Regisztráció Blogot indítok
Adatok
antiforradalmár

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érkezik lassan a kormányspam, lehet egyéni vérmérséklet alapján kitölteni és visszaküldeni, cetlikre tépni, bosszankodni vagy örvendezni. A Helsinki Bizottság szerint az is megoldás lenne, ha üres boríték visszaküldésével meghekkelnénk az egészet. Jó, utóbbi Orbánék…..
antiforradalmár 2015.05.16 22:29:39
Annyi baromság jelenik meg a brókerbotrányról, hogy talán ideje röviden összefoglalni azt, amit nagyjából biztosan tudunk és feltenni a legkínzóbb kérdést: kinek a felelőssége, hogy mindez megtörténhetett, ki nyúlta le a zsét? Buda-Cash Amit tudunk: jól gyanítottuk, tőzsdei…..
Én ugyan nem olvastam el a FIDESZ legújabb kedvencének könyvét, de hát mire valók a sajtómunkások, ha nem pont arra, hogy megtegyék ők helyettem :-) És persze mindenki a saját szája íze szerint idéz belőle, pl. a Facebook-on állandóan fizetett hirdetésként elém ugró, erősen…..
A Tárki legfrissebb mérése szerint ugyan magasan vezet, de személyzeti frontos foszlásnak indult a kormánypárt. Előbb Papcsák esett át 160 valahogy lett millión, aminek eredetéről Simon módra nem kívánta tájékoztatni a közt, majd Rogán ordított teli szájjal, hogy MI FOLYIK ITT…..
Nem elég, hogy az őszödi beszéd kikerüléséről Kósa 24 órán belül mást mond a Kossuth rádiónak mint az ATV-nek, bízva abban, hogy nincs átfedés a két célközönség között (ráfaragott, mert van), még egy holnap megjelenő nagyinterjúban is - hát, nem tudom szebben mondani -…..
antiforradalmár 2014.02.27 07:25:18
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Te szerencsétlen narancs agyú!
Gyurcsánynak annyi köze van a kiszivárogtatáshoz, hogy elmondta az igazságot!
antiforradalmár 2014.02.27 07:46:00
@belgabela:

Veszélyes az ŰR! Főleg ha az a két füled között van!
Aszongya nekünk a Jobbik nevében Kepli Lajos, hogy alapvető tévedés történt. Tévedés, hogy ők a nagy büdösben az ország eladósítására szavaztak, mert nem is, bibibí, ők csak Paks fejlesztésére mondtak igen, és nem érzik a Nagy Medve ölében kuporgó plüssmackónak…..
Tegnap a parlamenti szezonnyitón napirend előtt szólalt fel Orbán Viktor miniszterelnök, ami egyfajta hivatalos kampánynyitónak is tekinthető. Ahogy arra számítani lehetett, felszólalásában  többször is hazugságon kaptuk a  kormányfőt. Az alábbiakban ezeket…..
antiforradalmár 2014.02.04 21:58:52
Elkezdődött az új év, az első hét máris számos leget produkált: volt itt egy 913 fácán életét kioltó luxusvadászat, a Közgép több mint 300 milliárdot nyert, és egy euró ellenében majdnem eladtak egy óriásbankot. Ha lemaradtál a mutyihírekről, íme az elmúlt hét…..
Több mint két évvel vagyunk a magánnyugdíj-pénztári rendszer szétverése után. A Ténytár a kezdetektől nyomon követte a változtatásokat, így most a megmaradt magánnyugdíjpénztárak 2013-as hozamainak nyilvánosságra kerülése apropóján összegezzük, ami az elmúlt három…..
Kósa Lajos, amellett, hogy a cívisváros ügyes-bajos dolgait intézi, stadiont gründol, motorozik és művészeti kérdésekbe ad minden bizonnyal felbecsülhetetlen értékű tanácsokat a debreceni MODEM galéria vezetőségének, legutóbb hírszerkesztőnek is felcsapott. A debreceni…..
antiforradalmár 2014.01.07 08:41:20
@Parajpuding:

"@Mr Falafel: te pont az a szint vagy, mint kósalali. Meg az egész hazaáruló fidessbanda. Nagy tuskó arc mellé nulla értelem és nulla agysejt."

