Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Újralányok

118 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Madge-jelen Eltűntem. Egy kicsit talán a saját életemből is. A nyár tombolása után úgy éreztem elég volt, egy kicsit lassítok. Közben jött egy kisebb műtét, ami miatt partra is vetődtem, de talán meg volt a haszna ennek is, hiszen rá voltam kényszerítve, hogy húzzam be a…..
Fairy.... Akár mennyire is fontos, hogy rendes, megbízható, és minden szempontból kedves legyen a férfi, ha nem őrülök meg érte, akkor nem ér semmit az egész. De legalább is nem lehet építeni rá egy kapcsolatot. Érdekes azért ez a párkeresősdi. Itt van G, és olyan kedves, meg…..
Fairy.... Egyre jobban gyűlölöm a fészbúkot, de a munka miatt 'kötelező' a jelenlétem. Amikor hivatalosan posztolok, kitör belőlem a kíváncsiság, és pár percet elidőzök a hírfalamon megjelenő 'híreken' is. A Velvet-ről osztottak meg egy 32 éves férfi írását, amiben 7 okot…..
Újralányok Van az úgy 2012.10.24 10:46:33
Fairy.... Van az úgy, hogy azt hiszük valamiről, hogy jó lehet, aztán meg mégsem. Az Interneten való ismerkedésnek sok hátulütője van, de a legrosszabb talán ez. Megismerkedsz valakivel, megkedveled, sok energiát beletesztek, aztán amikor eljön a találkozás, valami még sem jó.…..
Újralányok Kövesd a szíved 2012.10.22 13:40:13
Fairy.... Bámulatosan változok, és bámulatosan megtanultam kezelni a változást. Ebben a folytonos változásban megfogadtam magamnak, hogy csak is a szívemre fogok hallgatni, mert a szívem a legjobb tanácsadóm. Most (ismét) elkezdett kalimpálni, és ez határtalan örömmel, és jól…..
Újralányok Ha nem ragadod meg 2012.10.21 14:22:58
Fairy...... Nem is tudom, valahogy fojtogat egy érzés. Ha nem ragadod meg a lehetőséget a nyakánál fogva, lehet, hogy kicsúszik a kezed közül. Annyira jó lenne most valakihez odabújni, nevetni hatalmasakat, és halálra szeretkezni magunkat. Annyira vágyom rá. ..
Fairy... Egy barátom szerint rémes a zenei ízlésem, de vállalom :-) Itt, a blogon minden dalnak értelme van, ez már biztosan ki is derült. Szeretem ezt a dalt, mert így képzelem a szerelmet én is. Az első sorból nézzük majd Te + Én!!! ..
Fairy.....jelen Fairy! Tudod, hogy milyen társat keresel? Igen. És annak a társnak te vagy a társa? Igen (legalább is reménykedek benne). Illetve azok leszünk :-)))) Tavasz óta folyamatosan 'dolgozok' azon, hogy ép testben ép lélek legyek. Az első időkben szinte görcsösen az igaz…..
Fairy....most Éjjeli videózás: a boldogság nyomában: http://videa.hu/videok/film-animacio/a-boldogsag-nyomaban-teljes-igaz-tortenet-sebezhetetlen-produkcio-LFnjeCfF04FYyIkE Sikerült ismét sírnom. Nézem a filmet, és látom egy kicsit magam. Nem volt ennyire drámai, de lényegében…..
Újralányok Charlie Angyalai 2012.10.17 15:46:23
Fairy..... Adott három nő. Nem csajok, és lányok, nők. Egy vörös, egy sötét és egy világosabb barna hajú. Mindegyik más, mégis valamiben egyformák. Nem szuperhősök, nem sex bombák, nem ugrálnak ki repülőkből, és pisztolyt sem rángatnak elő a forró nadrágjukból. Nők,…..
Újralányok Más..... 2012.10.16 21:53:01
Fairy - jelen Van egy férfi. Rég óta jelen van egy leheletnyi minőségben az életemben. Tulajdon képen már többször ránéztem, de nem láttam meg. Olyan fura, mintha nem ezen a földön járna, kicsit olyan, mint a gyűrűk urában Legolas, egy szép tünde. Nem ismerem, csak fészbúk…..
