Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Múmin89

1 bejegyzést írt és 332 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal csíkos köntösben köszönt minket Ancsa és rá is fókuszál a gyerekvállalás témájára a villában ami hála istennek csak fiktív és csak lufikkal az öltözék alatt van reprezentálva mint ezt már láthattuk.  ..
Múmin89 2022.12.04 22:57:46
@tvbuzi: á köszi, gondoltam, h nem fog sokáig tartani, h nem kell neki a Barni:D

Aki ma nézte az élőt, le tudná írni a párokat?
Múmin89 2022.12.04 23:04:59
@Kosztarika: koszi
ValóVilág HogyVolt VV11x01-02 2022.11.22 10:15:56
Hölgyek-Urak, bocsánatot kérek, hogy nincs tartalom.Terveztem írni HV-t a beköltözésről ésvagy az első részről, de annyira maga alá temetett a munka és a VB, hogy épphogy annyi időm van, hogy nézzem ezeket a fogyatékosokat :)Nektek jó szórakozást és lesz poszt!..
O bella ciao, bella ciao, bella ciao , ciao, ciao, Fálki nem tűnt el, se nem távozott angolosan, se semmi ilyesmi, egyszerűen annyi történt, hogy a posztíróknak is vannak olyan napjaik, amikor nincs erre 3-4 órájuk/poszt. Meg ugye hétvége is volt, meg főcsoportdöntő és épp A nagy pénzrablást is…..
Köszöntök mindenkit kedves hölgyeim és uraim, én Rozé Ármándó vagyok és ma én fogom végigpojácáskodni a BeleHogyvoltot, ma kiválasztás hölgyeim és uraim, írjátok meg kommentben, hogy szerintetek ki lesz a kiválasztott!!!! Vigyázzunk Dani előtt Moh nevével de vágjunk is bele mert elképesztő…..
PP a mai porondmester, akin ismét van valami rózsaszín és ez már biztosan nem véletlen. Nekem nincs ezzel bajom, kaptam én is karácsonyra a csodálatos szerelmemtől egy olyan pulcsit, mint ami korábban rajtavolt… Nade kit érdekel az én magánéletem és karácsonyom, amikor ma a driccmadár és kitalálója…..
Múmin89 2021.01.03 23:23:55
@Niemandhäuser: ez bizony seg.gbol száj.ba volt, már bocsánat
Peti az újév jegyében különösen pörög, rózsaszín dzsekiben pompázva sziporkázza végig ezt az adást. Merci drámáját követhetjük tovább és mivel gondolom mindenki tűkön ül emiatt, az érthetőség kedvéért leírom itt az elején, amit amúgy csak később tudunk meg, jelesen, hogy szilveszterig adott…..
Múmin89 2021.01.02 23:23:47
Kellemes karácsony utáni tespedést kívánok mindenkinek, gondolom nagyon hiányoztam. Üdvözlök minden olvasót, kommentelőt és Ármándó Józsit külön is, akinek a 191 centije mellé ez legyen ma a legnagyobb öröme. Pacsi, kicsi! Lesz itt ma minden állítólag, párbaj, meglepetéskiválasztás, balett –…..
Post nubila phoebus – ez jutott eszembe, mikor reggel kinéztem az ablakon és megláttam milyen takony idő van már megint. Egyszer biztos lesz phoebus, csak lenne már az az egyszer, mert nem emlékszem mikor találkoztunk utoljára. Aztán elkezdődött az összefoglaló, mert karácsony -1. napon, vagy…..
Múmin89 2020.12.23 23:10:28
Drága Csupesz! Jól vaok, remélem ti is, hiányoznak má a kis szerszámaim is, olyan izé minden. Tegnap volt egy kis izélés a Gina meg a Bálint között olyan izé lett a hangulat is mer tiszta izé volt na. Tudod volt ez a kiválasztásos téma amikor az Amanda meg a Gina izéltek és akkor az szerintem amúgy…..
Tegnap óta megjavították a könyöklőt, így Ancsa nyugodt szívvel nehezedhet rá, míg elsorolja nekünk az összes válaszadási lehetőségünket a napi szavazásra, vagyis hogy ki szerintünk a legőszintébb villalakó, nem tudom nem észrevenni, hogy a felsorolásból véletlenül kimaradt a szoli. Ma reggel Mónak…..
Péter fogad minket, a kreatívosokat idén egy fémforgácsoló üzemből válogatták össze, a napi kérdés, hogy legyen-e Digónak bulija, csak remélni merem, hogy a szavazóknak van annyi humorérzéke, hogy egy nagy kövér nemet szavaznak meg a végére, a kurvaéletbeismár. Egyébként meg szeretnék innen megkérni…..