Egyetértek veled Parajpuding! Nagyon jó! Ezt jobban nem is lehetett volna megfogalmazni!
A címben feltett kérdés természetesen költői, mert valószínűleg soha nem fogjuk megtudni, hogy pontosan mennyibe került az adófizetőknek az állami mobiltársaság grandiózus kísérlete. Néhány támpont azért akad: Az MPVI eddig titkolta, hogy az állam tavaly mennyit költött…..
antiforradalmár 2013.11.07 06:57:10
Kósa Lajosnak a 2010-es forintbedöntő nyilatkozata után lehet, hogy nem kéne pénzt érintő kérdésekben megnyilvánulnia, de mivel máig ő a Fidesz ügyvezető alelnöke így ezt nehéz mellőzni. Bajt ugyan most nem csinált, de olyan nyilvánvalóan hazudott, amivel könnyebben lebukott,…..
  A GKI Gazdaságkutató Zrt bepillantást enged a magyar gazdasági csuda sötét bugyraiba.   A GDP tavalyi visszaesését idén lényegében stagnálás, minimális, 0-0,5% közötti növekedés követi. Ez döntően abból fakad, hogy a tavalyi nagyon kedvezőtlen időjárással…..
sorok között A kormány hazudik 2013.07.14 06:10:00
Amikor a kormány kitalálta, hogy ők majd megcsinálják az e-útdíjat, azt gondoltam, hogy katasztrófa lesz. Nézőpont kérdése. A narancsközeli médiaforrásokból tájékozódva egy klasszikus kormányzati sikersztori körvonalazódik. A tesztüzem nagyvonalú mellőzése, és az aljas…..
antiforradalmár 2013.07.14 11:29:03
@szist: Az a baj, hogy neked is csak egy narancs van az agyad helyén!
antiforradalmár 2013.07.14 11:30:52
@szist: A legtöbb ballibes elvtárs a te hős kis vezéred pártjában van!
Vastagbőr Béremelés mindenütt 2013.07.12 09:01:00
Magyarország jobban teljesít. Ez egyértelműen látszik az alábbi hírcsokorból is. 1, PedagógusokSzegényeket rendesen becsapták. "Az úgynevezett életpályamodell megalkotásakor megígért teljes béremelésnek a 60 százalékát kapják meg szeptembertől, majd a következő 4 évben…..
Elkészült a Fideszes válasz az Európai Uniónak, amitől feltehetőleg Brüsszeltől Strasbourgig összefossák a bokájukat. Komolyan nem értem, miért kell magunkat jobban égetni, mindenki tudja, hogy Orbán a hazai közönségnek beszélt az Európa Parlamentben, nem véletlenül adta…..
Ma nyitnak a Nemzeti Trafikok. Ünnepeljük ezt a jeles napot egy levéllel és egy képpel. De előtte egy kis hírösszefoglaló az elmúlt néhány napból: 1, Kocsmát nem lehet nyitni iskola 200 méteres körzetében, de dohányboltot igenErről a tiltásról véletlenül elfeledkezett a…..
antiforradalmár 2013.07.01 15:40:22
@Enrico72: Ha a hülyeség fájna, akkor te ordítanál!
A KARD A fideszes dohány napja 2013.07.01 05:59:54
Ma vizsgázik gyakorlatilag élesben az új, fideszes dohánykiskereskedelmi rendszer. Dohányos honfitársaink - sajnos nincsenek kevesen - ma szembesülnek élesben azzal, amiről már két hónapja lehet tudni mindenfélét, hogy nevezetesen sokkal kevesebb helyen, és lényegesen…..
Általában kételkedve tekintek azokra az emberekre, akik a saját bevallásuk szerint nem hazudnak. A politikusok kivételt képeznek. Velük kapcsolatban természetes, hogy szinte mindig az ellenkezőjét kell érteni annak, mint amit mondanak. Akkor is amikor azt állítják, hogy ők soha sem…..
Egy kis malőr csúszott a Fidesz pártfinanszírozási modelljébe. Olyanok is pénzt kaptak, akiknek a Nemzeti Együttműködés Rendszerében nem lett volna szabad. "Bár az államnak meghatározó tulajdonrésze van a Molban, a kormány semmilyen módon nem folyik bele a cég…..
Lézer Dzsonni is beiratkozott a Hogyan Legyünk Hülyébbek Gyurcsánynál Elit Klubba, aminek manapság egyetlen de annál stabilabb alapító tagja Papcsák Ferenc. Mert az mégse legyen, hogy a szabad véleménynyilvánítás országában róluk, a közszereplő országgyűlési képviselőről,…..
A legújabb egészségügyi „salátatörvény” módosítói közé (a kormánytöbbséggel rendelkező) egészségügyi bizottság becsempészett néhány fontos, a nyugdíjrendszert érintő módosítást is. Ezek egyikéből azt már biztosan tudjuk, hogy bár az egyéni számlák jókora…..
antiforradalmár 2013.04.10 21:03:46