (volt mar hogy a vegebol kaptam es csak szoda volt) ilyenkor szolni kell. ALtalaban szerinetm az ettermi meg sziruposabb si valamivel mert szamitanak a sok jegre.
otgorbebogre 2018.03.13 08:03:02
@Colonel H. Stinkmeaner: nehez kerdes, mert a mozgas is noveli az anyagcseret. egeszseges embernek jobb a tobb mozgas ugyanannyi kaja kombo (sot ha csak egeszseges akarsz lenno es nem fogyni akar elhizottnak is), de a mar elhizottak inkabb vagjanak a kaloriakbol es fokozatosan noveljek a terhelest egyebkent a testet nagyon megviselni (nekem a terdem pl kivan). azt is vedd szamitasba hogy ferfiaknal ez jobban szokott mukodni.
Szegény Magyar Postát irtó sokat ütöttük már, ami nem csoda, tekintve, hogy nincs olyan hét, amikor ne jönne 3-4  levél velük kapocslatban. Ez a szám a karácsonyi időszakban duplájára emelkedett, és bár a téma aktualitása miatt az oldalon is többet foglalkoztunk velük, egy csomó panasz nem fért ki…..
otgorbebogre 2018.03.10 19:08:20
@Fotósképző: japanban egy alkalommal a csomag utkozben megrongalodott es ket postast kuldtek ki az ajtom ele hogy hajlongva bocsanatot kerjenek hogy a fontos dolgaimban kar keletkezett.
The Walking Dead évadszerkezete a második kanyartól kezdve úgy nézett ki, hogy ősszel jött az első adag és tavasszal a második. Az őszi/téli évadközi finálékban mindig feldobtak valami magas labdát, hogy a nézők a februári folytatásra tömegesen tóduljanak, a 2014-es 4. évad midseason premierje ezért…..
Az alábbi levél írójával hosszan leveleztem, mert a sztori annyi extrém elemet tartalmazott. Eleve mi az, hogy egy 2 nappal korábbi vásárlás miatt csapnak le valakire? Nem beszélve arról, hogy rekonstruálják a vásárlását, egrecíroztatják az irodában, majd zárésnak aláíratnak vele egy…..
A fenti, üvöltözős, toporzékolós numetálba oltott popzenével igyekszünk majd helyt állni az idei Eurovíziós dalversenyen. Az AWS tulajdonképpen kegyelemkenyéren jutott tovább a közönségszavazós szakaszba, hiszen a szakmai zsűri a nyolc döntős (AWS, Dánielfy Gergely, Heincz Gábor Biga, Horváth Tamás,…..
otgorbebogre 2018.02.25 02:14:14
@retrodj: Azert Conchita Wurst dobott egyett arrol hogy mi ma Europa es pont azt mutatta hogy i nyerne egy normalis viagban (mondjuk a nagyjabol egyformak kozul).
Az angol komikus, író, színész és zenész Eric Idle, a kultikus Monty Python alapító tagja, 1,09 millió dollárért vásárolt meg egy egészen furcsa, az 1920-as években épült, spanyol stílusú házat...
Olvasói levelet kaptunk központi problémakezelő emailcímünkre: Tisztelt műsorszerkesztők! Ma kb a tizedik adást néztem végig és meg kellett állapítanom,hogy ilyen méltatlan felháborító programot nem mostanában hozott Vajna úr televíziója. Amikor két egyszerű tüneményes játékos páros akik az…..
Sokan sokszor mondták már, hogy a popzenében eljátszottak mindent, amit csak lehet. Ettől még lehet azért egymástól eltérő dalokat írni, de olyan esetek is akadnak, amikor szinte egyértelmű két dal között a hasonlóság. Tavaly A Dalból kizárták a Jetlag nevű zenekart, és bár a kizárást a sajtó felé…..
Aludni lehet hason, háton, oldalt, kifliben, párnát szorongatva, kutyához bújva vagy macskával a fejünkön, de az biztos, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen fekhelyen műveljük ezt. Hát- és derékfájás, kialvatlanság a jussa annak, aki rossz matracra hajta álomra a fejét esténként, onnan meg csak egy…..
