Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsandi

6 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden kicsiben kezdödik el. Meccs 2009.11.25 13:53:00
Gondolom páran tudjátok hogy tegnap volt liverpool és azt hiszem debrecen meccs.Na már most én szarok a focira és nem is érdekel,de azt hiszem lehetett elöre tudni hogy kifog nyerni habár azon hogy csak 1-0ra kentek el minket meg lepödte.Na mindegy mint mondtam nem izgatot tulzotan a mecs…..
Televan a tököm az egészel,mindenért szenvedni kell,elfáradtam,találkoztam egy lányal régi barát,és  nem látot 2 honapja az elsö meg jegyzése jézusom elégé karikásak a szemeid,aztán egy hoszu beszélgetés után arra jukadtunk ki tényleg el uszik az életem,eddig csak pozitiv…..
Zsandi 2009.11.23 19:30:44
Ugyám meg jötek a könyveim,azt hiszem eddig nem meséltem arrol milyen könyveket is rendeltem,hát az egyik egy H.P. Lovecraft könyv,szerintem nektek semit nem odn ez a név ezért egy kicsit mesélek rola.Lovecraft amerikában születet 1890töl élt 1937ig,És amiröl ö hires volt az a…..
Jo popfa feladat és kihivás igy miért ne:DAz ébredés a szokásos krákogos köhögésel kezdödöt aminek nem akart vége lenni,tudtam hogy a bago az oka és hogy lekéne teni,de mi tartana életben ha nem ez?Rá néztem a vekeremre 12van aludhatnék még de minek,igy legaláb van idöm…..
Zsandiblog Emlék a jövőből... 2009.11.18 14:38:00
2010. április 29., csütörtökMa nagyon szép, napsütéses reggelre ébredtem, ami nem feltétlenül volt jó, mivel igencsak sietve pattantam ki az ágyból, "te jó isten, mennyi lehet az idő?" felkiáltással. Amint sikerült tisztáznom magamban, hogy "csak" különösen…..
2010. április 29., csütörtökMa nagyon szép, napsütéses reggelre ébredtem, ami nem feltétlenül volt jó, mivel igencsak sietve pattantam ki az ágyból, "te jó isten, mennyi lehet az idő?" felkiáltással. Amint sikerült tisztáznom magamban, hogy "csak" különösen szép az idő, s nem…..
Zsandiblog Claire II. 2008.10.18 21:05:00
Egy hónapja lakott már eme lakásnak csúfolt kis lyukban, amikor is kezdte felfogni, hogy ő az ura saját életének. Ez az egy hónap kellett ahhoz, hogy helyrerázódjon lelkileg. Nagy nehezen úrrá lett szűnni nem akaró honvágyán, s nekilátott teendőinek. Kezdte azzal, hogy hosszasan…..
Zsandiblog Claire III. 2008.10.24 14:44:00
A véletlennek köszönhetően Claire-nek aznap kellett munkába állnia, amikor megkezdődött főiskolai pályafutása. És pont aznap sikerült két bal lábbal felkelnie. Egy hatalmas teremben állt, a falak mellé tolt asztalok fényes lapja ezer felé szórta a fényt, pár pillanatra…..
Zsandiblog Claire 2008.06.25 15:23:00
   Claire két hatalmas utazótáskával és egy degeszre tömött hátizsákkal cihelődött le a buszról. A szakadó eső hűen tükrözte hangulatát. Lassan vánszorgott leendő lakása felé az elmaszatolódott tintájú, tenyérnyi, útmutatásul szolgáló papírlap alapján.…..
A cím nem biztos, hogy utal magára a történetre, ami egy rendes címtől azért elvárható, de aki már olvasott bármit is tőlem, az tudhatja, a címadás nem az erősségem, valamint, hogy meg vagyok húzatva az álmokkal :D, tehát várom a javaslatokat, mint mindig :). A sztori még…..