Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lámadémon

68 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Könnyed reggeli, déli, esti szórakozás! Hangosan röhögős nem várt tömény blődséggel.                     Konkrétan vadásztam valami jó kis filmet, ami a hétköznapi mókuskerékből kirángat. A zombivá válástól egy hajszál választott el annyit ültem a…..
PopKult Buhera mátrix [2007] 2014.07.22 00:22:00
Nehogy elhanyagolva érezzék magukat a magyar filmek az ABC projektben így esett a választásom erre a gyöngyszemre.                A film elsőre be kell, valljam nem nyerte el teljes mértékben a tetszésemet, mert nem az a fergetegesen velőtrázó humorú kis szösszenet.…..
Seth MacFarlane először regényt írt majd forgatókönyvet, producer lett és a főszerepet is sikerült magára osztania. És nem, ez nem egy feltörekvő fiatalember karrierje röviden összefoglalva, hanem ennek a filmnek a megszületése.                 UIP Duna Film A…..
PopKult Rossz szomszédság [2014] 2014.05.13 00:22:00
A film nem nagy szám, akik játszanak, benne sokkal inkább elterelték a figyelmemet, mint az egyszerű, csavar mentes történet és a sokat mondónak semmiképp sem nevezhető végkifejlet. Pontosan egy hajszállal jobb mint az Itt a vége volt amin felháborodtam, hogy ennyi jó színész ezt a…..
PopKult Populaire kisasszony 2014.05.07 00:22:00
Habkönnyű limonádé kicsiknek és nagyoknak a 60-as évek Franciaországából. Régis Roinsard első nagyjátékfilmje, ami így még inkább emlékezetes. Remélem sok hasonló könnyed vígjátékot láthatok- láthatunk még tőle.                 Rose Pamphyle kisasszony…..
Kertváros, tökéletes ház, szigorúan egy macska, bűbáj szomszédok az élet tökéletesebb csak egy társsal lehetne. Itt tart női főszereplőnk a Százkarátos szerelem című filmben, míg férfi karakterünk ugyanez a férfi oldalon kellően nagy mellű fiatal ex-csajjal megbolondítva.…..
PopKult Rachel Green-en túl! 2014.04.15 00:22:00
A világ egyik legjobban fizetett (kb 8 millió $-t kap egy szerepéért) és legjobban foglalkoztatott középkorú színésznője. Hogy mi is a titka arra csak tippelni lehet, mégis mozi nézők millióit csábítja be a zsölyére filmről-filmre. Itt egy kis eszencia amit Jennifer Aniston-ról…..
Melyik is az 5 helyszín:Uránia, Toldi, Puskin,Örökmozgó, A38Normál jegyár: 1100 Ft, elővételben 900 Ft Kivéve A38: Normál jegyár: 800 Ft, elővételben 600 Ft.   MA (április 3-án )még megteheted hogy elővételben veszed meg a jegyedet! Az amerikai független blokk igazi…..
Gondoltam a franciák is maradnak a mondásnál hogy bevált recepten ne változtass! Vagyis a sztori szerint egy átlagos suli vásott fiain és lányain csak az "extra" tanári törődés segíthet. Nekem rögtön az Éretlenek jutott eszembe, ahol a gazdag ficsúrokat valahogy át kell rugdosni…..
PopKult Boldog Bolondok Napját! :) 2014.04.01 09:16:21
Nem szándékoztam nagy cikket írni inkább ezzel a pár videóval szeretnék néhány vidám percet szerezni ezen a jeles napon! A színészek is hibáznak, ami sokszor nagyon is humoros jeleneteket eredményez. Felszabadult nevetést mindenkinek! Az immáron hivatalosan is befejeződött Így…..
 A musical! Ahol ugye énekelve mondják el a színészek, ami a szívünk nyomja, némi tánccal és show-elemekkel megspékelve.                   Amerikában nagy hagyományokkal bír, nálunk (kis túlzással) csak a Madách és az Opeserett színház képviseli. Musical…..
PopKult Set Designe 2014.03.11 00:22:00
Mindig magától értetendő, hogy a filmekben és sorozatokban a lakás, és a kellékek úgy néznek ki ahogy. És csak bizonyos díjátadókon kapunk észbe, hogy tényleg, ami a szereplőt körülveszi mennyire zseniális és kidolgozott. Összeszedtem 9 olyat, ami tuti 10-ből 10 pont és…..