Vannak olyan sorozatok, amikkel nem foglalkozunk eleget, egyrészt, mert a lustaság nagy úr, másrészt meg azért, mert a 470-520 évi sorozatból (2017-es ill. 2018-ra jósolt adat) egyszerűen kimaradnak olyanok, akikkel pedig foglalkozni kellene, Sajnos, hadd tegyem hozzá gyorsan. DEÁMBÁRAZONBAN.…..
otgorbebogre 2018.01.28 07:47:07
@Womb Raider: a sorozat nagyon fontos elemnek tekinti. szerintem nezd meg utana megerted.
Olvasónk gondosan akart eljárni, ami teljesen érthető egy többszázezer forint értékű elszívórendszer kiépítésénel, ennek ellenére az önfeledt és szag nélküli főzőcskézés helyett az üzlet és a beszerelő cég egymásra mutogatása maradt neki, meg a végtelen hosszú ügyintézés. Üdv!  Próbálom a…..
Mi jut eszébe egy átlag magyarnak (vagy európainak) Japánról? Nyilván a gasztronómia (szusi, zöld teás ropi...), a történelem (szamurájok!), a fejlett technika, no és ha kicsit tájékozottabb, akkor talán még az is, hogy ez az ország, ahol annyit dolgoznak az emberek, hogy az már komoly társadalmi…..
Ez itt a Showtime februárban jelentkező, tízrészes sorozatának előzetese, amiben Donald Trump elnöksége lesz a téma, annak minden elemével egyetemben. A producer Stephen Colbert, aki láthatóan nem nyugszik. míg Trump el nem ütteti egy kamionnal. Vajon mi lenne abból, ha valaki csinálna  egy ilyet…..
Ismerem a Gyurcsányista hangulatkeltést, nem rájuk tartozik, minek szólnak bele. Egyszerű, könnyű kis kirekesztő, emberi jogokat megtipró, végtelenül hazug demagógia. Mi közük hozzá? Mondjuk kezdeném azzal a nyilvánvaló szemponttal: Magyarország Büntető Törvénykönyve a magyar állampolgárok által…..
otgorbebogre 2018.01.05 06:58:51
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: hu**** de regen latlak itt , te sima haza arulo vagy. kettos allampolgar 1994 ota es itt nemzetieskedsz. megall az agyam.
most besirtam.
Naszóval. Van az a mondás, hogy ha sárga és hápog, akkor kacsa, hiába üvöltöd, hogy ló. Ezen egy "eredeti" címke sem segít egyébként. A TV2 új vetélkedője az RTL A Fal című licenszműsorának egyértelmű és pofátlan nyúlása, pont olyan, mint a Való Világ volt a Big Brotherről, és ezzel ezt a részt…..
otgorbebogre 2018.01.01 13:54:28
@tnsnames.ora:Manapság a legdurvább matektételek bizonyításának egyszerűsítését sokszor ingyen bérmentve publikálják.

Nem pontosan ertem ezt az ervet, a kutatok penzt kapnak az egyetemtol ahol dolgoznak (sokszor annak a fuggenyeben hogy hany cikkuk van). Nyugi a cikkek szellemi tulajdont kepeznek es le vannak vedve.
A TVLine forrásai szerint az NBC nagyon szeretné visszahozni az Office című sorozatot. Mint írják az új verzióban nem szerepelne Steve Carell Michael Scott nevű karaktere, aki az eredeti, 9. évadot megélt sorozat főszerepét alakította...
Szegény Gábor nem elég, hogy letolt egy teljes költözést, ennek kapcsán még jól meg is járta a honlapján hiperszuper kalkulátort üzemeltető, de azt nettó árakkal kozmetikázó cég miatt. A Kevin Movers az un. kreatív tájékoztatás minimum nem elegáns fogását alkalmazta: szépen kiírta, hogy "A…..
otgorbebogre 2017.12.15 19:01:05
@vizsla_barat: pont az a lenyeg hogy a magyar vevo ne nagyon tudja mennyi az AFA tartalom. mar regen szetvertek volna a parlamentet ha minden egyes alkalommal szembesulnek a +27%-al
otgorbebogre 2017.12.19 01:10:18
@Xezs6: jobban utne ha ugy vennel meg valamit hogy az lenne ra irva hogy 3000 de 3810 lene a vege a kasszanal. vagy 20000 es 25400 amit fizetni kell. Meg a +nyolc szazalek amerikaban is elkeseriett mindig, hiaba volt a vege is sokkal kevesebb mint itthon. Persze tudod, tudod hogy mennyi az afa itthon de soha nem gondolod vegig hogy ugya mennyi lenne ez afa nelkul...
