Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freasic

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Jack, gyere gyorsan, ilyet nem láttál! - Mi van?  - Ez hihetetlen, gyere! - türelmetlenül hátranéz. - Fogadok, hogy megint Magyarország, várj, hadd tippeljek, Mr. Orban államosította fotoszintézist? - bögre kávéval odaslattyog, ásít. - Én már rég otthagytam volna ezt a…..
Kövér László „fizetett forradalmárokhoz” és az egykori KISZ-vezetőkhöz hasonlította azokat, aki most „hergelik” a hallgatókat. Úgy fogalmazott: a KISZ-vezetőket „ugyanúgy a kutya sem választotta meg a fejünk fölé, és ugyanúgy nem képviselték a valóságos…..
Nem tudjuk, hogy mit dönt majd a kormány szerdai ülésén a felsőoktatás „reformja” ügyében. Másfél nap Orbániában nagy idő, addig még minden megváltozhat. Csak egyvalami biztos: a problémát nem fogja megoldani. Az, hogy vajon Orbán, vagy a diákok „nyernek”-e, teljesen…..
Ma több ezer diák azért ment a rádió elé, hogy beolvassák a követeléseiket, hogy folytassák azt a hagyományt, amely a mindenkori közszolgálati médiát arra használja, amire való: arra, hogy közvetítse az országban történő fontos történéseket. A rádió ma nem ezt tette,…..
sorok között Hülyebaromisztán 2012.12.18 05:13:00
Tegnap kapott egy fülest a forint, amit a devizahitelesek valószínűleg nem fogadtak kitörő lelkesedéssel. Azoknak akiknek a hitele már végrehajtás alatt áll - illetve majd a későbbiekben fog - a Kúria még egy külön meglepetéssel is kedveskedett karácsonyra: A törvényszékek…..
Csomagolhatnám valami píszí köntösbe, de minek? Édes Viktor, a kedves nép tegnap este becsomagolta számodra a lófaszt, átkötötte ízléses masnival, és lendületből betolta a fa alá. Elképzeltük ahogy körbeülitek a frakcióasztalt, szagolgatjátok az alkalomhoz illő fahéjas…..
ADrenalin De hová tűnt az Iwiw? 2012.08.27 10:38:42
Mert úgy tűnik, a magyar szociális média térképéről végérvényesen letörölte a közöny, legalábbis, amennyiben hihetünk (márpedig miért ne hinnénk) a Statcounter statisztikáinak. A mellékelt ábra szerint a tettes egyértelműen a Facebook, a jelek szerint egyeduralmát szinte…..
Orbán Viktor hétvégi kőszegi beszédét hallgatva, valamint a miniszterelnökről a sajtóba bekerült fényképeket mustrálva, ügyfelem, Szalacsi Sándor, a korábban nagy népszerűségnek örvendő youtube-személyiség, rájött, hogy a regnáló miniszterelnök mind megjelenésében, mind…..
A Nő megvolt, akkor vágjunk bele Sherlock második kalandjába ebben az évadban, A sátán kutyájának feldolgozása lesz, lássuk, ezt hogy sikerül egyéni ízzel fűszerezni. Sherlcok talpig véresen és egy disznóvértől csöpögő szigonnyal állít haza, mire John unottan felvonja a…..
Elolvastuk a kormány legújabb publicisztikáját, a Wekerle Tervet, hogy önöknek már ne kelljen. Nem az értelmet kerestük benne – annak esélyéről pár oldal után lemondtunk – hanem próbáltuk annak nyomát lelni, hogy miért Wekerléről nevezték el, miért nem mondjuk Hulkról, a…..
Sajnos az alább olvasható írás igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető. Szerzője a kommentekben felmerült kételyekre, kérdésekre napok óta nem válaszol, az email-címét, melyen keresztül a kapcsolatot tartottuk, megszüntette. Sajnálom a történteket, elsősorban azok miatt,…..
Felértünk a csúcsra. Nem röhög, tényleg. Most már biztos. Kitűzhetjük a zászlót a Feritél csúcsra, lerogyhatunk mellé kicsit megpihenni, mert ha lemászunk újra foglaljuk a Kárpát-medencét. Hogyhogyhogy? Kimegyünk Vereckénél és majd visszajövünk, úgy. Menet közben…..
