Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Múmin89

1 bejegyzést írt és 313 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
Nem indult jól a reggelem, mert kávé után kezdhettem rögtön azzal, hogy a rendőrséget kellett hívnom. A VV tegnapi adását elindítva ugyanis megrettenve tapasztaltam, hogy Péterünk ma nagyanyám kedvenc ünneplős blúzában dülleszt, mely csakis úgy kerülhetett hozzá, hogy betört hozzájuk és kilopta a…..
Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy…..
Múmin89 2019.01.24 12:42:03
www.youtube.com/watch?v=TiRjznly894
Most akkor Lacika úgy érzi, hogy hátbaszúták?? :O :O :O :O
5:46 -tól
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
Múmin89 2019.01.20 22:04:54
Múmin89 2019.01.21 14:08:38
@Spitzbauer: Azért érdekelte, mert ő Lacikát a tesójának tekintette, ezt jó párszor el is mondta. Azért volt gáz Lacika, amikor ekézte Vivit kiesése után.
A tegnapi adás főleg a „színészvádak” köré szerveződött, ezért Puskás Peti is megragadta az alkalmat, hogy megvédje a szakma becsületét, hiszen náluk mindenki ezt űzi, még ő is, aki most éppen eléggé elripacskodja a műsorvezető szerepét. És hát szegény anyukája szomorú lesz, ha most ő nem lép, és…..
Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen…..
Jóban Rosszban 3165 - 3169. rész tartalma   2017.08.14., Hétfő 11,55 és 20,15 - 3165. rész Roland béke ajánlatot tesz, de Konrád nem fogadja el. Milán hajlandó tanúskodni Roland ellen, de Garainak ez nem elég. Betti tudatja Konráddal Roland Barbarának tett ígéretét. Roland felhívja Konrádot…..
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a…..
Ez most egy rövid, de velős hogyvolt lesz. Amúgy is három dolog történt: volt rituálé a kecskével, volt egymás külalakjának ócsmárolása, de Vivi formabontó edzéskultúrájának bemutatása se maradt el. Az említett kecskés jelenet arról szólt, hogy a még kedd este megszavaztatott Melyik állat döntse el,…..
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...
Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a…..
Múmin89 2016.11.10 22:17:24
Ez most egy olyan poszt, amiben sok kép lesz. Meg szöveg. A képen. És mivel tegnap este egyszerre néztem az agyhalottakat és a F1-s futamot, támadt egy ötletem. Minden további az ugrás után, jó szórakozást...
Szegény Zseri, annyi esélye sem volt a győzelemre, mint Vajna Timi fánkozójának a sajtó jóindulatára, legalábbis ha hiszünk a fantomképek viadalának, amit már az első bejelentkezéskor is a jobboldali versenyző vezetett. Ez a párbaj alatt sem változott. Az arány 46-54 körül mozgott végig, szoros…..
Múmin89 2016.10.17 23:32:25
@Cérnahuszár: Ma Soma olyan messze került a 36 millától, mint Makó Jeruzsálemtől.
Bár a cirkusz hétnél még az is izgalmasabb lenne, ha bedobnának egy paklit, és napi hét órában kártyáznának az agyhalottak, de azért tartogatott izgalmakat a mai adás is. Evelinnek Soma olyan, mintha a testvére lenne, ezért csak kiveri neki, szex nem lesz. Tivy nem akar dugni, csak ha muszáj. De a…..
Ha nem érzem a nagy oddsot, rakom a kicsit  (kanadaii)..
" Nem lehet minden nap nyerni, de veszíteni sem ! " (Peesteekee) ..
    ..
Múmin89 2015.08.10 05:52:24
@Zoltan Jauch: :DD Köszi, közben leesett, csak még nagyon reggel volt.
Újabb hét, régi Gólem, szürke póló, short, pálmafa, rettentő tornacipő, új csaj jön, a neve Orsi, két pár megy vele randizni, és feladata lesz. A nap nyertese Közellenség, akit nem herélnek ki, pedig igény lenne rá. Na, csapjunk a lecsóba. Az ébresztés képsorai mindig…..
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
  Gólem a Számkivetett 2-t játssza a tengerparton, ahol láthatóan jobban érzi magát, mint a fák között, de ez közel sem azt jelenti, hogy beszélni vagy hangsúlyozni megtanult volna. Ma lecsap a Fekete Angyal, egy bula hazamegy. Ez meg egy rövid hogyvolt lesz, majd egyszer elmondom,…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Egy jó tanács minden fogadónak: Játszatok a komfort zónátokon belül és rengeteg stressztől kímélitek meg magatokat! " (Tippguru)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Mindegy, milyen nehéz nap volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz!" (JC)..
Múmin89 2014.11.17 12:19:50
Múmin89 2014.11.17 12:31:36
@brand_boy: Köszi!

Egy ilyen Carlsen – Anand meccs kb meddig szokott tartani?
Múmin89 2014.11.17 14:33:24
@Gólvadász Martingale Megérzés: Köszi, akkor ez egy hosszú délután lesz

Én kezdőként úgy látom, hogy Anand jobban áll, de az ideje az vészesen fogy...
Vki pro is szakérthetné a helyzetet :)