otgorbebogre 2017.12.19 01:12:09
@stakeholder Manyecs: persze mint mindenutt. de mas az ha a netto ar van feltuntetve es szivrohamot kapsz a bruttotol vagy ha a brutto es akkor "ez van". akkor nem a kormanyt szidod es nem kerdojelezed meg a vilag legmagasabb afajat.
A mai Jobbik-tüntetés kudarc volt, kudarc természetesen a mozgósítás eredményében (legfeljebb kétezren lehettünk, ha a késve befutó Schiffert is beszámolom), kudarc abban, amilyen szónokokat sikerült felsorakoztatni (nem voltak szónokok a szónoknak középszerű Vonán kívül), kudarc volt a tartalmát…..
Idehaza is egyre elterjedtebb a tárgyak helyett élményajándékozás, ami csodás innováció.  Néha azért nem árt résen lenni, hogy mit is vettünk vagy kaptunk. A Bálint által kifogásolt nyilatkozat tényleg nem semmi úgy, hogy egy árva mukk sincs csatolva mellé arról, hogy a cég mit garantál, pl. egy…..
Ősszel már írtunk arról, a MÁV-nak hogyan sikerült leghűségesebb és legelkötelezettebb utasaival, a Start Klub kártyatulajdonosokkal kibabrálni a hosszabítási protokoll utolsó pillanatban történt megváltoztatásával. Az élet és a személyszállítás persze nem állt meg, novemberre pedig az is kiderült,…..
otgorbebogre 2017.12.10 17:08:31
@aciv: ez biztos nem lehet igy. Irtad hogy van Eger-Bp vonat. Hat van Eger-Bp busz is nem is keves es van amikor egy idoben.
otgorbebogre 2017.12.10 17:13:55
@aciv: amugy tudom ajanlani a telekocsit, ha valaki a kornyekrol megy biztos megall erted (bar csak saccra tudom merre laksz).
Írtó nehéz minden szempontból megfelelő lakást találni, így, ha végre megvan a megfelelő otthon, az ember semmit nem akar, mint baromi gyorsan aláírni a szerződést, és letudni a fizetést. Utóbbinál általában az ingatlanbizniszbe keveredőket - legalább is az átlagot - várja egy embert-, házasságot-…..
otgorbebogre 2017.12.05 10:46:43
@LKerekes: nem kell bele politikat vinni. de ez van. kerdezz korbe a banki dolgozok koreben. mondvacsinalt indokokkal utasitanak el CSOK kerelmeket, a papirok amiket be kell adni valtoznak stb. az ami a bekuldovel tortent inkabb az alap nem a kivetel (es egy masik bankban dolgozik akirol tudok) vagy altalaban meggondolta magat a kormany vagy eleve csak bizonyos embereknek akart CSOKot utalni. mas magyarazat nagyon nincs.
otgorbebogre 2017.12.06 13:26:36
@aleksz róz: miert ne lenne erdeke? szepen kaszalnak belole, rajtuk folyik at. pont ezert nem kerek a tortenet. pont ezert szaladgal minden ugyintezo a CSOK utan de a kormany nem nagyon akar sok penztol megvalni.
A Kitchenaid az egyik legrégebbi konyhai gépeket gyártó amerikai cég, híresen szép dizájnú, minőségi darabokat árul, ennek megfelelően izmos áron. Itt van például a hazai márkaoldal. Az nem csoda, hogy csalók ráfeküdtek a dologra. Az már inkább, hogy miért gondolják sokan, hogy noname oldalak…..
Hogyan válhatott a januárban még a NER egyik legnagyobb ellenségeként pellengérre állított Puzsér Róbertből szűk egy év leforgása alatt hivatkozási alap az Origónál? Talán Habony Árpád két csík között ráeszmélt, hogy mégiscsak jógyerek ez a Puzsér? Dehogy, a válasz ennél sokkal egyszerűbb:…..