Regisztráció Blogot indítok
Adatok
satöbbi satöbbi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Smiló Dávidék pompás és gyönyörűen kivitelezett társasjátékáért a Mutyipolyért már tavasszal lelkesedtem, de akkor még csak néhány fotó volt publikus a remek ötletből. Most végre közzétették a teljes verziót, szép nagy felbontásban letölthető a tábla, a sok…..
„Kötelezővé tenné a latinoktatást a nyolcosztályos gimnáziumokban az oktatási államtitkárság, a változtatás több mint száz középiskolát és több ezer diákot érintene. Az már most biztos, hogy az ötödik és hatodik évfolyamban bevezetik a »latin örökségünk« nevű…..
A héten szembesültem azzal, hogy megnyílt egy újabb hely, mely pizzákra és hamburgerekre specializálódott. Mit csinál ilyenkor a jólelkű burger blogger? A) rendel egyet B) rendel kettőt C) Randal és Dante Ha kitaláltátok, akkor folytassuk. A hely listázva van Netpincéren is,…..
satöbbi satöbbi 2012.12.10 23:07:54
@enpera: szuper. ki nem szarja le?
Slovensko, do toho! Pszeudomagyarok 2012.08.20 13:02:00
Az ősmagyarok megérkezése a Kárpát-medencébe és Szent István államalapítása történelmünk egyik legjelentősebb eseménye. Ennek ellenére még csak annyira sem ünnepeljük, mint Cirill és Metód szlovákiai látogatását, még ennél is rosszabb: azt gondoljátok, a győri vagy a…..
satöbbi satöbbi 2012.08.20 23:40:49
@Mitfizetzky Likamér: te hallod, csak úgy sugárzik belőled a kultúra