Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jameson14

0 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt mondja Adam Richman, hogy Atlanta a hagyományairól híres, mely látszik az épületeken, az utcaneveken, és az éttermek étlapjain is persze. A múzeumokat, meg a romos épületeket hanyagolva, inkább nézzünk meg néhány olajgőzben úszó konyhát. (Képek sajnos nem lesznek, mert…..
jameson14 2012.08.20 19:15:37
@ajatrollah: bocsi de a 21edik be.
Subba Fuck Yeah: New Joe 2012.08.20 12:02:38
..
Nívó A magyar nemzet ünnepe (?) 2012.08.20 07:41:00
Ma augusztus 20. van, a magyar nemzet ünnepe. Az a bajom ezzel az egésszel, hogy tudom, hogy este bekapcsolom a híradót, és nemzeti ünnep helyet ismét megkapom azt a politikai mocskot, amit az év többi napján is megkapok (és ebből a szempontból augusztus 20. még hagyján, mert…..
Politikai elemzés a rendszerváltás szellemi előkészítését szolgáló 1986-os Fordulat és reform (emlékezzünk csak, az egyik szerzője Matolcsy György volt...) óta nem kapott ekkora (sajtó)nyilvánosságot, mint a Haza és Haladás Alapítvány csütörtökön publikált tanulmánya a…..
A Pussy Riot punkbanda pere fontos kérdések sorát nyitotta meg: vajon hol húzódik a vallásszabadság és a művészi önkifejezés szabadsága közötti határ? Vajon egy politikai szereplőként viselkedő egyház kritikája vallásgyalázásnak minősül-e? Vajon egy ilyen egyháznak nem…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Tisztelt Munkahelyi Terror!   Következő a probléma röviden: egy barátunk alkalmazottként dolgozik, míg egy napon behívta a személyügyes. Barátunk nem tudta mire vélni, hisz így is ember felett teljesít a munkahelyén. A probléma az volt, mint kiderült, hogy a barátunk egy…..
ProgBlog …De hol a sereg? 2012.08.18 20:53:55
„…Nem sereg, nem hadakozáshoz való készület s becsület volt ez, nem szegény hazánkhoz s jó lélekből származott igyekezet, hanem farsangolás, bordély és ha még mi rosszabb nevet is tudnánk találni ennyi megfeslett erkölcsnek.” Zrínyi Miklós: Az török áfium ellen való…..
   A Fricz Tamás nevű bohócról jutott eszembe.     A választási regisztráció egy politikatudós számára nem napi politikai vitatéma, hanem feladat. Itt egy politikatudományi kategóriáról van szó, amelynek története van, amelyről már sokan sokfélét írtak. A politikatudós…..
A Stan Winston School of Character Arts eddig soha nem látott képeket tett közre arról, hogyan készült a királynő báb James Cameron filmjéhez. Az első képen maga Stan Winston látható, és fogalmam sincs, hogy mi történik a többin, de FX művésznek lenni a 80-as években sokkal…..
Augusztusban két, nemzetközi jelentőségű pszichedelikus fesztiválnak is otthont adott Magyarország: mind Ozora, mind a Kurultaj nagy sikerrel zárult. Mivel régi mániánk, hogy e két, egymástól távolinak tűnő szubkultúra meglepően sok ponton mutat átfedést egymással,…..
A Terra Nován Scott kapitány indult tragikus végű expedícióján a Déli-sark felfedezésére. Ám a hajó még visszatért kapitánya nélkül, hogy a második világháborúban süllyedjen el.    A Schmidt Ocean Institute amerikai kutatói visszhangszonda-szonárral fedezték fel…..
Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre. Már 25 éve történt és azóta sem tudom megbocsájtani az osztálynak ahol feküdt…..
Lászlót és párját nem elsősorban a szükség, hanem a kalandvágy vitte egészen Londonig. Számítását biztonsági őrként találta meg. TROLLFIGYELŐ: Trollt láttál? Írj a hataratkelokommentKUKAChotmail.com címre és amint tudok, lépek az ügyben! Tegyünk együtt a…..
Az ellenzék még mindig nem érti Magyarországot. Ezzel az egy mondattal és az alá linkelt vasárnapi hírek összeállításról szóló cikkel le is lehetne tudni ezt az egész ellenzékeskedést. Legalábbis a jelenlegi formáját. Mert az van, kedves idióták, hogy ha ti ezt tényleg…..
Ma leszámolunk a kábeldzsungellel! Egy pár perc alatt megvalósítható ötletet hoztam, amely megoldást kínál a folyton gubancolódó, átláthatatlan töltőkábelek kordában tartásához. Ahogy a cím is ígéri, a doboz lesz a lelke az egésznek. Akkorát válasszatok, amelybe belefér egy több készülékhez…..
Itt az új kínai őrület leégés ellen, ez a Face-Kini. A lényege, hogy teljesen eltakarja a fejet, így még a leghalványabb barnulás lehetőségét is kizárja. Ugye nem lepődünk meg, hogy ez az ötlet is Kínából jön, méghozzá Shandong tartományból! A különös sapkának rengeteg…..
Az új budapesti buszüzemeltetési modell első szakaszát valószínűleg a VT-Transman fogja megnyerni. Az új éra elsőként kiszervezett vonalain 150 Mercedes Citaro típusú buszokkal szolgáltatna a fővárosi referenciával már rendelkező cég.   Az index híréből kiderül, miért…..
Nem Amerika sötét oldaláról lesz ma szó, noha a történet Évi tollából onnan érkezett – sokkal inkább az emberi természetről, amely családon belül is képes egészen elképesztő dolgokra. Én mégis, mindezek ellenére is, Évi utolsó mondatát olvasva arra gondoltam: sikerülni…..
Gazdagisztán Hawaii, te drága! 2012.08.20 06:44:00
A sziget drágaságán persze lehet vitatkozni, azon a - nem kevesebb, mint 25 millió dollárt érő - házén, amit ma bemutatunk, aligha. A közel 1400 négyzetméteres, 2007-ben épült ingatlan 25 millió dolláros árcédulája is relatív persze, hiszen ha belegondolunk, hogy nemrég…..
Körülbelül azóta ki voltam éhezve egy jó steak-re, amióta a húsos pályán rendszeresen sütöm őket. Annyira jól néznek ki, jó az illatuk, szó szerint öröm rájuk nézni. Gondolom az evés része is ilyen lehet a vendégeknek az asztalnál. Főleg akkor sóvárgom utánuk, ha éhes…..
Subba Állapot 2012.08.19 00:02:58
..