Fairy..... Leszögezem: imádom a férfiakat, és talán még az is igaz, hogy úgy, ahogy vannak. Persze vannak de-k, de áááá....szóval, megkérezték nemrég, milyen férfit akarok magamnak. Tököset. Volt a válaszom ami az adott környezetben döbbenetesen hatott, de aztán égtelen…..
Fairy.....mert mindenki arra vágyik, hogy szeressék, és szerethessen.... "A szeretethiány mindig gyerekkorban alakul ki. Az anyától, a családtól meg nem kapott érzelmek miatt. Az ölelés a szeretetet fejezi ki, azt a fajta szeretetet, amit az anyai szeretet fejez ki. Nem csak fizikailag,…..
Újralányok Akarok egy férfit :-) 2012.10.12 20:37:11
Fairy... Ez akkor, és úgy megnevettetett. Madge-el skypeoltunk éppen az előbb. Hangja alig, elkpata tőlem. Dumálunk, elmeséltem neki, hogy éppen meg van, ennek ellenére órák óta csak arra tudok gondolni, hogy ezer meg egy éve nincs sex az életemben. Olyan legalább is, ami megjárna,…..
Újralányok Szeretlek kislányom 2012.10.12 20:18:56
Fairy...jelen Két napja ülepedik benne az édesanyámmal folytatott rövid, ám annál jelentősebb beszélgetés. Éppen Kismanóért mentem az oviba, mert rohannunk kellett fejlesztésre, amikor megcsörrent a telefonom. Anyu volt, elhadarta gyorsan, mi van papával (biztatóak az…..
Fairy... A tegnap olyan örömködős nap volt. Bár reggel egy fura szorító érzéssel keltem. Úgy éreztem meg kell tennem valamit, meg is tettem, holott valahol éreztem, felesleges az egész. De hát nem hagy nyugodni a dolog. Ááá, hagyjuk is, és koncentráljunk a klassz dolgokra, nem de…..
Fairy..... Van az a mondás, hogy a csodák a komfort zónán kívül vannak. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy a sült galamb nem fog az ölünkbe esni, és a királyfi sem fog a lakótelepi ajtómon bekopogni. Egy ideje érzem, hogy annyira vágynék menni. Persze meg van mindkét lában, és…..
  Fairy....érdemes meghallgatni ezt a filmrészletet. Ismerős ugye? Veled is megtörtént már. Velem is. Nem szabadna hagyni, hogy így legyen. "Én vagyok a szőke nő, aki nem veszi észre magát? Sosem szerettem ezt a szerepet, és most sem akarom ezt játszani." "Sosem hazudtam, mindig…..
Fairy... Tegnap este úgy engedtek el bennünket az "újraébredés" személyiségfejlesztő hétvégéről, hogy felejtsünk el mindent, ne gondolkodjunk sokat azon, ami ott történt: ne cipeljük tovább a múltat. Megtettük, amit meg kellett tenni. Őszintén olyan ez, mint a megvilágosodás.…..
Fairy... "Mire irányul a figyelmed, az energiád? Ha mindig csak a múltadra gondolsz, akkor elhomályosul előtted a jövőd." vagy úgy is mondhatnánk Ne a visszapillantó tükrön át nézd az életed, hanem a szélvédőn keresztül!Ne arra gondolj, hogy mi bánt, ki milyen fájdalmat…..
Újralányok let me be your fantasy 2012.10.07 08:20:35
..
Fairy A BÖLCS HERNYÓ"Csupán egy tudatlan hernyó volnék? Nem! Csak egy életunt kövérség, akinek elege volt a fa leveleinek felzabálásából. Úgysem jó semmire az. Meddig nőjek még? Minek? Kinek? Elegem van...Persze zabálhatnék még az élvezet kedvéért, de mire jó az? Úgyis…..
Fairy.... A csoda bennünk van. A csoda nem más, mint a szabad akaratunk, és hogy bármikor képesek vagyunk változtatni azon, ahogy látjuk és megéljük az életünket. Az a csoda ott van mindenkiben, csak sokszor nem vesszük észre magunkban, és ilyenkor érdemes segítséget…..
Fairy...augusztus 23. óta nem voltam szórakozni. Ennek most vége. Madge-el bevetjük magunkat a városba. csilli-villi rucik, démoni pillák, irány a funky buli, de előtte egy kis zenehallgatás még. Yeahh ..