"az elmúlt két évben mi magyarok sikeresen szálltunk szembe az európai válsággal. Európában egyedülálló módon kimentettük a devizahiteleseket, befagyasztottuk a rezsiköltségeket, megőriztük a nyugdíjak vásárlóértékét, jelentősen emeltük a minimálbért és eközben…..
Lassan a hajrájához érkezik az amerikai elnökválasztási kampány, a jelöltek egymás után tartják a rendezvényeket. Egy jól eltalált zene kiválasztása sokat lendíthet a kampányon, ugyanakkor a politikusok (és stábjuk) néha nagyon mellélő – például mert engedély nélkül…..
Elképesztően modoros színházi tartalomismertetésbe botlottunk a port.hu szerdai címlapján, és ezek után az sem lepne meg minket, ha kiderülne: maga Fábry Sándor a Modorosblog valódi szerkesztője és az Arany Farmermellény élethossziglani viselője. Tudták a kedves olvasók, hogy a…..
Egy dobozos sör miatt rontott az egyik biztonsági őr a 13 fős lánybandára, amikor befelé haladtak a Soroksári úti Budapest Parkba. A jelenet hamar teljesen indokolatlan ordibálásba fajult, úgyhogy otthagyták a helyet: UPDATE 08/24 09:40: Hamar meg is jött a Budapest Park válasza,…..
Azt írja az újság, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) megbírságolta az Auchan áruházláncot, mert „túlmagyarkodta” magát. Pontosabban: a nemzeti színek, illetve indás-tulipános minták csalárd felhasználásával megtévesztette a fogyasztókat, magyar terméknek tüntetvén fel…..
Vajon eljön valaha az a pillanat, amikor a kormányzat részéről bárki is bevallja, kérem, nagy slamasztikában van az ország? Milyen esemény kell ahhoz, hogy ne a tündérországos hurráoptimizmus folyjon a csapból is, a letagadhatatlanul negatív statisztikai adatok miatt pedig ne…..
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
A tegnapi nem akármilyen vitanap után ma békésebb vizekre evezünk, egészen Portugáliáig. Az ottani életről Kati mesél (és külön hála azért, hogy nem csak szóban, de képekkel is), aki Lisszabonban éli mindennapjait. Gyertek velünk! TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj…..
Belize kormánya öntörvényű adósságrendezésbe kezdett: Beváltotta hitelezőivel szembeni figyelmeztetését a közép-amerikai Belize törpe ország: tegnap nem törlesztette esedékes adósságát és a továbbiak felét sem szándékozik. A befektetők futhatnak a pénzük után -…..
Varánusz Orbán: pofánk lapos! 2012.08.23 05:11:00
Azért szeretem én ezt a mi Fénylő Csillagunkat, mert a legnagyobb szart is képes polírozott sztaniolba csomagolt győzelmi jelentésként előadni. Merthogy győztünk ám, recesszió ide vagy oda, akárki meglássa. Mi így győzzük le a válságot, hogy a győzelem mámorában csak egyet…..
Kíméletlen harcot vív az ország a rasszizmus terjedése ellen. Nem elég, hogy a holokauszt-üldözési mániába belebetegedett hazai zsidóság birkózik az antiszemitizmussal, a közelmúltban amerikai legátus is vizsgálta és találta aggasztónak a magyarok rasszizmusát, nemrégiben a…..
freasic 2012.08.23 11:13:57
Éljen soká a magyar sajtószabadság! Az nem biztos, hogy ebben a formában éljen. Mert furcsa egy világ az, ahol egy darab Központi Hírgyár ontja magából a híreket, de a kormányprominens szájából kiszédülő szavakból formált hírért az azt átvevő sajtótermék viszi el a…..
Balavány György feltalálta a spanyolviaszt az ízlésesen augusztus 20. elé időzített posztjában, amiben arra igyekszik kíméletlenül rámutatni, hogy szadista testvérgyilkost ünnepelünk államalapítóként, nem pedig szentet; valamint hogy Magyarország sosem volt keresztény.…..