Múmin89 2020.11.16 19:21:10
Zsuzsu teakészítés közben olyan erővel koncentrál a Renivel szemben frissen életbe léptetett kommunikáció-stopra, hogy csak rendkívül lassan jut el hozzá a többiek segítő szándékú közlése: hiába szólongatja Adrit, mert kint van és nem hallja. Reninek ugyan rosszul esik, hogy drága barátnője, akit…..
Nem indult jól a reggelem, mert kávé után kezdhettem rögtön azzal, hogy a rendőrséget kellett hívnom. A VV tegnapi adását elindítva ugyanis megrettenve tapasztaltam, hogy Péterünk ma nagyanyám kedvenc ünneplős blúzában dülleszt, mely csakis úgy kerülhetett hozzá, hogy betört hozzájuk és kilopta a…..
Már a keddi műsornál tartunk, de ma se lépünk sokat előre. A szerkesztők még mindig a párbaj utóhatásaira koncentrálnak, mi meg nem tehetünk mást, csak nézzük a nyomorultak részeg vergődését. Láthatatlan László kiesése egyébként borítékolható volt, hisz még a villalakók sem hittek benne, hogy…..
Múmin89 2019.01.24 12:42:03
www.youtube.com/watch?v=TiRjznly894
Most akkor Lacika úgy érzi, hogy hátbaszúták?? :O :O :O :O
5:46 -tól
A vezérlőbe Reni valamiért Ginut és Erát várja, de helyettük régebbi versenyzők futnak be. Név szerint VV „Dzsudibí Kedvence” Viki a hatodik évadból és VV „Gyíkember” Dennis a hetedikből, amelynek különlegessége, hogy arról hogyvoltoztam először. Ehhez képest…..
Múmin89 2019.01.20 22:04:54
Múmin89 2019.01.21 14:08:38
@Spitzbauer: Azért érdekelte, mert ő Lacikát a tesójának tekintette, ezt jó párszor el is mondta. Azért volt gáz Lacika, amikor ekézte Vivit kiesése után.
A tegnapi adás főleg a „színészvádak” köré szerveződött, ezért Puskás Peti is megragadta az alkalmat, hogy megvédje a szakma becsületét, hiszen náluk mindenki ezt űzi, még ő is, aki most éppen eléggé elripacskodja a műsorvezető szerepét. És hát szegény anyukája szomorú lesz, ha most ő nem lép, és…..
Nagy az öröm a villában, ugyanis másfél év után az RTL csapata újra meglépte azt, amire a horrorfilmesek is csak akkor vetemednek, ha már végképp kifogytak az ötletekből: elővettek egy babát. Hála Istennek most tényleg csak egyet, az pedig nem sok vizet zavar, csupán Hunornak okoz néhány kellemetlen…..
Jóban Rosszban 3165 - 3169. rész tartalma   2017.08.14., Hétfő 11,55 és 20,15 - 3165. rész Roland béke ajánlatot tesz, de Konrád nem fogadja el. Milán hajlandó tanúskodni Roland ellen, de Garainak ez nem elég. Betti tudatja Konráddal Roland Barbarának tett ígéretét. Roland felhívja Konrádot…..
Ez a nap is eljött. Az utolsó VV8 hogyvolt Powered By Chat Géza. Emlékszem a hatodik etapra, aminek mind a 120 napját Sixxszel ketten nyomtunk le. Az se volt egy fáklyás menet, vagy egy leányálom, sem egy tündérmese, de egy kósza gyaloggalopp se. A hetedik már jobb volt, mert azt már öten szopkodtuk…..
Amikor reggel csörgött az ébresztő, elhúztam a szundi gombot, majd kissé türelmetlenül belemordultam, hogy "mi az"? Nem szólt bele senki, én meg jó pár másodpercig bámultam még ostobán a kijelzőt, hogy mi történik, mire leesett, hogy hogyvoltírás van. Ilyenkor annyira sajnálom, hogy nincs kamera a…..
Ez most egy rövid, de velős hogyvolt lesz. Amúgy is három dolog történt: volt rituálé a kecskével, volt egymás külalakjának ócsmárolása, de Vivi formabontó edzéskultúrájának bemutatása se maradt el. Az említett kecskés jelenet arról szólt, hogy a még kedd este megszavaztatott Melyik állat döntse el,…..
Szerencsére, a fenti cím ellenére, egyelőre nem kell tartani attól, hogy Vivien újra rászabadult a világra, csak egy rövid látogatást tett hazánkban, majd további kezelésekre még visszazárták az ideiglenes lakhelyére. De ne ugorjunk ennyire előre, nézzük, hogy mi történt vasárnap a bolondokházában...