PopKult Maisie tudja [2012] 2014.02.22 00:22:00
Remek szereposztásban egy igazi 21. századi dráma. Vita, harc és acsarkodás egy szakítás előtt alatt és után, csak arra nem gondolunk, akinek a legjobban fáj. Egy válás története egy kislány szemszögéből.                   PARLUX Entertainment Susanna…..
PopKult Exek és szeretők [2013] 2014.02.18 00:22:00
Sajnos James Gandolfini utolsó előtti filmje, én először láttam ennyire kedves szerepben és kiváló volt. A történet nem bonyolult, hisz találkozik egy férfi és egy nő és randizni kezdenek persze az ex megkavarja az álló vizet. Fantasztikus szereposztás, igényes humor és hihető…..
PopKult Plasztik szerelem [2007] 2014.02.14 00:22:00
Boldog Valentin napot mindenkinek! Akit még nem öntött el a cukormázas, rózsaszirmos, plüsskutyusos rémálom és így eme szirupos ünnep közepén ülve valami groteszkre vágyik annak itt egy tökéletes film! :) Szerelem kifordítva önmagából. A…..
Szombat reggel kómásan és még ahhoz is gyengén, hogy dühös legyek magamra, hogy az áldott hétvége első napján 7:30 kor kivetett az ágy, egy új sorozatra bukkantam. A super Tv 2-n (indokolatlan a név mert annyira azért nem szuper :P ) belefutottam a Négy szingli egy eset című…..
Joseph Gordon Levitt legutóbbi filmjével hívta fel magára a figyelmet, szerintem leginkább provokatív témája miatt mind sem a színészi játékáért. Ahogy akkor írtam, volt ennél már jobb is, de honnan is indult ez a srác? 1981 február 17-én…..
Még mindig a tavalyi listámból szemezgetvén Colin Firth filmje került szemeim elé, amiben most ismét és szerencsére a drámai oldala kerül előtérbe.    big bang media Történet: Wallace (Colin Firth ) úgy dönt, hogy kiszáll az életéből.…..
PopKult Don Jon [2013] 2014.01.14 00:02:00
Így hogy hirtelen január lett és éppen mindenki most tér magához a töltött káposzta beigli és tojáslikőr triója okozta sokkból, gondoltam még élek azzal a lehetőséggel hogy pótolom a 2013-as filmeket, amiket meg akartam nézni- írni. Így lett első a sorban Don Jon ami Joseph…..
Az iskolában jó kisdiák voltam. Mindent elolvastam, amit csak lehetett, de volt, amin szégyenszemre nem tudtam magamat átverekedni, mert a kis oktondi agyam egyáltalán nem ott járt. Míg élvezettel olvastam már a középiskolában a Szigeti veszedelmet és a többit, Gárdonyit nem tudtam…..
Mindenből lehet. bármi lehet rajta, és bárhova rakhatjuk. Lehetőségek tárháza csak tudjunk választani! Ha újító szelleműek vagyunk, nem kell ragaszkodnunk a fához, tudjuk ahhoz a tűleveles, gyökeres típushoz;) Fontos hogy karácsonyfa jellegű dolgot csinálnunk az alapanyag pedig…..
PopKult Boldog Mikulást! 2013.12.06 04:00:00
Virtuális csizmába én ezt rakom mindenkinek aki olvassa, nézi és nevet rajta :) Tudom régi, de azért még mindig nagyon vicces :D ..
PopKult Robert Dubac: A férfi agy 2013.12.03 00:01:00
Szombat este barátnőkkel nem is lehetne jobb, persze Csányi Sándor azért dobott rajta. :D           Leszögezem, hogy nem színi kritikus vagyok csak populáris kultúrafogyasztó, hát így olvassátok! Csányi Sándort a Kontrollban szerettem meg, majd az I…..
Határidők szorító és nagyon is szűk keresztmetszetében, már el sem tudjuk életünket képzelni utóvizsga, no meg pótbefizetések nélkül. De az ünnepek makacsul ragaszkodnak a jó öreg dátumaikhoz. Íme itt a figyelmeztetés tőlem, hogy már csak 5 nap és itt van advent első…..
Nem vicces, nem ötletes, még a Zoolander idétlenségi fokát sem éri el, és végül semmiképp sem illetném az eredeti szóval. Röhögni nem nagyon lehet rajta undorodni, unatkozni annál inkább.     Azért néztem meg, mert nagyon viccesnek találtam hogy Emma Watson egy…..